Λεπτομέρειες αξιολόγησης

8.1 7 10
Γενική βαθμολογία
 
8.7
Εμφάνιση (πρόσωπο)
 
8.0
Εμφάνιση (σώμα)
 
8.0
Γενική συμπεριφορά
 
9.0
Επικοινωνία
 
9.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
 
9.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
9.0
Μια κριτικη της την χρωσταγα καιρο κι εγω στην Kessie καθως ηταν η 3η φορα που ξαναβρεθηκαμε οποτε μια κριτικη επιβαλλεται για αυτην την καυλιαρα Ρωσσιδαρα , η συγκεκριμενη κριτικη αναφερεται στο προηγουμενο της τουρ το μηνα Μαρτιο που μας ειχε ξαναερθει .
Εμφανιση Kessies εκφυλο μουτρακι , πολυ πονηρο λιγο αγριο μεν αλλα σιγουρα οχι τοσο αγριο οσο δειχνουν οι φωτος της , νομιζω κατ εμε απο κοντα ειναι αρκετα πιο γλυκια σε φατσα , σωμα αψογο fit σφιχτο καθοτι γυμναζεται αρκετα η καυλιαρα μας , και βυζουμπα σιλικον καλοφτιαγμενη δουλεια και καλη στην υφη , πλεον εχει βαρεσει και μερικα νεα ταττου στο χερι εμενα προσωπικα δεν με χαλανε απλα το λεω .

Και παμε στο στιβο μαχης τωρα η Κessie σιγουρα ειναι φτιαγμενη για υψηλες στροφες και υψηλες θερμοκρασιες αλλα καλο ειναι να της δειξεις λιγο σεβασμο και λιγο ρισπεκτ μεχρι να σπασει ο παγος και να ξεκινησεις τα κωλοξεσκισματα και το σκληρο γαμησι , σιγουρα θα φτασει στο σημειο να κανει αυτα που την εχει δει καποιος να
κανει στο Legal Porno αλλα σιγουρα παιζει ρολο το ποσο θα την καυλωσεις και θα την φτιαξεις για να στα δωσει ολα αυτα .
Με το που μπει στο δωματιο ξεκιναει φουλ γλωσσοφιλο επιθετικο , την ειχα για πολυ ωρα στην πιπα και στο mouthfuck με μπολικο σαλιο να σταζει στο κρεβατι και στα αρχιδια κι αυτη να τα μαζευει με το χερι και την γλωσσα και δωστου παλι το καρφωμα στο λαρυγγι της , κι ολα αυτα με εμενα να ξεκιναω να ανοιγω το κωλι της με gel που ειχα φερει μαζι μου και να βαζω δαχτυλα , στην αρχη αυτη απο πανω και δυνατο γαμησι απο μπροστα και μετα απο κανα 2 στασεις με κοιτα πονηρα στα ματια και μου λεει στα Αγγλικα ... εισαι ετοιμος για αυτο που τοσο πολυ θες και αυτο για το οποιο ηρθες ??? ... χωρις πολλα πολλα την βαζω στα τεσσερα ξεκιναω να της κανω ενα μανιασμενο γλυφοκωλι ανοιγοντας σιγα σιγα την κωλοτρυπιδα της με την γλωσσα μου και με 2,3 δακτυλα και οταν ειδα πλεον οτι εχει καυλωσει ασχημα η καυλιαρα τοτε ξενικαει και το ανελεητο καρφωμα στην κωλαρα της .... σιγα σιγα στην αρχη να τον βλεπω να βυθιζεται ολος μεσα στον κωλο της και μετα απο κανα 5λεπτο δυνατο και μανιασμενο καρφωμα διχως αυριο Ναι!Ναι! , κωλοξεσκισμα γυρω στο 40λεπτο σε αρκετες και ποικιλες στασεις και στα πλαγια που γουσταρω φουλ και με ανοιχτες τις ποδαρες της να βλεπω την μουνα της να γινεται μουσκεμα και στο μπρουμιτα με ανεβασμενη την λεκανη της .... πραγματικα εχει αστειρευτη ορεξη για γαμησι και σεξ η τυπισσα ΓλώσσαΓλώσσαΓλώσσα κωλοξεσκισμα λοιπον μικρα διαλειματα για πιπα και πνιξιμο και δωστου παλι σκαψιμο κωλοτρυπιδας στην κωλαρα της .... οταν πλεον ενιωσα οτι ειμαι ετοιμος εβγαλα καποτα την εβαλα με το κεφαλι της στην ακρη του κρεβατιου να με τσιμπουκωνει και να μου γλειφει με μανια και σαλιο τις μπαλες και οταν ειδα οτι ημουν ετοιμος τον καρφωσα καλα μεσα στο στομα της και ξεκινησα να τα αδειαζω ολα μεσα κι αυτη να με τσιμπουκωνει απαλα πλεον για πιο ηδονικο τελειωμα και να με κοιταει με καυλα στα ματια .... πραγματικα ηταν απιστευτη η εικονα να την βλεπω να αφηνει τα χυσια να σταζουν απ το στομα της σε πιγουνι και τα υπολοιπα στο στηθος της , εικονα για πολλα οσκαρ ΈρωταςΈρωταςΝαι!Ναι!

Μετα απο αυτο κατευθυνθηκαμε και οι δυο προς το ντους να παιζουμε με αφρολουτρα και νερα και μετα ξαπλαραμε για λιγο στο κρεβατι για λιγο σοσιαλ και για να πεσουν και λιγο οι παλμοι μας μετα την παλη που ειχε προηγηθει , στο 20λεπτο κι ενω μιλαγαμε για τα ταξιδια μας στην Ευρωπη και για ενα συγκεκριμενο μερος που αγαπαω πολυ και παω το οποιο το γουσταρει κι αυτη και το προτιμα .... με τα πολλα κι ενω μιλαμε την βλεπω να εχει κατεβει προς τα κατω να εχει ανοιξει την πετσετα που φοραγα και να εχει ξεκινησει παλι την πιπα πιο απαλα και πιο αισθησιακα αυτη την φορα με μπολικο σαλιο και καυλερες εκφυλες ματιες , ε δεν ηθελα και πολυ με ολη αυτη την εικονα που εβλεπα μπροστα μου ξεκινησε λοιπον σιγα σιγα κι ο 2ος γυρος με φουλ γλωσσοφιλα και με ενα κωλογαμησι διχως να εχει τελειωμο , δεν ξερω αν ειναι η χημεια που εχουμε αναπτυξει απ τα προηγουμενα ραντεβου μας παντως ξερει ακριβως τι θελω και τα κουμπια μου και μου το δινει στο μαξιμουμ η καυλιαρα ΜατάκιΜατάκιΓλώσσαΓλώσσα
Για να ανακεφαλαιωσω λοιπον η Kessie εκτος απ τη σεξυ και καυλερη εμφανιση που εχει ειναι μια γυναικα με φουλ διαθεση και ορεξη για σεξ , εχει αρκετα καλες αντοχες στο σεξ , σιγουρα αντεχει σε PSE καταστασεις αλλα σιγουρα θελει να της δειξεις λιγο σεβασμο πριν ξεκινησει να σου δινει ολο αυτο το πακετο , κατ εμε τα δουλευει μια χαρα τα λεφτα που ζητα και σιγουρα θα την ξαναδω συντομα γιατι το αξιζει , αυτα τα ολιγα για την Kessie και για τους Anal Lover ενδεικνυται χωρις δευτερη σκεψη ΜατάκιΜατάκιΈρωταςΈρωταςΝαι!

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Μαΐου 24, 2019
Διάρκεια
2 ώρες
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ακριβέστατες
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο στόμα (τα φτύνει)
Πρωκτικό
Ναι
chicharito
Σπουδαίος
Εγγραφή:
9 Οκτ 2014
Μηνύματα:
Κριτικές:
24
Likes:
3.362
Πόντοι:
2.846
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 hornyasfuck, chris1955, mirmidonas1976 και 20 άλλα μέλη

Σχόλια

1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
27 Μαΐου, 2019
Βάλε και καμιά τιμή φίλε συναγωνιστή να ξέρουμε σε τι ύψος παίζει...
1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1