Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.4 15 10
Γενική βαθμολογία
 
5.5
Εμφάνιση (πρόσωπο)
 
7.0
Εμφάνιση (σώμα)
 
9.0
Γενική συμπεριφορά
 
3.0
Επικοινωνία
 
5.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
 
4.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
5.0
Κριμα. Μονο αυτο μπορω να πω. Γιατι εχω γραψει και καλυτερη κριτική για την κοπελλα. Και γιατι ειναι όμορφη και γιατι ειναι και κορμάρα. Αλλα οταν μπαίνει στο δωματιο λέγοντας I don’t like Greece, καταλαβαινεις οτι κατι δεν παει καλα. Οχι γιατι μ έπιασε καμια εθνική περηφάνεια. Αλλα απλα γιατι δεν το καταλαβα. Τόσες φορες εχει ερθει στο Greece, συνεχίζει να ρχεται και να παιρνει τα φράγκα που μας ζηταει. Οποτε;; Πελατες εχει και πολλους, δηλώνει κουρασμένη και δειχνει οτι βαριέται. Η οτι πιστεύει πως ειναι γι αλλα... Επιδημία έπεσε τελευταια απο ψωνια;;Τελος παντων, μιλαμε για μια ωραια γκομενα, με φτιαχτές βυζαρες, κωλαρα που δεν αφήνει ουτε καν να την αγγίξεις, πίπα ρουτίνας, εκνευριστικά επιφωνήματα, άκαιρες ατάκες, εξυπνάδες επιπεδου δημοτικου και γενικότερα ολα οσα δεν πρεπει να κανει ποτε ενα cg που σέβεται τη δουλεια και τους πελατες της. Ακυρο απο μενα. Νομιζω οτι ειναι καιρός να σταματήσει και να γυρισει πισω στο κομμωτήριο στην που δουλευει στην Αγία Πετρούπολη. Εκει θα μπορει να χτενίζεται καλυτερα....

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Φεβρουαρίου 26, 2019
Διάρκεια
1 ώρα
Κόστος
140€
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ελαφρώς επεξεργασμένες αλλά ακριβείς
Φιλί
Χωρίς γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο στόμα (τα φτύνει)
Πρωκτικό
Όχι
Θα την ξανασυναντούσες;
Όχι
Ανώτερος
Εγγραφή:
17 Ιουλ 2008
Μηνύματα:
Κριτικές:
65
Likes:
2.188
Πόντοι:
7.335
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 xlm, 6Y44, laiono13 και 18 άλλα μέλη

Σχόλια

5 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 5
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
26 Φεβρουαρίου, 2019
Μουναρα αλλα κομοδινο δλδ, πισω στο κομμωτηριο κοπελια. Και ολες οσες το παιζουν ντιβες και δεν σεβονται τα λεφτα του κοσμο οχι μονο αυτη..
27 Φεβρουαρίου, 2019
Δεν εχω καλυτερο απο το να μου λεει εσκορτ πως δεν γουσταρει την Ελλαδα! καταρχας συμφωνουμε απολυτα...και κατα δευτερο παντα τη γαμαω καλυτερα για να εχει κατι να θυμαται..
27 Φεβρουαρίου, 2019
Μάλλον καβάλησε το καλάμι και είναι κρίμα γιατί είναι κορμάρα... Γερο-μύστης
M
mark.red
27 Φεβρουαρίου, 2019
Καλησπέρα σας. Καταρχάς έχουμε ήδη μιλήσει με την κοπέλα η οποία έχει έρθει στην Ελλάδα άπειρες φορές και αυτό δείχνει το πόσο αγαπάει την χώρα μας και μας απάντησε ότι αυτά που λέτε είναι ψέμματα και ότι το μόνο που σας είπε είναι ότι δεν της αρέσει αυτός ο καιρός στην Ελλάδα και πως προτιμάει το καλοκαίρι. Επίσης μια κοπέλα κρίνετε εδώ για το service της και όχι για το αν της άρεσε ή όχι η Ελλάδα. Μάλλον έχετε μπερδευτεί πολύ.
Εμπιστευομαστε απολυτα την συγκεκριμενη κοπελα καθως ολες τις φορες που εχει ερθει ποτε μα ποτε δεν εχει δημιουργησει προβλημα και παντα περνει πολλυ καλες κριτικες και ο κοσμος την ζητα συνεχεια.
02 Μαρτίου, 2019
Οκ για την Ελλάδα. Δεκτό, δεν το καταλαβα ετσι, δεν υπαρχει προβλημα. Μαλλον Εκανα λαθος. Για τα αλλα ομως που εγραψα ειναι η προσωπική μου κριση. Και εχω το δικαιωμα να την γράφω. Αυτα....
5 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 5