Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.6 7 10
Γενική βαθμολογία
 
7.2
Εμφάνιση (πρόσωπο)
 
7.0
Εμφάνιση (σώμα)
 
7.0
Γενική συμπεριφορά
 
9.0
Επικοινωνία
 
4.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
 
9.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
7.0
Πινω καφεδακι και χαζευω τις νεες αφιξεις στο γραφειο, το ματι πεφτει στην νεοαφιχθεισα λολιτα , παιρνω τηλεφωνο και ειναι διαθεσιμη .
Κλεινω ραντεβου σε κοντινο πορνοξενοδοχειο των νοτιων και σε 45 λεπτα ειμαι μπανιαρισμενος και ετοιμος να υποδεχθω το μωρο .
Το νεαρο της ηλικιας της βεβαια, με ειχε προδιαθεσει να μην περιμενω αγριες καταστασεις .
Ακριβως στην ωρα της χτυπαει η πορτα ανοιγω και βλεπω ενα χαμογελαστο μουτρακι , φορουσε αθλητικα παπουτσακια , σκισμενο τζινακι , δερματινο τζακετ και ειχε και ενα back bag, για μια στιγμη νομισα οτι ηταν καποιο κοριτσακι, απο καμμια πενθημερη, που ειχε χαθει στο ξενοδοχειο και κοιταγα πιο πισω να δω που ειναι οι συμμαθητριες της.
Μπαινει το μωρο μεσα φοβερα αμηχανο αλλα παντα χαμογελαστο .
Η αληθεια ειναι οτι κι εγω εννοιωσα αμηχανα με το νεαρο της ηλικιας του
Αγγλικα ουτε το hallo . Προσπαθσε να τακτοποιησει τα πραγματα του και το επιασα στην παρλα με τον γκουκλη για να το κανω να νοιωσει ανετα , πρωτη μερα στην Ελλαδα , πρωτο ραντεβου και απο οτι καταλαβα και πρωτο ραντεβου γενικα....Κεφάλι σε τοίχο!Κεφάλι σε τοίχο!.
Την ρωτησα παρα πολλες φορες αν ειναι σιγουρα πανω απο 18 και οταν σιγουρευτηκα και μου ειπε οτι εχει τελειωσει το σχολειο στην ουκρανια την εστειλα για μπανακι οπου με προετρεψε να παμε μαζι , αλλα το μπανιο μικρο οποτε το απεφυγα .
Ξαπλωνω και σε λιγη ωρα αφου εχει κανει το μπανακι του βγαινει με την πετσετουλα της και ξαπλωνει διπλα μου .
Πρωτη φορα στην ζωη μου , δεν ηξερα πως να αρχισω.
Του βγαζω την πετσετα σιγα σιγα και αντικριζω δυο μικρα εφηβικα , πεπονοειδη βυζακια , μουνακι πληρως ξυρισμενο, κλειστου τυπου και μια κωλαρα μα τι κωλαρα ρε παιδια, πετρα !!!
Μαλι καταμαυρο μεχρι κατω στον κωλο .... και ενα τεραστιο τατουαζ που καλυπτει ολη την πλατη με εναν κακο και εναν καλο λυκο εξ' ου και ο τιτλος
Εμενα προσωπικα δεν μου αρεσε
Α ρε νειατα σκεφτομαι , αυτα ειναι
Παω να της δωσω δισταχτικα ενα φιλακι, και με πλακωνει ρε μαγκες σε κατι γλωσσοφιλα που δεν εχω συναντησει ποτε ξανα στην ζωη μου ,ουτε με την γκομενες στο λυκειο που χαμουρευομασταν χωρις αυριο .
Η γλωσσα της δουλευε στο φουλ και σκεφτομουν ποσα χαμουρεματα να εχει ριξει το μικρο στο παγωμενο Κιεβο (ειναι απο Ουκρανια ).
Αν το αφηνα εκει θα γλωσοφιλιομασταν ολη την ωρα ,
Σταματαω και την προτρεπω για τσιμπουκακι, σκεφτομενος οτι αν πιπωνει οπως φιλαει , την καναμε λαχειο, και ειχα δικιο ... το μικρο μιλαμε πρεπει να εχει πιπωσει πολλους ασβερκους Ουκρανους και οχι μονο , πιπα σεμιναριου , θες την πετυχα στα κεφια της , ξεκουραστη, δεν ξερω παντως το ζουσε το τσιμπουκι και ευχομαι να το συνεχισει , ολον μεσα για πλακα χωρις καθολου χρηση χεριου .
Επειδη ημουν κοντα στο τελειωμα την γυριζω στα 4 για να απολαυσω την πετρινη κωλαρα της .και ενω την ειχα στα 4 και τις εριχνα, σκεφτομουνα την πιπα της οποτε αποφασισα να τελειωσω ετσι και μαλιστα στο στομα της ,
Βγαζω τον σκουφο την ξαπλων και τις τον δινω στο στομα για να την καμαρωνω κιολας , το μικρο ακουραστο και δεν δισανασχετισε καθολου , το απολαμβανε σαν να εγλειφε γλειφιτζιυρι , στο τελειωμα μου δεν ξερω αν το εκανε επιτηδες η αν της ξεφυγε επειδη την ειχα εγκλωβισει ξαπλα και δεν προλαβενε να σηκωθει , παντως εκανε το χαρακτηριστικο γκλουκ και με ευχαριστηση μου ανοιξε το στομα της για να δω οτι δεν υπηρχε τιποτα .
Γρηγορο ντουσακι κ απο τους δυο μας , τσιγαρακι (καπνιζει κατι παπαριες με γευση φραουλας ) και ξαπλωνω που απο μονο του ερχεται κοντα μου για ατελειωτα γλωσοφιλα ,φιλια κανα 10λεπτο μιλαμε , αρχισα να βαριεμαι , την δειχνω προς τα κατω εξηγωντας της το 69 . δεν καταλαβαινε ουτε το six oute to nine ,Κεφάλι σε τοίχο!Κεφάλι σε τοίχο!
Κανω στο κρεββατι και γραφω 69 και εκει το επιασε , στο 69 δεν την ειδα να της αρεσει οπως τα γλωσοφιλα , δεν μπορω να πω το ιδιο και για μενα που απολαμβανα την θεικη της πιπα, κοιτωντας το ρολοι μου , βλεποντας οτι ειχαμε μονο 5 λεπτα και επειδη εννοιωθα οτι θα αργουσα να τελειωσω της κανω νοημα οτι ο χρονος περασε , με τον γκουγκλη που λει να παρω το γραφειο για παραταση , ηθελε να κατσει εκει και να γλειφει με τις ωρες , της εξηγηδα αλλη φορα, πιο πολυ ωρα για πιο πολυ γλειψιμο και ετσι σηκωθηκε και αρχισε να ετοιμαζεται παντα μεσα στο χαμογελο και μεσα στην τσαχπινια ...
Αυτα για την μικρη λολιτα , ελπιζω να ειναι σε ολο το τουρ της με αυτη την ορεξη και να μην την πετυχα εγω στα κεφια της

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Απριλίου 20, 2019
Διάρκεια
1 ώρα
Κόστος
160€
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ελαφρώς επεξεργασμένες αλλά ακριβείς
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο στόμα (τα καταπίνει)
Σπουδαίος
Εγγραφή:
3 Σεπ 2010
Μηνύματα:
Κριτικές:
35
Likes:
1.929
Πόντοι:
2.391
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 chris1955, mixalis mixoy, THV και 19 άλλα μέλη

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού