Λεπτομέρειες αξιολόγησης

8.4 28 10
Call-Girls 19054
Γενική βαθμολογία
 
9.2
Εμφάνιση (πρόσωπο)
 
9.0
Εμφάνιση (σώμα)
 
8.0
Γενική συμπεριφορά
 
10.0
Επικοινωνία
 
8.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
 
10.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
10.0
Ουκρανή που διαμένει στο Ντόνετσκ με ηλικία γύρω στα 26. Το προηγούμενο tour της στην Ελλάδα (προσωπικά δεν την είχα προσέξει Κεφάλι σε τοίχο!) ήταν η πρώτη της επαφή με το άθλημα. Ας ξεκινήσουμε με το πρόσωπο. Εδώ τα πράγματα είναι πολύ απλά! Η κοπέλα είναι όμορφη, πολύ όμορφη! Η selfie που έχει την αδικεί ενώ το γεγονός ότι οι «επαγγελματικές» photos που έχει την δείχνουν με μάσκα είναι σαν να δυσφημεί η ίδια τον εαυτό της. Τα μάτια της είναι σαν ψεύτικα… Στο σώμα, ότι βλέπετε στις photos είναι αυτό που θα πάρετε. Δηλαδή ένα κανονικό σε κιλά σώμα, σφιχτό, με την κωλάρα που φαίνεται στην photo που είναι όρθια με πλάτη προς τον φακό. Στήθος που γεμίζει τις χούφτες (κοινώς βυζάρες, ποτέ μου δεν τα πήγαινα καλά με τα νούμερα στήθους Ντροπή) και ρώγες κάγκελο. Ύψος γύρω στο 1.63 καθαρό.

Ήρθε ντυμένη με ένα άσπρο φόρεμα με χρυσές λεπτομέρειες και ψηλοτάκουνα πέδιλα. Μαυρισμένο δέρμα (solarium), πολύ απαλό και εντελώς αποτριχωμένη. Πολύ προσεγμένη γενικά, πεντακάθαρη, με «γαλλικό» σε χέρια και πόδια. Δύο tattoo (χέρι και κάτω από τον σβέρκο) που δεν ενοχλούν και piercing στον αφαλό. Πολύ μακριά ξανθά μαλλιά, προσοχή exte .

Για την συμπεριφορά, το να πω εξαιρετική ίσως είναι λίγο…Χαμογελαστή,ευγενική, θηλυκή, δοτική, με τρομερή διάθεση από την αρχή μέχρι το τέλος.Τα Αγγλικά της είναι σε καλό επίπεδο και μπορείς να κάνεις κουβέντα άνετα. Η κοπέλα έχει μια όμορφη τρέλα μέσα της…Καπνίζει IQOS, για όποιον ενδιαφέρεται.

Στον αγώνα : Πήγε για μπάνιο και επέστρεψε φορώντας ένα κορμάκι από κομμάτια δέρματος με μεταλλικές λεπτομέρειες και μαύρες κάλτσες σιλικόνης Ναι!Ναι!Ναι!. Μόλις το είδα αυτό, μάζεψα όσα αποθέματα αυτοσυγκράτησης είχα και πήρα τηλέφωνο το γραφείο για να ζητήσω ημίωρη παράταση! Ξέρω ότι παράταση παίρνεις μετά το τέλος του αγώνα αλλά είδα το «κακό» να έρχεται και την ζήτησα από την αρχή.
Εν τω μεταξύ και πριν τελειώσω το τηλέφωνο αυτή είχε ήδη επιτεθεί…Γλωσσσόφιλα full, ασταμάτητο dt και mf όπου και όπως θέλετε. Εξαιρετικό γλείψιμο της υπόλοιπης περιοχής! Στο sex,όλα στο κόκκινο! Η κοπέλα είναι 100% εκεί, το ζει, παίρνει πρωτοβουλίες , ζητάει και άλλο. Total PSE, μέσα στον πανικό, με ακατάληπτους διαλόγους σε Ελληνικά, Αγγλικά, Ρώσσικα, Αραμαικά και ότι άλλο μου ερχόταν στο μυαλό…Οι εικόνες, με αυτήν μπουκωμένη στα γόνατα με "σπασμένο" το make up (1η) και με αυτή την κωλάρα στα τέσσερα (2η) είναι πραγματικά αξιομνημόνευτες!

Συμπερασματικά : Δεν περιγράφω άλλο…

Ps1 : Στην αρχή έβγαλε από την τσάντα ένα gel, το οποίο δεν το ακούμπησε καν αφού καθ’ όλη την διάρκεια ήταν μούσκεμα, πραγματικά δεν κατάλαβα τον σκοπό του. Ίσως σε άλλες περιπτώσεις της χρειάζεται...Χμμμ;

Ps2 : Μετά το τέλος του 2ου γύρου επέστρεψε από το μπάνιο (με δέκα λεπτά να έχουν απομείνει ως το τέλος και της παράτασης) και με βρήκε ντυμένο. Γιατί ντύθηκες, έχουμε ακόμα χρόνο, μου λέει. Κανένα έλεος…

Ps3 : Σπάνιο 10αρι από εμένα στο vfm αλλά πραγματικά το έβαλα αυθόρμητα. Ταίριαξαν πολύ τα θέλω μας και πέρασα καταπληκτικά. Τελικά πέρα ακόμα και από την εμφάνιση η ταύτιση των επιθυμιών είναι που απογειώνει την κατάσταση.Γερο-μύστης

Ps4: O Μπορίς Βιάν (Vian, Boris, 1920-1959) στο εξαιρετικό έργο του «Θα φτύσω στους τάφους σας» έγραφε :
Μόνο δυο πράγματα έχουν σημασία: ο έρωτας, κάθε είδους έρωτας, με κάθε είδους ωραία κορίτσια, και η μουσική ... Τίποτ’ άλλο δε μετράει, γιατί τα υπόλοιπα είναι άσχημα.

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Μαΐου 10, 2019
Διάρκεια
1μιση ώρα
Κόστος
210€
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ακριβέστατες
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο πρόσωπο
Πρωκτικό
Όχι
old boy
Γλομπεο-Μύστης
Εγγραφή:
6 Αυγ 2010
Μηνύματα:
Κριτικές:
88
Likes:
13.181
Πόντοι:
25.700
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 OUROBOROS, Limperatore XXI, Nick1000 και 53 άλλα μέλη

Σχόλια

4 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 4
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
12 Μαΐου, 2019
Πολυ μακαβριος τιτλος γεροντα την ειχα στα υποψην να δω ποτε θα την παρω.
12 Μαΐου, 2019
Γερο-μύστης το σύμπαν σας χρωστάει κάποιες καλές συνευρέσεις Κουλ
13 Μαΐου, 2019
Okkkk...Χμμμ;
μας έβαλες σε πειρασμούς και φάγαμε τα € μας.
Δεν αντιλέγω για την εμπειρία σου, αλλά μα μάλλον κάπου στην μέση. Ακολουθεί κριτική
13 Μαΐου, 2019
@ steveman7 : Πολύ καλό το βιβλίο, διαβασέ το. Καπέλο
@ Dirty69 : Μέγα ρέκτη, το πρόβλημα με το σύμπαν είναι ότι δυστυχώς δεν συνεργάζεται με εμάς τους κοινούς θνητούς!
@ Alexisiv90 : Συναγωνιστή εγώ δεν σας έβαλα σε τίποτα και πουθενά...
4 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 4