Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.8 14 10
Γενική βαθμολογία
 
7.7
Εμφάνιση (πρόσωπο)
 
8.0
Εμφάνιση (σώμα)
 
8.0
Γενική συμπεριφορά
 
8.0
Επικοινωνία
 
8.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
 
7.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
7.0
Η Vicky λοιπόν είναι το αποτέλεσμα μια φοβερής αλχημείας. Μπαμπάς Ισπανός και μαμά Τσέχα δημιούργησαν ένα πλάσμα σπουδαίας ομορφιάς που συνδυάζει το μεσογειακό ταμπεραμέντο των λατίνων με τη φινετσάτη, λεπτεπίλεπτη γοητεία των Βοημών γυναικών. Με προέτρεψε να τη συναντήσω καλός φίλος, μέγας πόρνος-Κυανοπώγων και χαίρομαι ιδιαιτέρως που τον άκουσα Ναι!.

Πολύ όμορφο πρόσωπο - μου θύμισε μια μίξη Alessandra Ambrosio με Eva Mendes (τηρουμένων των αναλογιών πάντα) - το δε σώμα της καταπληκτικό, σφικτό, καλλίγραμμο με ένα εξωφρενικά sexy κώλο. Στήθος που προδίδει την ενίσχυση που έχει δεχθεί, αλλά είναι αρμονικό με το σώμα της και φέρει δύο μικρές αλλά πολύ καλοσχηματισμένες ρωγίτσες που ανταποκρίνονται στη φροντίδα που θα τους δείξετε. Μεγάλο ατού το στοματικό της που θεωρώ ότι είναι από τα πολύ δυνατά της αγοράς: άφθονο σάλιο, μαλάξεις, τρελό παιχνίδι με τη γλώσσα περιμετρικά του ψωλοκέφαλου, φοβερό καραμέλωμα αρχιδιών, τσιμπουκώματα πότε δυνατά και πότε αισθησιακά...Κατά τη διάρκεια μάλιστα αυτής της τελετής "πεολατρείας", σου ρίχνει κάτι βλέμματα απίστευτα έκφυλα και σαγηνευτικά. Πολλές το προσπαθούν, λίγες το καταφέρνουν τόσο καλά. Προσκύνημα Πριν από όλα αυτά, βέβαια, είχα γευθεί λαίμαργα το μουνάκι και το κωλαράκι της που δεν έλεγαν να ξεκολλήσουν από τη γλώσσα μου.

Σε όλες τις στάσεις είναι απολαυστική, ενώ στα τέσσερα (όπως έχουν γράψει σχεδόν όλοι οι συναγωνιστές) είναι χάρμα οφθαλμών και αισθήσεων. Να σημειώσω ότι δεν παραλείπει να χαϊδεύει του πρησμένους από ηδονή όρχεις σε κάθε ευκαιρία κατά τη διάρκεια των στάσεων. Αν είστε ποδολάγνος (όπως εγώ), θα έχετε την ευκαιρία να φιλοξενήσετε στο στόμα σας εξαιρετικά καλοσχηματισμένα δακτυλάκια και να μπογιατίσετε με τη γλώσσα σας ιδιαίτερα μαλακές πατουσίτσες.

Είναι πολύ πρόθυμη να ευχαριστήσει τον παρτενέρ της, απλά θα προτιμούσα λιγότερες ερωτήσεις για το πώς θα συνεχίσουμε μετά από κάθε στάση ("πώς θες τώρα μωρό μου; πώς να κάτσω τώρα; κλπ), αφού προσωπικά μου αρέσει οι εναλλαγές να έρχονται φυσικά και αυθόρμητα πάνω στον αγώνα. Συνολικά πάντως πρόκειται για ένα πολύ δυνατό πακέτο, αφού τη χαρακτηρίζει το ιερό τρίπτυχο: ομορφιά - καλές υπηρεσίες - καθαριότητα (μπάνιο πριν και μετά τη δράση). Τέλος πολύ ευχάριστη και στο social, έξυπνη και ευαίσθητη. Ole!

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Απριλίου 03, 2019
Διάρκεια
1 ώρα
Κόστος
130€
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ακριβέστατες
Φιλί
Χωρίς γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Πρωκτικό
Όχι
eridon1877
Ανώτερος
Εγγραφή:
17 Μαρ 2011
Μηνύματα:
Κριτικές:
48
Likes:
4.415
Πόντοι:
5.866
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 TOMCRUISE, chris1955, THV και 11 άλλα μέλη

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού