Λεπτομέρειες αξιολόγησης

8.1 7 10
Γενική βαθμολογία
 
6.7
Εμφάνιση (πρόσωπο)
 
6.0
Εμφάνιση (σώμα)
 
7.0
Γενική συμπεριφορά
 
7.0
Επικοινωνία
 
6.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
 
7.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
7.0
Παλιά συνάντηση με την κοπέλα που είχε περάσει από τα μέρη μας σαν ανεξάρτητη . Εμφάνιση γύρω στα 35 την έκανα και κοντά στις φώτο που βλέπετε. Υπάρχουν και τα βίντεο βέβαια τα οποία δεν είναι και λίγα.Αν είστε του gfe μακριά , μιλάμε για το απόλυτο pse. Μετά από εύκολη συνεννόηση βρίσκομαι στο χώρο της. Με το που ανοίγει την πόρτα και μπαίνω μου συστήνεται και αρχίζει να μου κατεβάζει το παντελόνι και τον παίρνει στο στόμα της με μια μανία που νόμιζα ότι θα ξεκολλουσε και θα έμενε στο στόμα της . Ούτε για μπάνιο δε με άφησε να πάω. Μόνο που δεν την παρακαλούσα να πάω για ντουζ και μου έλεγε συνέχεια μετά , τώρα έχουμε δουλειές. Αφού είχα γίνει τούρμπο μου λέει now I want you to fuck my ass. Δεν μπορούσα να πω όχι βεβαίως και σαν gentleman που είμαι έκανα το χατίρι της κυρίας.
Τη το ήθελα , με πέθανε. Ότι και να πω είναι λίγο . Με πήγαινε σε κάθε σημείο του δωματίου με την πουτσα καρφωμένη στο κωλο της. Τα είδα όλα μάγκες , είμαι και σε ηλικία περίεργη αλλά αφού πέρασα το τεστ αυτό (τι τεστ κοπώσεως και αηδίες ) ελπίζω και σε ανώτερα. Το τέλος ήρθε μετά από ώρα στο στόμα της όπου συνέχιζε να με ρουφάει αρκετή ώρα αφού ειχα τελειώσει. Φυσικά δεν υπήρχε δεύτερος γύρος και λόγω χρόνου αλλά κυρίως λόγω έλλειψης δυνάμεων.
Το ίσως αν θα την ξανασυναντουσα είναι γιατί τελικά είμαι πιο gfe τύπος. Θα μου πείτε γιατί πήγα τότε ? Πραγματικά δεν ήξερα τι θα συναντήσω , κριτικές δεν υπήρχαν και πήρα το ρίσκο μου. Όποιος θέλει να νιώσει πρωταγωνιστής σε τσόντα βουρ. Οι υπόλοιποι πάμε σε πιο χαλαρές καταστάσεις.

Πληροφορίες Συνάντησης

Διάρκεια
1 ώρα
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ελαφρώς επεξεργασμένες αλλά ακριβείς
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο στόμα (τα φτύνει)
Πρωκτικό
Ναι
Θα την ξανασυναντούσες;
Ίσως
Σεβαστός
Εγγραφή:
2 Νοε 2018
Μηνύματα:
Κριτικές:
7
Likes:
9.012
Πόντοι:
1.336
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 maradona7, hornyasfuck, xlm και 12 άλλα μέλη

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού