Λεπτομέρειες αξιολόγησης

4.2 1 10
Γενική βαθμολογία
 
4.2
Εμφάνιση (πρόσωπο)
 
9.0
Εμφάνιση (σώμα)
 
9.0
Γενική συμπεριφορά
 
1.0
Επικοινωνία
 
2.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
 
1.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
3.0
Συναντηση με την κοπελα προ ημερων σε χωρο μου. Ανοιγω την πορτα και μπαινει μεσα κοιτωντας το κινητο της, κλεινω την πορτα και μου ριχνει ενα βλεμα σαν να βλεπει σκατα(οχι δεν ειμαι τοσο ασχημος).Η κοπελα ειναι πανεμορφη και τελειες αναλογιες για τα γουστα μου.Συστηνομαστε και καθομαστε στον καναπε, και το πρωτο πραγμα που μου λεει, ειναι οτι κανονικα κοιμαται στις 11 και οτι το γραφειο την αναγκαζει να εχει τετοιο ωραριο. * (Η συναντηση εγινε στις 1). Ηταν στο χερι μου να την στειλω και με ασχημο τροπο αλλα αποφασισα να δω μεχρι που θα το παει, αλλα και να το τερματισω (μ@@@@ια ξερω αλλα ετσι μου την εδωσε). Τεσπα με τα χιλια ζορια ερχεται στην αγκαλια μου χαιδευεται λιγο και μου δινει ελπιδες για κατι καλυτερο. Βγαζει τα ρουχα τις και μενει με το εσωρουχα.παω να τις τα βγαλω , και μου λεει οχι . Με τα εσωρουχα θα το κανουμε. Δεν γαμ@@@ται λεω αντε ας το δοκιμασω κι αυτο, πρωτη φορα θα ειναι.Το μονο θετικο ηταν η πιπα που ηταν αρκετα καλη.Στηνεται μονη της στα 4 , αντεξε σε δυνατους ρυθμους η αληθεια ειναι, αλλα ακινητη. τελειωσα και βλεπω βαζει τα ρουχα της και παει να φυγει.Ωπα λεω εχουμε και 2ο γυρο κατσε φρονιμα. Αλλιως μονο 90 θα δωσω ειπα.Εκει το βουλωσε και ειπε οτι το κανει μονο για τα λεφτα και οτι απορει γιατι πρεπει να γινεται και 2η φορα κτλ κτλ. Τεσπα καρεκλατο η 2η φορα, παλι με τα εσωρουχα και χωρισ να βγαλει ουτε σουτιεν γιατι πονουσε λεει το στηθος.Φιλια μηδεν, διαθεση μηθεν, και φουλ αγενεια.
Θα μπορουσα να πω κι αλλα, αλλα βγαινει πιστευω το συμπερασμα,ΜΑΚΡΙΑ!!!!!
Θα προτεινα στο γραφειο να την απομακρυνει γιατι ειναι αγενεστατη και συνηθως οι κοπελες του γραφειου σε αυτο το θεμα ειναι ενταξει.
Αυτα, τωρα κραξτε γιατι την κρατησα Μεγάλο χαμόγελο

Πληροφορίες Συνάντησης

Διάρκεια
1 ώρα
Κόστος
160€
Τήρηση υπηρεσιών
ΔΕΝ τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ακριβέστατες
Φιλί
Όχι
Πίπα
ΜΕ προφυλακτικό
Πρωκτικό
Όχι
Ενεργό Μέλος
Εγγραφή:
22 Σεπ 2005
Μηνύματα:
Κριτικές:
13
Likes:
646
Πόντοι:
991
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 ΑΙΔΟΙΟΛΕΙΧΟΣ, satyrus, Professoras και 14 άλλα μέλη

Σχόλια

6 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 6
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
28 Μαρτίου, 2019
Κρα, κρα κρα.....γιατί την κράτησες.Μεγάλο χαμόγελο
28 Μαρτίου, 2019
Αφου την ειδες οτι δεν ειχε ορεξη και ηταν αγενεστατη επρεπε οχι απλα να την διωξεις αλλα να την κραξεις κιολας φιλε μου...ας ελπίσουμε το γραφειο να παρει τα μετρα του
28 Μαρτίου, 2019
απλα ντροπη! Ουτε ακν επρεπε να την εδιωχνες απευθειας.
28 Μαρτίου, 2019
Τα ίδια και χειρότερα είχε κάνει και σε εμένα πριν κάτι μήνες. Είχα αφήσει σχόλιο στο https://www.bourdela.com/forum/index.php?topic=1837.msg8822790#msg8822790 και στο https://www.bourdela.com/forum/index.php?topic=27.msg8568644#msg8568644 αλλά μάλλον δεν σε πρόλαβα, γιατί η μαλάκω αλλάζει ονόματα συχνά.

ΜΑΥΡΟ στην Καριόλα, όπου και αν δουλεύει.

Αυτά
28 Μαρτίου, 2019
Το «με ασχημο τροπο» να πούμε ότι κολλάει στο «και μου ριχνει ενα βλεμα σαν να βλεπει σκατα» ; Είναι απόλυτα φυσιολογικό να πολύ αρνητικός κάποιος όταν τον πιέζουν να βγει έξω από τους ρυθμούς του.
Θέλω να μου πεις κάτι μιλάει καλά Αγγλικά ; Γιατί αν είπε «οτι το κανει μονο για τα λεφτα και οτι απορει γιατι πρεπει να γινεται και 2η φορα κτλ κτλ.» αυτό θέλω να το δω .Πέθανα στα γέλια τώρα που το διαβάζω ... Αν μου το έλεγε εμένα θα την κρατούσα ακόμη μια ώρα κι ας παίζαμε κολτσίνα ... που δεν το βλέπω ( Μαλακία ) ... να κάνει και μπράτσα ... Πάντως, κατά τη λογική «οι ωραίοι έχουν χρέη» ,αν κάποιος έχει αυτοπεποίθηση από τη εμφάνιση του πιθανό είναι και να θελήσει να το εκμεταλλεύεται .

28 Μαρτίου, 2019
Καύλες είχες, μουναρα είπες είναι για τα γούστα σου, τι να σε κράξουμε φως φανάρι ότι τέτοια θύματα είμαστε λόγω ανάγκης. Δεν είσαι ούτε ο πρώτος ούτε ο τελευταίος. Πάμε για άλλα ...
6 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 6