Λεπτομέρειες αξιολόγησης

8.4 14 10
Γενική βαθμολογία
 
7.3
Εμφάνιση (πρόσωπο)
 
8.0
Εμφάνιση (σώμα)
 
8.0
Γενική συμπεριφορά
 
7.0
Επικοινωνία
 
7.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
 
7.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
7.0
Καλησπέρα φίλοι συναγωνιστές. Κριτική για την εν λόγω κοπέλα για συνάντηση που έγινε την περασμένη βδομάδα σε ξενοδοχείο στα νότια προάστια.
Έχουν γραφτεί τόσα πολλά από τότε που δεν υπάρχει κάτι να προσθέσω, αλλά θα ήθελα να συμφωνήσω με όλα όσα έχουν ειπωθεί και να τονίσω μερικά από αυτά.

Υποδεγματική συμπεριφορά του γραφείου και άμεση επικοινωνία που έγινε μέσω viber. Να επισημάνω τη λειτουργία hide chat που για κάτι τέτοια αποδείχτηκε χρήσιμη. Μάλιστα είχε γίνει ένα μπέρδεμα από πλευράς μου με το ραντεβού και μου πρότειναν εκείνοι ποιες ώρες μπορεί την ακριβώς επόμενη μέρα. Αν έχω καταλάβει το γραφείο είναι μάλλον καινούργιο, αλλά φαίνεται πολλά υποσχόμενο, αν συνεχίσει να επιλέγει τις κοπέλες με αυτά τα κριτήρια και να διατηρήσει την ήδη πολύ καλή εξυπηρέτηση πελατών.

Όσον αφορά την κοπέλα, για μένα ήταν χαλαρά 8+ μιας και τη βρήκα πολύ ομορφότερη από κοντά σε σχέση με τις φωτογραφίες (το πείραγμα που έχει γίνει και στο σώμα και στο πρόσωπο την αδικούν), αλλα αυτά είναι υποκειμενικά. Η όλη της διάθεση και παρουσία καταλυτική για να σε χαλαρώσει και να ευχαριστηθείς όλη τη συνάντηση στο έπακρο. Έγιναν αρκετα προκαταρκτικά με δικιά μου επιλογή μιας και είχα στόχο για μία φορά και καλή. Τελικά σαν συνολική εμεπιρία, μαζί με την ευχάριστη ώρα που περάσαμε μετα, άξιζε πολύ παραπάνω από το να τρέχω να προλάβω και δεύτερη φορά και να μείνω τελικά με χλιαρές εντυπώσεις. Αυτά βέβαια πάλι στον καθένα είναι! Στο σεξ πολυ δοτική, συμμετείχε και ήθελε να περάσει και εκείνη καλά, χωρίς όμως να σου βάζει εύκολα. Αρκετά σφιχτή και υγρή όταν την πήρα με δάχτυλο αλλά και στην πράξη και ήθελε αρκετές στροφές για να πάρεις τις όποιες αντιδράσεις σε επίπεδο γλώσσας σώματος, και όχι τα βογκητά της αγελάδας που ακους από άλλες με το που σπρώξεις 2-3 φορές. Το τέλος ήρθε μέσα της (προφανώς στο προφυλακτικό) με εκείνη γατζωμένη πάνω μου, όπου και έμεινε αρκετή ώρα μετά. Στο μετά καλή κουβεντούλα και μασαζάκι για να κλείσει όμορφα η συνάντηση.

Αξίζει για υψηλότερη βαθμολογία από αυτή που έχω βάλει αλλά δυστυχώς με εμποδίζει το σύστημα.

Πολύ καλή η ιδέα του συναθλητή για δώρο γενεθλίων και ακόμα καλύτερα με τη φίλη της τη Maya μαζί, αν κάτσουν οι ημερομηνίες και είναι εδώ!

Να περνάτε καλά και να γαμάτε! Απευθυνόμενος και σε νέους της ηλικίας μου, ειδικά όσοι ονειρέυεστε, και δικαίως, να σας βρει το τέλος (το τελειωτικό τέλος Γερο-μύστης) στην αγκαλία Ρωσίδας, συμβουλή μου μην το αφήσετε για τόσο τέλος! Αφορμή της ευχής η επιθυμία πολύ καλού φίλου που ελπίζω να διαβάζει αυτή τη στιγμή την κριτική και να αλλαξοπίστησει! Ναι!

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Μαΐου 03, 2019
Διάρκεια
1 ώρα
Κόστος
140€
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ελαφρώς επεξεργασμένες αλλά ακριβείς
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Πρωκτικό
Όχι
Learxos
Ενεργό Μέλος
Εγγραφή:
8 Ιαν 2019
Μηνύματα:
Κριτικές:
11
Likes:
565
Πόντοι:
290
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 Demonas(2), petergsp, chris1955 και 10 άλλα μέλη

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού