Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.5 15 10
Προβεβλημένη
Call-Girls 52908
Γενική βαθμολογία
 
8.3
Εμφάνιση (πρόσωπο)
 
6.0
Εμφάνιση (σώμα)
 
9.0
Γενική συμπεριφορά
 
9.0
Επικοινωνία
 
9.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
 
9.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
8.0
Τη Σοφία τη συνάντησα 1-2 εβδομάδες πρίν το Πάσχα. Το ραντεβού μας κανονίστηκε από το γραφείο στο τσακ-μπαμ, μετά από μια τρελή και περίεργη δική μου μέρα. Ήρθε στο ξενοδοχείο με μικρή καθυστέρηση.

Εμφανησιακά το Σοφάκι είναι γύρω στα 30 με συνηθισμένο πρόσωπο (οι αναφορές των προηγούμενων για την οδοντοστοιχία ισχύουν), αλλά φοβερό σωματάκι!. Αδύνατο, μοντελέ κορμί με μέση δαχτυλίδι, μικρό αλλά στητό βυζάκι με ρόγα που ανταποκρίνεται στα χάδια και γίνεται πέτρα, λεπτό χυτό πόδι και ένα κωλαράκι όνειρο!!! Λίγη χαλάρωση λόγω ηλικίας χωρίς όμως να είναι ενοχλητικό ή αντιαισθητικό. Μπήκε μέσα ντυμένη απλά, αλλά όμορφα και κάθισε για τσιγαράκι και κουβεντούλα! Το δεύτερο καταπληκτικό με το Σοφάκι είναι ότι είναι ωραίος τύπος, είναι άνετη και σε καυλώνει γενικά με την όλη στάση και συμπεριφορά της!

Μετά την έξοδο από το μπάνιο έρχεται κοντά μου δίνοντας απλόχερα γλωσσόφυλα και χάδια. Η έναρξη του αγώνα βρήκε τον ανδρισμό του Πσαχτηριού στο στόμα της δεσποινίδως έτοιμο για απογείωση. Πίπα υπέροχη, υγρή, λαρυγγόπιπα, με σάλια, φτυσίματα και εξεραιτικό γλύψιμο των @@. Δεκτική και η ίδια σε περιποιήσεις, το ζει, το ευχαριστιέται και το γουστάρει. Ωραία επιφωνήματα και βογγητά που σε φτιάχνουν συμπληρώνουν μια ήδη καυλωτική ατμόσφαιρα! Πέρασμα προφυλακτικού και η Σοφία καβαλάει τον όρθιο Πσαχτήρι, για αρκετή ώρα, με όσους τρόπους μπορεί να σκεφτεί κανείς (και μερικούς που δεν μπορεί), λικνιζόμενη πότε αργά βασανιστικά και πότε γρήγορα να αυτοξεσκίζεται με βία. Γυρισμα σε ιεραποστολικό με τα κορμιά μας κολλημένα με παθιάρικα φιλιά και τα ποδια της τυλιγμένα με δύναμη γύρω από τη μέση μου. Φτάνοντας στο αμήν, “θέλω να στα δώσω στο στόμα” της λέω και υπάκουα ξεφορτώνεται το προφυλακτικό ενώ προσφέρει το πρόθυμο στοματάκι της για ένα mouth fucking που οδήγησε και στη κορύφωση.

Μετά το ντουζάκι μας, ακολούθησε ένα χαλαρωτικό τζακούζι που απολαύσαμε και οι 2 με κρασάκι και κουβεντούλα μέχρι που η κουβέντα έφερε τα χάδια και τα φιλιά και τα χάδια φέραν την κάβλα και κατευθυνθήκαμε αμέσως προς το κρεβάτι όπου μετά από ένα μεγαλοπρεπέστατο 69, αφιέρωσα όλο τον υπόλοιπο χρόνο μας ανασκολοπίζοντας αυτό το θεϊκό κωλαράκι, ξεκινώντας σιγά σιγά στην αρχή και φτάνοντας σε βίαιους ρυθμούς στο τέλος με δυνατά χαστούκια στα κωλομάγουλα, που δέχτηκε με επιφωνήματα κάβλας, με το τέλος να έρχεται για 2η φορά στο στόμα της. Περάσαμε τα τελευταία μας λεπτά της συνάντησης με τσιγάρο και χάδια, ανανεώνοντας το ραντεβού μας για την επόμενη φορά που θα μπορέσουμε.

Τα λόγια είναι κάπου περιτά. Νομίζω ότι αν σας αρέσουν οι αδύνατες γυναίκες δεν υπάρχει περίπτωση να μη φύγετε ενθουσιασμένοι με το Σοφάκι.

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Απριλίου 10, 2019
Διάρκεια
2 ώρες
Κόστος
270€
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ακριβέστατες
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο στόμα (τα φτύνει)
Πρωκτικό
Ναι
PSAXTIRI
Ανώτατος
Εγγραφή:
22 Σεπ 2005
Μηνύματα:
Κριτικές:
51
Likes:
3.936
Πόντοι:
17.145
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 silverxxx, TOMCRUISE, holy diver και 23 άλλα μέλη

Σχόλια

1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
23 Μαΐου, 2019
'σ' ωραίος παιχταρά!Ναι!
Πέρασες κα(υ)λά και μπράβο σου! Εύγε και για την ενημερωτική κριτική σου.
Καπέλο
1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1