Λεπτομέρειες αξιολόγησης

8.0 38 10
Γενική βαθμολογία
 
8.8
Εμφάνιση (πρόσωπο)
 
7.0
Εμφάνιση (σώμα)
 
9.0
Γενική συμπεριφορά
 
9.0
Επικοινωνία
 
9.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
 
10.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
9.0
Μολις ειδα ότι ξαναεμφανιστηκε η Laoura στο site Glamour, σκεφτηκα ότι της χρωσταω μια κριτικη for old times’ sake.

Την Λαουρα την συναντησα για πρωτη και τελευταια φορα το 2016. Με το που μπηκε στο δωματιο, επαθα πλακα με το στυλ της Ναι!. 30+ σε ηλικια (, 175 εκ, ομορφο προσωπο, τελειο σωμα (με μια σχετικη χαλαροτητα, απολυτα συμβατη με την ηλικια της, αλλα κατά τα αλλα σουπερ), και συμπεριφορα συνειδητοποιημενης γυναικας που ξερει τι θελει (και πως να το αποκτησει Ματάκι).
Και αμεσως μετα επαθα ακομα πιο χονδρη πλακα με την σεξουαλικη της συμπεριφορα Ναι!Ναι!Ναι!. Μεσα σε λιγα λεπτα ειχαμε γινει μαλλια κουβαρια. Τασακια και ποτα στο πατωμα, δακτυλα παντου, ιδρωτας, σαλια, νυχιες, φωνες, αγριες ματιες, κομμενες ανασες (τοτε δεν φορουσα ακομα wearable, αλλα οι καρδιακοι παλμοι μου ηταν σιγουρα πανω από την πορτοκαλι ζωνη για την ηλικια μου), πραγματα που δεν τα επιδιωκω γιατι δεν είναι τοσο συμβατα με την ηλικια μου Γερο-μύστης αλλα όταν ερθουν από μονα τους χαλαλι.

Μετα από τον αρχικο πανικο, συνεχισαμε με «κλασσικο» σεξ (διεισδυση) σε πολλες και διαφορες στασεις, σε καποιες από τις οποιες η Laoura παραλιγο να με αφησει αναπηρο στο κατω μερος από τις βιαιες κινησεις της, καναμε ένα διαλειμα για κουβεντα (πολύ τυπος το κοριτσι), καναμε άλλο ένα γυρο στους ιδιους ρυθμους, και όταν εφυγε η Laoura από το δωματιο, πρωτον δεν ηξερα την σεξουαλικος σιφουνας με χτυπησε, δευτερον προσπαθουσα να καταλαβω για ποιο λογο καποιo cg μπορει να συμπεριφερεται σαν sex machine (η προφανης απαντηση είναι marketing αλλα ισχυει παντα ?), και τελος σκεφτομουν ποτε θα μπορουσα την ξανασυναντησω.

Τελικα η επομενη συναντηση δεν εγινε ποτε, απλα γιατι δεν την ξαναπετυχα στην Αθηνα, και ουτε αυτή την φορα θα γινει (λειπω), αλλα παρ’όλα αυτά εξακολουθω να θεωρω την Λαουρα στο τοπ-3 μου ever.
Τωρα, για να χαμηλωσω λιγο τους τονους, μια δειγματοληψια που βασιζεται σε μια και μοναδικη συναντηση πριν τρια χρονια δεν ακουγεται και πολύ αξιοπιστη Γερο-μύστης. Παρ’όλα αυτά, η Λαουρα μου εκανε τρομερη εντυπωση τοτε, και αν ημουν τωρα στη Αθηνα θα ειχα την ειχα ηδη επισκεφθει μια δευτερη (και ισως τριτη, τεταρτη, κλπ) φορα Ναι!.

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Μαΐου 24, 2016
Διάρκεια
1μιση ώρα
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ελαφρώς επεξεργασμένες αλλά ακριβείς
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
JohnC
Ενεργό Μέλος
Εγγραφή:
6 Απρ 2015
Μηνύματα:
Κριτικές:
17
Likes:
475
Πόντοι:
290
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 alpula, LanciaRallye037, marlog και 12 άλλα μέλη

Σχόλια

1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
25 Μαΐου, 2019
.... τι βοήθεια προσφέρει μια κριτική για το τι έγινε πριν 3 χρόνια σε κάποιον που θα ήθελε να επιλέξει την κοπέλα τώρα ;
ειδικά αν ήταν 30+ όταν την συνάντησες .....
1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1