Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.0 53 10
Προβεβλημένη
Call-Girls 57862
Γενική βαθμολογία
 
6.5
Εμφάνιση (πρόσωπο)
 
4.0
Εμφάνιση (σώμα)
 
8.0
Γενική συμπεριφορά
 
7.0
Επικοινωνία
 
5.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
 
8.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
7.0
Η Ξένια δεν είναι το συνηθισμένο call-girl. Απευθύνεται σε μια συγκεκριμένη κατηγορία πελατών που τους αρέσουν οι αδύνατες στο όριο των ανορεξικών. Ακόμη και σε μένα που μ'αρέσουν οι skinny γκόμενες, η Ξένια ακροβατεί στα όρια του γούστου μου... Για τους λάτρεις του είδους όμως είναι ακριβώς αυτό που ψάχνουν. Στο πρόσωπο είναι αδιάφορη και μάλλον προς το άσχημη, αλλά χωρίς να σε ξεκαυλώνει. Αλλωστε αν ψάχνεις το συγκεκριμένο σωματότυπο κοιτάς άλλα πράγματα. Οι φωτογραφίες δεν φαίνεται να έχουν και πολύ σχέση με την πραγματικότητα, αμφιβάλλω αν είναι καν αυτή. Ισως με πολύ επεξεργασία.

Όπως έγραψε και ο από κάτω, μιλάει πολύ. Ακατάπαυστα. Για πράγματα που σου είναι εντελώς αδιάφορα. Ακομη και τα "πρόστυχα" λόγια της είναι χαζοχαρούμενα. Γι' αυτό και έβαλα χαμηλό βαθμό στην επικοινωνία. Αν και μιλάμε την ίδια γλώσσα, εκπέμπαμε σε διαφορετικά μήκη κύματος. Παρ' όλα αυτά, για κάποιον απροσδιόριστο λόγο μου έγινε συμπαθής. Από υπηρεσίες και διάθεση δεν έχω παράπονο, τα έδωσε όλα. Και από τη στιγμή που πιάνει δουλειά, σταματάει και η πάρλα.

Ολο το ζουμί είναι η θέα στα τέσσερα όταν δινει κώλο. Το πολύ λεπτό σώμα σε συνδυασμό με το χαμηλό ύψος της (βαριά-βαριά 1,50), δίνουν ως αποτέλεσμα έναν μικροσκοπικό κώλο, που ανοίγει διάπλατα όταν της τον σκίζεις προσφέροντας υπέροχη θέα. Σε αποζημιώνει και με το παραπάνω για ότι προηγήθηκε μέχρι να φτάσεις εκεί. Πάντως, δεν μου έδωσε την εντύπωση ότι της αρέσει και πολύ το πρωκτικό, κάτι που δεν αφήνει περιθώρια για να απολαύσεις ίσως σε μάκρος το δυνατότερό της σημείο.

Στο ερώτημα "θα ξανασυναντούσες την κοπέλα", αν υπήρχε απάντηση "Μάλλον όχι", θα ήταν αυτή που θα επέλεγα. Επειδή όμως δεν αποκλείω το να την ξαναδώ, το "Ισως" ήταν η αυτονόητη επιλογή.

Πληροφορίες Συνάντησης

Διάρκεια
1 ώρα
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Πρωκτικό
Ναι
Θα την ξανασυναντούσες;
Ίσως
Ενεργό Μέλος
Εγγραφή:
30 Ιουν 2017
Μηνύματα:
Κριτικές:
12
Likes:
466
Πόντοι:
290
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 hornyasfuck, Antonis_Greece4, chris1955 και 4 άλλα μέλη

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού