Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.3 8 10
Γενική βαθμολογία
 
7.3
Εμφάνιση (πρόσωπο)
 
8.0
Εμφάνιση (σώμα)
 
8.0
Γενική συμπεριφορά
 
7.0
Επικοινωνία
 
7.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
 
7.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
7.0
Καθομουν και χαζευα στον υπολογιστη τις κοπελες των πρακτορειων, μεχρι που επεσε το ματι στην συγκεκριμενη.
Εχοντας μεινει πολύ ικανοποιημένος από την προσφατη συναντηση μου με Ζανα (δειτε σχετικη κριτικη), αλλα και άλλες κοπελες του γραφειου αυτου παλιοτερα, αποφασισα να παρω τηλεφωνο και να κλεισω αμεσα για μια ωρα.

Ευκολη συνεννοηση με το γραφειο, η κοπελα ηρθε στο καπακι απο αλλο ραντεβου, το οποιο δεν ηταν και πολυ μακρια απο το δικο μου χωρο.
Πρωτη εντυπωση παρα παρα πολυ καλη. Ψηλη, χαλαρα πανω απο 1.75, με τα τακουνια ξεφευγε τελειως. Λιγο νταρντανα, αλλα γεματη δεν την λες σιγουρα, ουτε κατα διανοια χοντρη. Οι φωτογραφιες της στο ιντερνετ είναι ακριβέστατες θα ελεγα, ελαχιστο φωτοσοπ, ενώ θα συμφωνησω με τον προλαλησαντα, πως εχει πολύ ωραιο προσωπο.

Ειχε ηδη κανει ντους, αλλα ζητησε να παει να φρεσκαριστει λιγο πριν ερθει. Με το βγηκε απο το μπανιο, μονο με την πετσετα επαθα πλακα μιλαμε! Υπεροχες φυσικες βυζαρες, 3αρι τις οποιες δεν χορταινα να ρουφαω, γλειφω, πιπιλαω και δαγκωνω, οκ εχω αδυναμια στα μεγαλα φυσικα στητα βυζια. Γλωσσοφιλο φουλ, κι μετα περασαμε σε στοματικο. Παρα πολυ καλη περιποιηση, γλυψιμο σε αρχιδια και γυρω περιοχη, καποτα και παμε για κολπικο σεξ. Οντας πολυ καυλωμενος δεν κρατησα και πολυ, βγαινοντας την εχυσα στο προσωπο, η ιδια τα πηρε και τα απλωσε στα βυζια της, ενω συνεχιζε να μου τον γλυφει για αρκετη ωρα.
Μπανακι μαζι και δευτερος γυρος, που κρατησε πιο πολυ αυτη τη φορα, με χυσιμο εντος του κολπου, με καποτα φυσικα εννοειται.


Λιγη κουβεντα μετα στο χαλαρο, φαινεται εξυπνη και μορφωμενη κοπελα, κι ανετα μπορεις να κατσεις και να συζητησεις μαζι της, αν υπαρχει βεβαια χρονος και διαθεση για αυτο. Μπανιο ξανα εκεινη, ντυσιμο, ενα γλωσσοφιλο σπεσιαλ για αντιο και υποσχεση απο μεριας μου, να τα ξαναπουμε σιγουρα.
Την επομενη φορα βεβαια, οπως και της ειπα, θα ειναι για μεγαλυτερη διαρκεια και θα εχει και πολυ πρωκτικο στο μενου. Το γουσταρει πολυ απο οτι μου ειπε και η ιδια, κι εδω που τα λεμε, εχει μια κωλαρα για αγριο σοδομισμο!!!


Αυτα για τη Νορα.

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Απριλίου 16, 2019
Διάρκεια
1 ώρα
Κόστος
130€
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ακριβέστατες
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο πρόσωπο
Πρωκτικό
Όχι
Σεβαστός
Εγγραφή:
3 Ιαν 2016
Μηνύματα:
Κριτικές:
10
Likes:
5.983
Πόντοι:
1.446
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 Elganador, chris1955, Alex_Born και 10 άλλα μέλη

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού