Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.6 6 10
Γενική βαθμολογία
 
5.3
Εμφάνιση (πρόσωπο)
 
7.0
Εμφάνιση (σώμα)
 
7.0
Γενική συμπεριφορά
 
4.0
Επικοινωνία
 
8.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
 
3.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
3.0
Μεσημεριανη συναντηση στο ξενοδοχειο που διαμενει .
Με ειχε φαει η περιεργεια να την δω απο κοντα , και να πιασω τις βυζαρες της (καλα να παθω)
Παιρνω δωματιο και ανεβαινω.
Μου ανοιγει , φωρωντας ενα εκρου μινι φορεμα με κορδονια μπροστα που αφηνε το στηθος της να ξεχυλιζει, φιλακι πεταχτο και με βαζει στα ενδοτερα.
Ενω ξεντυνομουν και αφου τις εκανα τα απαραιτητα κοπλιμεντα ,παρατηρησα μια κακοκεφια απο μερια της ουτε καν ενα χαμογελο εστω και προσποιητο.
Την ρωτησα αν ηταν νυσταγμενη και μου ειπε πως οχι απλα ειναι πολυ κουρασμενη και μετραει τις ωρες μεχρι την Δευτερα που θα φυγει .
Μου εξηγησε πως κανει πολλα ραντεβου και πολυ αργα το βραδυ και δεν εχει συνηθησει σε αυτα τα ωραρια .
Εκει επρεπε να αρχισω να ξαναντυνομαι για να φυγω αλλα δυστυχως δεν ειχα ακομα δει τις βυζαρες της και ηθελα να τις δω και να τις ρουφιξω Κεφάλι σε τοίχο!Κεφάλι σε τοίχο!
Εκανα ντουσακι και βγαινοντας ηταν ακομη ντυμενη , ξαπλωνω και αρχιζει να ξεντυνεται , οπου ξεχυθηκαν τα φυσικα μασταρια της με την καταμαυρη ρωγα .
Επιχειρησα λιγο φιλακι αλλα το απεφυγε σαν τον διαβολο το λιβανι, και αντ'αυτου που προσφερε τις βυζαρες της στο στομα μου , ασχοληθηκα λιγα λεπτα και μετα την ξαπλωσα για να εχω εγω τον ελεγχο , περασμα και απο τους δυο υπερμεγεθη βυζαρους και ξεκινημα προς τα κατω αλλα οπισθοχωρησα βλεποντας αξυρισια 4-5 ημερων .
Προσφερθηκε να μου κανει κλαρινο ,και πριν τον παρει στο στομα τον σκουπισε με μωρομαντηλο (παρ'ολο που εχα κανει σχολαστικο πλυσιμο και απο το σπιτι μου και εκει στο ξενοδοχειο της) ΜαλακίαΜαλακία
Πιπα μετρια και χλιαρη οχι πανω απο μισο λεπτο στα σιγουρα, και απο μονη της μου λει να περασω προφυλακτικο, την στηνω στα 4 την κοπανω για λιγο εκει και της ζηταω τελειωμα στο στομα,μου λει οκ , πεταω το προφυλακτικο και μετα απο λιγο τελειωνω στο στομα οπου πεταχτηεκε επανω στη πρωτη σταγονα λες και της εβαλα ταμπασκο και δεν αντεχε , τα υπολοιπα πεσανε στα σεντονια και κατα την διαδρομη μου στο μπανιο .
Ντουσακι και αποχωρηση στο 25 λεπτο
Αυτα τα γεγονοτα συνεβησαν στα 30λεπτα συντησης μου με το κομοδινο απο βραζιλιανικη τροπικη ξυλεια SUKURIPA, ανεκφραστη , αγελαστη και ταλαιπωρημενη κατα την δηλωση της .
Αν θελει να ξαναρθει και να δουλεψει πρεπει να μαθει να δουλευει σε ελληνικους ρυθμους ...αααα!!! και να χασει 4-6 κιλακια

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Μαΐου 10, 2019
Διάρκεια
30 λεπτά
Κόστος
110€
Τήρηση υπηρεσιών
ΔΕΝ τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ελαφρώς επεξεργασμένες αλλά ακριβείς
Φιλί
Όχι
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο στόμα (τα φτύνει)
Πρωκτικό
Όχι
Θα την ξανασυναντούσες;
Όχι
Σπουδαίος
Εγγραφή:
3 Σεπ 2010
Μηνύματα:
Κριτικές:
35
Likes:
1.929
Πόντοι:
2.391
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 xlm, 6Y44, ΒΑΣΙΛΗΣ ΜΠΑΡΟΥΧΟΣ και 9 άλλα μέλη

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού