Λεπτομέρειες αξιολόγησης

8.4 8 10
Γενική βαθμολογία
 
7.3
Εμφάνιση (πρόσωπο)
 
8.0
Εμφάνιση (σώμα)
 
8.0
Γενική συμπεριφορά
 
7.0
Επικοινωνία
 
7.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
 
7.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
7.0
Συνάντηση πρόσφατη με Πάολα μετά απο προτροπή φίλου. Την ειχα σταμπάρει και εγώ απο καιρό γιατι φαίνεται κορμάρα και όμορφη, αλλα μετά την σφραγίδα του αρχιπουτανιάρη φίλου ήμουν πλέον σίγουρος.

Την ίδια νυχτα που μου έδωσε το οκ ήμασταν για ποτάκι έξω ανδροπαρεα και λεω μάγκες θα πάρω να παω μετά και οτι γίνει. Στέλνω στο γραφείο μια ωρα πριν και ευτυχώς την πετυχαίνω. Κλασσικα οι κοπέλες το γραφειου εξυπηρετικότατες.

Πάω με ενα πολύ ελαφρυ κεφαλάκι, κουρασμένος λίγο γιατί μια μερα πριν είχα γυρισει απο υπερατλαντικό ταξιδι και αποφασισμενος οτι θα σκοράρω μόνο μια φορα. Σκάει το Παολάκι και τι να πω. Κουκλίτσα ζωγραφιστή μικροκαμωμένη μεν, αλλα με κωλάρα σφριγηλή και μικρο αλλα ωραίο βυζάκι. Επιδερμίδα μεταξένια 20χρονου μωρου στο μεταξυ. Πιάνουμε λιγο την κουβέντα και επειδη ειναι τσαχπινουλα και πιανει το χιουμορ άρχισα να την πειράζω. Και ετσι όπως γέλαγε σε καποια φαση με καβαλάει και ξεκινάει ενα 20λεπτο παθιασμένου ωραίοτατου σεξ. Λεπτομέρειες δεν χρειάζονται πέρα απο το οτι ηταν και εντονο και αισθησιακό ταυτοχρονα με την κορασιδα να συμμετεχει ενεργα και να δειχνει οτι της αρέσει. Τώρα, δεν ειμαι ουτε αγαπούλης ούτε θα πω οτι η κοπέλα το διασκέδαζε γιατι ουτε το περιμένω ούτε μπορώ να το ξερω. Αυτο που ξέρω είναι ότι χωρις θεατρινισμούς και παπαρίτσες σου έδινε την εντύπωση οτι περνάει καλα. Και δεν εχει να κανει με εμένα γιατι το ίδιο μου ειχε πει και ο φίλος. Είναι δοτικό το κορίτσι και αυτό φαίνεται.

Μολις τελείωσα με θεα τον υπεροχο κωλαρακο της, πιάσαμε κουβέντα και ουτε πως καταλαβα πως περασε η ώρα. Δεν με χαλασε καθολου που δεν εκανα 2η προσπάθεια γιατί πρώτον δεν ηθελα και γιατι δευτερον απολαυσα τοσο πολύ την παρεα της που δεν με ενοιαξε καθόλου. Συνολικα πολυ καλη εμπειρία και συστήνεται ανεπιφύλακτα.

Πληροφορίες Συνάντησης

Διάρκεια
1 ώρα
Κόστος
130€
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ακριβέστατες
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Πρωκτικό
Όχι
Μέλος
Εγγραφή:
17 Απρ 2019
Μηνύματα:
Κριτικές:
3
Likes:
143
Πόντοι:
0
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 THV, PSAXTIRI, james034 και 6 άλλα μέλη

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού