Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.8 1 10
Γενική βαθμολογία
 
6.8
Εμφάνιση (πρόσωπο)
 
7.0
Εμφάνιση (σώμα)
 
6.0
Γενική συμπεριφορά
 
7.0
Επικοινωνία
 
7.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
 
7.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
7.0
Incall συνάντηση στο νέο ξενοδοχείο επί της οδό Συγγρού. Περιορισμένες οι επιλογές στο εν λόγω ξενοδοχείο και κατέληξα στη Liza με επιφύλαξη γιατί αν και οι φωτογραφίες ήταν πολλά υποσχόμενες δεν υπήρχε καμία κριτική.

Η Liza δηλώνει φοιτήτρια από την Οδησσό της Ουκρανίας και δεν έχουμε λόγω να μην την πιστέψουμε. Οι φωτογραφίες αρκετά κοντά με την πραγματικότητα, έχοντας υποστεί βέβαια τη γνωστή επεξεργασία. Πρόσωπο συμπαθητικό, σώμα κάπως μπαμπάτσικο που το σώζει το νεαρό της ηλικίας από την χαλάρωση. Επιδερμίδα καθαρή χωρίς τατουάζ, πραγματικά βελούδινη, χωρίς ίχνος κυτταρίτιδας.

Πολύ ζεστή και διαχυτική από την αρχή της συνάντησης μας η Liza σε προδιαθέτει ότι θα περάσεις καλά. Επικοινωνία καλή αφού τα Αγγλικά της είναι σε ικανοποιητικό επίπεδο, αλλά θέλει λίγο προσοχή για να μην φύγει ο χρόνος με το μπλα μπλα. Αυτό που μου έκανε εντύπωση ήταν η καθαριότητα. Προσφέρθηκε να μου αλείψει τα χείλια με μια απροσδιόριστη αλοιφή και εγώ φυσικά ευγενικά αρνήθηκα. Αντισηπτικά και στοματικά διαλύματα βρίσκονταν διάχυτα στο δωμάτιο. Στα θετικά η καθαρή πετσέτα από σφραγισμένη σακούλα.

Στα του αγώνα τώρα, όπως είπα ήταν πολύ θερμή, πίπα εξαιρετική και νινάκι καθαρό και στενό. Πρόθυμη και με ενδιαφέρον να ικανοποιήσει δεν αρνήθηκε τίποτα.

Συνολικά μια ενδιαφέρουσα συνάντηση. Καλά να περνάτε αλάνια συναγωνιστές.

Πληροφορίες Συνάντησης

Διάρκεια
1 ώρα
Κόστος
130€
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ελαφρώς επεξεργασμένες αλλά ακριβείς
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Θα την ξανασυναντούσες;
Ίσως
Γλομπεάρχης
Εγγραφή:
11 Σεπ 2018
Μηνύματα:
Κριτικές:
153
Likes:
10.929
Πόντοι:
30.738
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 TOMCRUISE, steveman7, THV και 6 άλλα μέλη

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού