Λεπτομέρειες αξιολόγησης

8.1 90 10
Call-Girls 203363
Γενική βαθμολογία
 
9.5
Εμφάνιση (πρόσωπο)
 
8.0
Εμφάνιση (σώμα)
 
9.0
Γενική συμπεριφορά
 
10.0
Επικοινωνία
 
10.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
 
10.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
10.0
Θα προσπαθησω να ειμαι οσο περισσοτερο αντικειμενικος γινεται γιατι με την Αλεξια γνωριζομαστε πολλα χρονια εχουμε κανει πολλες μαλακιες μαζι ειμαστε φιλοι και πραγματικα εχουμε ο ενας τον αλλον αδυναμια. Ειχα να την δω 1 χρονο οσο ελειπε στο εξωτερικο ειχαμε χαθει τελειως και μολις με ειδε και την ειδα αγκαλιαστηκαμε και φιληθηκαμε αρκετη ωρα. Ειπαμε τα δικα μας παραγγειλαμε το ποτακι μας και αρχισαμε απο εκει που ειχαμε μεινει παλια. Φιλια με γλωσσα πεταγμα στο κρεββατι ανοιγμα με βια των ποδιων γλειψιμο στην κλειτοριδα και μετα απο λιγη ωρα πραγματικος πρωτος οργασμος. Με σηκωνει ορθιο καθεται στο πατωμα και τον βαζει ολον λαρυγγι και ακουγονται οι χαρακτηριστικοι ηχοι του λαρυγγατου τσιμπουκιου. Μονη της mouthfucking για πλακα. Την πιανω απο τα μαλλια και την βαζω να κατσει πανω μου. Απιστευτα δυνατο μπρος πισω καβαλημα με σπασιματα της λεκανης και κουνηματα του κωλου σαν βραζιλιανα κρατωντας με με δυναμη απο τα χερια μου και βριζωντας με. Αρχισε να ιδρωνει απο την καυλα ο πουτσος μου ενοιωθα οτι ειχε εξαφανιστει μεσα της και εχυσα παρα πολυ δυνατα μεσα της μεσα στο προφυλακτικο. Εβγαλε το προφυλακτικο και αρχισε να μου τον γλυφει για να τον καθαρισει απο τα χυσια και να μου τον ξανασηκωσει οπως μου ειπε. Ο πουτσος μου σε πολυ συντομο χρονο ητανε παλι ετοιμος. Τι κανει η γκομενα ? Παιρνει εναν δονητη τον βαζει στο μουνι της ανοιγει την κωλοτρυπιδα της με το αλλο χερι και μου λεει τι περιμενεις? Γαμησε με να χυσω. Μενω μαλακας για αλλη μια φορα με αυτην την γυναικα τον βαζω ασαλιωτα και αρχιζω να γαμαω οσο ποιο δυνατα μπορω. Ποιο δυνατα ποιο δυνατα μου ελεγε η Αλεξια. Δυνατα χαστουκια στην κωλαρα της και γαμησι.Αποτομα γυρναει ανοιγει τερμα τα ποδια της με τραβαει πανω της και μου λεει συνεχισε γαμα με να χυσω. Αργησα να χυσω γιατι ειχα χυσει πριν 15 λεπτα και ποσο να κρατηθεις με αυτο το ηφαιστειο βγηκα την τραβηξα απο τα μαλλια και την τα εριξα ολα στην μαπα. Δεν με αφηνει να παω μπανιο και με τα χυσια στην μαπα αρχιζει παλι να με τσιμπουκωνει λεω απο μεσα μου οτι δεν θα την βγαλω καθαρη σημερα. Τι μου λεει? θα με ξαναγαμησεις τωρα ξανα μετα θα ξεκουραστεις. Πολυ δυνατο γαμησι στα ορθια στον καναπε στο κρεββατι πολλες εναλλαγες στασεων αλλοι 2 οργασμοι για την Αλεξια και ενω τελειωσα και εγω τριτη φορα σε 1.5 ωρα καθησα αποσβολωμενος γεματος ιδρωτα και προσπαθησα να ξεκουραστω παιρνωντας ανασα. Αυτη γελωντας να μου λεει. Σε ξεσκισα παλι στο γαμησι. Μιλαμε για το απολυτο θηλυκο full pse για αυτο αλλωστε τα βρισκουμε και για μενα αυτη την στιγμη Ν1. Οποιος θελει να ευχαριστηθει γαμησι με το απολυτο θηλυκο ας δοκιμασει αν θα αντεξει ειναι αλλο θεμα.

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Μαΐου 13, 2019
Διάρκεια
1μιση ώρα
Κόστος
280€
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ακριβέστατες
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο πρόσωπο
Πρωκτικό
Όχι
Μέλος
Εγγραφή:
27 Ιαν 2018
Μηνύματα:
Κριτικές:
118
Likes:
5.578
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 Reuzel, batsos, velocity και 13 άλλα μέλη

Σχόλια

9 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 9
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
14 Μαΐου, 2019
Ευγε προμοτορα παραμυθατζη
14 Μαΐου, 2019
Δεν ξερω ποσο φιλη σου ειναι η κοπελα αλλα 280 για 1,5 ωρα ειναι εξωπραγματικο ποσο σημερα, εστω με anal
Διοτι εγω βλεπω 2-3 αυτην την περιοδο αντιστοιχης εμφανισης και επισης εξαιρετικης συμμετοχης με 100 την 1.5 ωρα!
Δεν θα αναφερω ποιες για να μην θεωρηθει πως κανω διαφημιση αλλα αν θελεις με ρωτας και σου λεω με π.μ.
E
efes
14 Μαΐου, 2019
Με 280 ευρώ την 1.5 ώρα κι εγώ κάνω τη φίλη σου. Προσπαθούμε και 7 οργασμούς
15 Μαΐου, 2019
επειδη την αλεξια την εχω συναντησει κ εγω αρκετες φορες μην σας φαινονται κθλ ψεματα αυτα που λεει ο τυπος. η τυπισσα πραγματικα δινει ρεστα. ειναι ακουρσστη κ σκυλι. εαν καποιος ξερει κοπελα με ιδιο προγραμμα κ εμφανιση στα 100 ευρω παρακαλω πολυ να μου στειλει πμ κ εμενα μπας κ γλυτωσουμε κανα φραγκο. αλλα δυσκολο το κοβω
16 Μαΐου, 2019
Σε απάντηση ενός προηγούμενου σχολίου

Στειλε το κινητο σου σε π.μ θα βαλω την ιδια την Αλεξια να σε παρει τηλ για να δεις ποσο μαλακας εισαι και τοτε θα δουμε ποιος ειναι προμοτορας ψευτης και τις μαλακιες που λες. Πληρωσα 280 και κανω και διαφημιση. Μα ποσο μαλακες και κομπλεξικοι εισαστε ορισμενοι.
16 Μαΐου, 2019
Σε απάντηση ενός προηγούμενου σχολίου

Φιλε μου καμμια σχεση αυτες που λες με την Αλεξια ουτε εμφανισιακα ουτε σαν χαρακτηρες ουτε σε προγραμμα. Πολλα τα 280 εχεις δικιο αλλα η γυναικα δεν παιζετε. Μην ακους τον κομπλεξικο απο πανω ειπα μονο την αληθεια τιποτα αλλο ουτε εχω το παραμικρο συμφερον σε τιποτα.
16 Μαΐου, 2019
Σε απάντηση ενός προηγούμενου σχολίου

Ευτυχως ρε φιλε που την εχεις παρει και καταλαβαινεις περι τινος προκειται. Για μενα Ναγια Λιζα βιπ Βαλερια ιντ Αλεξια Αφροδιτη ειναι το Τοπ Ν5 μεσα στα μπουρδελα. Οι 3 ειναι εξαφανισμενες η μια εμφανιζεται καπου καπου και η αλλη εκανε ξανα εμφανιση παλι τωρα. Θα εχω να λεω σαν Παππους οτι πηγα και με τις 5. Τωρα τι λεει ο καθενας πολυ στα αρχιδια μου.
16 Μαΐου, 2019
Σε απάντηση ενός προηγούμενου σχολίου

Οτι πληρωνεις παιρνεις ετσι γινεται στην ζωη. Αν ειναι φιλη μου η οχι το ξερω εγω και εκεινη πολυ καλα. Γιατι τα πληρωσα αυτα τα λεφτα παλι και αυτο ειναι μεταξυ μας. Να ξερεις οτι αξιζε με χιλια.
16 Μαΐου, 2019
Κλάψανε μανούλες όταν σταμάτησε η Αλέξια και κάθε φορά που σταματάει
gpd
gpd
9 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 9