Λεπτομέρειες αξιολόγησης

8.3 3 10
Call-Girls 6623
Γενική βαθμολογία
 
7.8
Εμφάνιση (πρόσωπο)
 
7.0
Εμφάνιση (σώμα)
 
8.0
Γενική συμπεριφορά
 
9.0
Επικοινωνία
 
7.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
 
8.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
8.0
μεσημεριανη ορεξη για περιπετεια , κλεινω αρχικα την καινουργια την Lara, αλλα καθοδον για το ξενοδοχειο με ειδοποιηουν οτι αδιαθετησε κι με γρηγορο ψαξιμο καταληγω στην Πολινα .
Φτανω στο ξενοδοχειο πισω απο το Ωνασειο, και με 10 λεπτα καθυστερηση φτανει το πολινακι , απο την εισοδο της, πολυ φιλικη ευδιαθετη και χαρουμενη.
προσωπο σχετικα ιδιο αν βγαλεις ολο το μεικαπ κια το φωτοσοπ αλλα οκ,
Το ματι μου πεφτει κατευθειαν στο στηθος της και πριν προλαβει να παει για ντουσακι, πεφτουν τα πρωτα αναγνωριστικα γλωσοφιλα και χουφτωνω το αφρατο φυσικο της στηθος.
Περασμα για ντουσακι και βγαινοντας ξεκινησαμε γλωσοφιλλα χωρις αυριο, καταλαβα οτι γουσταρει gfe και ακολουθησα γιατι κι εγω την συγκεκριμενη ωρα ημουν σε αυτη την φαση.
Ακολουθησε πιπουλα πολυ καλη με περιποιηση προαστιων , και την σταματησα πριν επελθει το τελος για να την περιποιηθω κι εγω.
Επιδερμιδα πολυ καλη, μπεμπε φαση,χωρις τατου και αυτοκολητα, νινακι κλειστου τυπου που δεχεται τα παντα , σκουλαρικακι στον αφαλο και ζεσταθηκε φουλ με γλειψιματα στα βυζια της και φωνουλες .
Περασμα πανοπλιας και καβαλημα σε cow ,oπου εκει επειλθε το τελος και για τους δυο μασ (κατα δηλωση της ) , ντουσακι και απο τους δυο μας και κουβεντουλα χαλαρη , τα αγγλικα λιγα αλλα βγαινει ακρη.
Προσφερφηκε να μου κανει μασαζακι το οποιο και κατεχι , και ακολουθησε 2ος γυρος με κλαρινετο πολυ καλο , στησιμο στα 4 και εκει επειλθε ι 2η καταθεση.
Γενικα μια πολυ ευχαριστη, παρουσια , πολυ φιλικη, χωρις ιχνος σνομπισμου, που ακολουθει οτι θελεις και δεν κλεβει χρονο.
Αυτα για το Πολινακι
Καλα να περναμε

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Μαρτίου 04, 2019
Διάρκεια
1 ώρα
Κόστος
140€
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ελαφρώς επεξεργασμένες αλλά ακριβείς
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Πρωκτικό
Όχι
Σπουδαίος
Εγγραφή:
3 Σεπ 2010
Μηνύματα:
Κριτικές:
35
Likes:
1.929
Πόντοι:
2.391
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 chris1955, lagonisian, cosgeor και 14 άλλα μέλη

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού