Λεπτομέρειες αξιολόγησης

8.4 14 10
Γενική βαθμολογία
 
8.5
Εμφάνιση (πρόσωπο)
 
7.0
Εμφάνιση (σώμα)
 
7.0
Γενική συμπεριφορά
 
10.0
Επικοινωνία
 
8.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
 
10.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
9.0
Κατόπιν παρότρυνσης του συναγωνιστή Dirty69, συνάντησα την εξαίρετη κορασίδα Anya με σκοπό να τιμήσω το καλοσχηματισμένο κωλαράκι της. Δεν κατάφερα να φτάσω ως εκεί και αυτό τα λέει όλα για την επιτυχία της...

Για την εμφάνιση η άποψή μου ταυτίζεται με αυτήν του Jack Skellington. Δεν είναι σε καμία περίπτωση καλλονή, θα την έλεγα μια όμορφη, αλλά συνηθισμένη τουρίστρια. Ισως επειδή είναι και αρκετά απεριποίητη (άβαφη κλπ) στο ραντεβού, το οποίο βέβαια δεν είναι απαραιτήτως κακό. Αν και λεπτή έχει μια χαλαρότητα στην περιοχή της κοιλιάς, που χαλάει λίγο τη γενική εικόνα. Αυτό σε συνδυασμό με τα μέτρια (αλλά επαρκή για συνεννόηση) αγγλικά είναι τα μόνα αρνητικά σημεία της.

Δεν ήταν ιδιαίτερα ομιλητική, ούτε έδειχνε κάποιον ενθουσιασμό. Θα τη χαρακτήριζα κάπως μαγκωμένη, ίσως επειδή την πήρα outcall και έπαιζε εκτός έδρας. Ισως να είναι το στυλ της τέτοιο. Οταν έπιασε δουλειά, ωστόσο, γκάζωσε... Είναι ακούραστη εργάτρια.

Η γλώσσα της έκανε υπερωρίες. Γλωσσόφιλα, βασανιστική πίπα, όρχεις και πιο κάτω. Σε επαναλήψεις. Στενό μαρκάρισμα με όλο της το σώμα, pussysliding στα ορια του... ύποπτου. Όλα αυτά σε συνδυασμό με την πολύ φυσική της εμφάνιση (χωρίς μακιγιάζ) σου δίνουν μια αίσθηση ότι είσαι με την γκόμενά σου ή ακόμα καλύτερα με την συγκάτοικό σου στο πανεπίστημιο που πάντα ήθελες να πηδήξεις.

Η ένταση των προκαταρκτικών με αυξομειώσεις και παρολίγον κορυφώσεις με είχε στα κόκκινα σε βαθμό που δεν άντεξα πολύ και δεν φτάσαμε μέχρι το πρωκτικό, που άφησα για την επόμενη φορά.

Εξαιρετικό το γραφείο στη συνεννόηση, η τηλεφωνήτρια role model και για τα υπόλοιπα.

Πληροφορίες Συνάντησης

Διάρκεια
1μιση ώρα
Κόστος
200€
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ελαφρώς επεξεργασμένες αλλά ακριβείς
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Ενεργό Μέλος
Εγγραφή:
30 Ιουν 2017
Μηνύματα:
Κριτικές:
12
Likes:
466
Πόντοι:
290
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 chris1955, Spanakeros, Katz και 7 άλλα μέλη

Σχόλια

1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
13 Μαΐου, 2019
Καπέλο πάντα τέτοια
1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1