Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.0 12 10
Call-Girls 16784
Γενική βαθμολογία
 
8.5
Εμφάνιση (πρόσωπο)
 
9.0
Εμφάνιση (σώμα)
 
7.0
Γενική συμπεριφορά
 
9.0
Επικοινωνία
 
9.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
 
9.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
8.0
Την Viki την εχω συναντησει αρκετες φορες στο παρελθον αλλα όχι σε αυτή την επισκεψη της στην Αθηνα.
Αφορμη για αυτή την κριτικη ηταν οι νεες φωτογραφιες που ανεβασε στο site του glamour που είναι πολύ πιο κοντα στην πραγματικοτητα σε σχεση με τις πιο παλιες.

Το πιο εντυπωσιακο στοιχειο στην Viki είναι ματια της, υπεροχα με ένα βαθυ σμαραγδι χρωμα και μια εκφραστικοτητα που λιωνει μεσηλικες σαν και εμενα στη στιγμη Έρωτας.
Το δευτερο πιο εντυπωσιακο στοιχειο στην Viki είναι το προσωπο της που είναι εξισου ομορφο, και σιγουρα πιο ελκυστικο από τις νεες φωτογραφιες της.
Και τελος, το τριτο πιο εντυπωσιακο στοιχειο Viki είναι η διαθεση και η προσωπικοτητα της – η κοπελα ειναι ενα γηινο, θετικο, ανοιχτο και ζεστο ατομο, κατι σπανιο σε αυτή την «κοινοτητα».

Κατά τα αλλα, όπως εχει αναφερθει και σε προηγουμενες κριτικες, το σωμα της είναι σεξυ και πολύ θηλυκο αλλα σε καμμια περιπτωση εξωπραγματικο ("τουμπανο" στην ορολογια του bou Ματάκι). Λιγες ραγαδες, καποια χαλαροτητα, μερικες ατελειες, τα γνωστα για μια γυναικα που γιορτασε τα 21 γενεθλια της πριν 6-7 χρονια (η Viki πρεπει να είναι γυρω στα 28, αλλα δεν ζητησα διαβατηριο), εχει γεννησει, και δεν επισκεπτεται συχνα το γυμναστηριο.

Εδώ θελω να κανω μια παρενθεση για να σχολιασω την απογοητευση διαφορων μεσηλικων πελατων (σαν και μενα) που δεν ασχολουνται ιδιαιτερα με το σωμα τους (επισης σαν και μενα) όταν το call girl που συναντησαν για μια – δυο ωρες δεν ειχε σωμα εφηβης πρωταθλητριας στιβου η κολυμβησης.
Παιδια, όλα σχετικα είναι. Γερο-μύστης
Αν καποιος είναι σιγουρος ότι η προσωρινη συντροφος του τον βλεπει σαν 8 η 9 (για να χρησιμοποιησω παλι την ορολογια του bou) υποθετω ότι εχει κάθε δικαιωμα να ειναι σουπερ αυστηρος στην κριτικη του. Όμως, αν αντικειμενικα ο πελατης δεν είναι πανω από 6-7 λογω πολλων και διαφορων λογων (σωματοτυπος, ηλικια, ελλειψη ασκησης, καταχρησεις, …) μηπως θα ηταν πιο σωστο να εχει λιγο πιο ρεαλιστικες απαιτησεις ?

Επιστρεφοντας στην κριτικη για την Viki, η κοπελα δειχνει οτιγουσταρει το σεξ και πανω απ’όλα οτι θελει να ευχαριστησει τον ανδρα που είναι μαζι της. Κατά την γνωμη μου αυτό είναι το κλειδι για μια πετυχημενη συναντηση. Τωρα, αν το καλο σεξ συνδυασθει και με την αναλογη εμφανιση και μια καλη αλληλεπιδραση στην διαρκεια του ραντεβου, εμενα μου φτανει και μου περισσευει.
Τελειωνοντας με το «τεχνικο» κομματι της κριτικης, δυο-τρεις λεπτομερειες για οσους ενδιαφερονται. Η κοπελα μου εδωσε την εντυπωση ότι προτιμα το gfe (πολύ γενναιοδωρη με φιλια, χαδια, ματιες, κλπ) αλλα μπορει να λειτουργησει μια χαρα και στην γκριζα ζωνη απο gfe προς pse (ποιο περα δεν δοκιμασα Ντροπή).
Επισης, για τους funs του ειδους, η Viki προσφερει anal στις υπηρεσιες της αλλα εχω την εντυπωση ότι το ευχαριστιεται μονο με μικροτσουτσουνους.

Προσωπικα η Viki μου αρεσε πολύ και στο σεξ αλλα και και σαν ατομο, και την συνιστω.
Ομως, όπως συνηθιζε να λεει και ο #1 αξιολογητης του bou, παντα υπαρχει περιπτωση εσείς να έχετε διαφορετική άποψη (γιατι ο καθενας ψαχνει διαφορετικα πραγματα και, πανω απ’όλα, αρκετοι από εμας είναι στον κοσμο τους με την καλη η με την κακη εννοια).

Καπέλο

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Δεκεμβρίου 20, 2018
Διάρκεια
1 ώρα
Κόστος
130€
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ακριβέστατες
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο πρόσωπο
Πρωκτικό
Ναι
Θα την ξανασυναντούσες;
Ίσως
JohnC
Ενεργό Μέλος
Εγγραφή:
6 Απρ 2015
Μηνύματα:
Κριτικές:
17
Likes:
475
Πόντοι:
290
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 alpula, petergsp, james034 και 12 άλλα μέλη

Σχόλια

1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
12 Μαΐου, 2019
~32-33 ειναι...
K
Kabourdidis
1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1