Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.6 9 10
Γενική βαθμολογία
 
5.7
Εμφάνιση (πρόσωπο)
 
7.0
Εμφάνιση (σώμα)
 
8.0
Γενική συμπεριφορά
 
4.0
Επικοινωνία
 
5.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
 
5.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
5.0
Καλο Πασχα σε ολους !

Για προσωπικούς λόγους, έχω σταματήσει να γραφώ κριτικές εδώ και πολύ καιρό, αλλά με την Lea αποφάσισα να κάνω μια εξαίρεση.

Γενικά, αντιμετωπίζω τις συναντήσεις μου με call girls σαν επαγγελματικές συναλλαγές όπου και ο πελάτης και η κοπέλα συμπεριφέρονται με ευγένεια, φιλικότητα και σεβασμό προς τον άλλο, και πάνω απ’ όλα τηρούν τις συμβατικές υποχρεώσεις τους (πχ η κοπέλα προσφέρει τις υπηρεσίες που αναγράφονται στην ιστοσελίδα της χωρίς πονηριές κλπ., και ο πελάτης πληρώνει το αντίστοιχο αντίτιμο χωρίς παζάρια κλπ.).

Μέχρι τώρα, η εμπειρία μου από αυτές τις συναντήσεις ήταν σχεδόν πάντα καλή η πολύ καλή (πολύ συχνά με κοπέλες από το Glamour), για αυτό και αποφάσισα να σχολιάσω δημόσια την αρνητική μου εμπειρία από την πρόσφατη συνάντηση μου με την Leya.

Η γνώμη μου είναι ότι το πρόσωπο της Leya απέχει από τις φωτογραφίες της, αλλά αυτό είναι λίγο πολύ αναμενόμενο οπότε κανένα πρόβλημα.

Επίσης, το σώμα της μου φάνηκε νεανικό και ελκυστικό. Δεν κατάφερα να καταλάβω αν το στήθος της οφείλεται σε πλαστικό χειρούργο η όχι Χμμμ;, αλλά προσωπικά αυτό δεν με απασχολεί καθόλου οπότε κανένα πρόβλημα και εδώ.

Εκεί που είχα πρόβλημα ήταν με τις υπηρεσίες και την συμπεριφορά της. Πιο συγκεκριμένα, η Leya ξεκίνησε αποφεύγοντας τα φιλιά όπως ο διάβολος το λιβάνι Θυμός, απαιτώντας να μην αγγίζω το πρόσωπο της, αντιδρώντας αρνητικά ακόμα και στις πιο «αθώες» δακτυλοσκοπήσεις, και προσπαθώντας να βάλει το σώμα της σε τέτοιες θέσεις και γωνίες που να κάνει την όλη διαδικασία όσο το δυνατό πιο δύσκολη για μένα Κεφάλι σε τοίχο!. Τα πράγματα βελτιώθηκαν κάπως στην πορεία, αλλά σε γενικές γραμμές θα έλεγα ότι δεν τηρήθηκε σχεδόν τίποτα από τις αναμενόμενες υπηρεσίες της.

Επίσης, η συμπεριφορά της ήταν πολύ περίεργη, σχεδόν αλλοπρόσαλλή. Κάποιες στιγμές ήταν απόμακρη και οριακά αγενής, κάποιες άλλες ήταν ζεστή προσφέροντας προσωπικές πληροφορίες (αληθινές η ψεύτικες, δεν έχει σημασία) και προσπαθώντας κάποιου είδους προσέγγιση. Με δυο λέξεις, ότι ναναι Χμμμ;.

Η πρώτη μου αντίδραση μου ήταν να κάνω παράπονα και φασαρία. Πολύ γρηγορά όμως συνειδητοποίησα ότι, με βάση τους χρονικούς περιορισμούς μου, δεν υπήρχε περίπτωση να κανονίσω άλλη συνάντηση εκείνη την μέρα οπότε αποφάσισα να κάνω ακολουθήσω το δρόμο του plan B, δηλαδή sit back and enjoy what you have, και δεν μετάνιωσα.

Για να είμαι ειλικρινής, κάποιες φορές το σεξ μπορεί να είναι καλό ακόμα και όταν η κοπέλα με την οποία το κάνεις είναι απόμακρη η ενοχλητική. Έτσι και έγινε με την Leya. Στο τέλος, πέρασα σχετικά καλά (πχ η πίπα της ηταν αξιοπρεπης), αλλά σε αυτό βοήθησα περισσότερο εγώ απ’ ότι η Leya, και σε καμία περίπτωση δεν επιβεβαιώθηκαν οι προσδοκίες που είχα διαβάζοντας τις κριτικές της.

Μετα την συνάντηση μας προσπάθησα να καταλάβω τι μπορεί να πήγε στραβά.
Ήταν κουρασμένη η είχε κάποιο προσωπικό πρόβλημα ?
Δεν ήμουν ο πρίγκηπας που περίμενε στην ζωή της ?
Δεν τα βρήκαμε με την περίφημη χημεία ?
Στο τέλος της ημέρας, who cares, and who gives a sheet (αστείο Μεγάλο χαμόγελο).

Το μόνο που μου έμεινε ήταν ότι η συνάντηση μου με την Leya ήταν far below my expectations.
Φυσικά και αυτά μέσα στο παιχνίδι είναι, απλά ελπίζω ότι αυτή η εμπειρία θα αργήσει να επαναληφθεί.

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Απριλίου 22, 2019
Διάρκεια
1 ώρα
Τήρηση υπηρεσιών
ΔΕΝ τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ελαφρώς επεξεργασμένες αλλά ακριβείς
Φιλί
Χωρίς γλώσσα
Θα την ξανασυναντούσες;
Όχι
JohnC
Ενεργό Μέλος
Εγγραφή:
6 Απρ 2015
Μηνύματα:
Κριτικές:
17
Likes:
475
Πόντοι:
290
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 Sproxe Garsia, doc_lin, feragamo και 13 άλλα μέλη

Σχόλια

1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
23 Ιανουαρίου, 2020
Σίγουρα κάτι δεν της άρεσε γιατί εμένα προσπάθησε να με φιλήσει με γλώσσα και δεν την άφησα.
B
Bon4o
1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1