Λεπτομέρειες αξιολόγησης

5.4 4 10
Γενική βαθμολογία
 
8.3
Εμφάνιση (πρόσωπο)
 
9.0
Εμφάνιση (σώμα)
 
9.0
Γενική συμπεριφορά
 
8.0
Επικοινωνία
 
8.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
 
8.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
8.0
Σκεφτόμουν αρκετά πριν ξεκινήσω να γράψω, γιατί ξέρω ότι θα δω πολλά αρνητικά σχόλια από κάτω αλλά δεν θα αντιδρασω καθόλου. Κάθε κριτική που γράφουμε όλοι μας εδώ στηρίζονται καθαρά στις προσωπικές μας εμπειρίες, χημεία που έχουμε με την κοπέλα και πολλούς άλλους παράγοντες. Την Carmen την είχα προσέξει από το προηγούμενο τουρ τής αλλά δεδομένου των σχολίων δίσταζα να την δοκιμάσω.
Τώρα που ξανάρθε, είδα ότι αρνητική σχόλια άρχισαν να πληθαίνουν. Όσο διάβαζα όλα τα αρνητικά γραμμενα τόσο πιο πολυ με σκουντούσε ο διάολος να πάρω τηλέφωνο και να κλείσω ένα ραντεβού.

Περνώ λοιπόν το τηλέφωνο γραφείο, μίλησα με μια ευγενικότατη κοπέλα η οποια ξέροντας τα γούστα μου μου πρότεινε την Tina, μιας και είχε καλά σχόλια. Όσο για την Carmen, η κοπέλα δεν ήταν διαθέσιμη και δεν μου την πρότεινε γιατί υπήρχαν και θετικές και αρνητικές γνώμες, εγώ όμως εκεί Όχι λέω θέλω την Carmen. Λέω από μέσα μου, αφού είναι φουλ κλεισμένη δεν μπορεί να είναι τόσο άσχημα τα πράγματα.

Με τα πολλά, περνώ την επόμενη μέρα το μεσημέρι και κλείνω για το βραδάκι 1,5 ώρα, η οποία έγινε 2ωρο.
Την καθορισμένη ώρα χτυπάει η πόρτα γνωστού ξενοδοχείου νοτίων προαστίων, ανοίγω και αντικρίζω αυτο το όμορφο πλάσμα που περιέγραψαν και οι συναγωνιστές, (ντυμένη όπως πάντα ζητάω casual) με πλατύ όμορφο χαμόγελο και πράσινες ματάρες.
Θα το πω ξανά και ξανά, μιλάω την γλώσσα της και γι'αυτό η επικοινωνία ήταν άψογη, αν και από ότι είδα στην αρχή που μου μίλησε αγγλικά και ανταλλάξαμε 2 κουβέντες, πριν ξεκινήσω τα ρωσσικά, τα αγγλικά της ήταν σε αρκετά καλό επίπεδο.
Αράξαμε, παρήγγειλα και μια σαμπάνια, άρχισε να ρέει το κρασί πιάσαμε την κουβέντα και πέρασε πολύ ευχάριστα η πρώτη ώρα χαχαχαχαχα.

Καποιοι εδω μεσα μπορεί να πουν οτι σου φαγε την ωρα φιλε, σε βρικε αγαπούλη και σε έπιασε κοροΐδο κ.λ.π. Στο κατω κατω της γραφης, μας πουλάνε τον χρόνο τούς, την παρέα, το σώμα τους και ο καθενας μας την βρισκει διαφορετικά.
Όταν το πήραμε χαμπάρι είχε μείνει κάνα 40λεπτο. Σηκώθηκε και πήγε αμέσως για μπανάκι, μετά ακολούθησα και εγώ...
Στα περί αγώνα, στήνεται όμορφα, έπαιρνε πρωτοβουλίες προτείνοντας διάφορες στάσεις. Η κοπελα ειναι πεντακαθαρη αν και θα ήθελα παραπανω περιποίηση στο μουνάκι γιατι ειχε την αξυρισια 2 ημερων περίπου. Δεν ειμαι και ειδικός το πόσες μερες περασαν αλλά φρεσκοξυρισμενο δεν ήταν. Πολλές αγκαλιές, φιλιά βαθειά. Όταν την πρωτοφίλησα, λέω τώρα... λες να είναι στόμα ερμητικά κλειστό.... κι όμως, η κοπέλα ανταποκρίθηκε με βαθειά ερωτικά φιλιά. Πίπα αρκετά καλή, χάιδευμα στα @@ και με προσπάθειες για deepthroat.
Όσο για χρήση gel, ναι το χρησιμοποίησε αλλά λογική ποσότητα χωρίς να χαθεί η όμορφη αίσθηση του κόλπου... Μετά από εναλλαγή στάσεων το τέλος ήρθε στο στοματάκι της, σηκώθηκε και πήγε στο μπάνιο να τα φτύσει.
Παρ'όλο που χτυπούσε το τηλέφωνο της, η κοπέλα δεν βιάζονταν και προσπαθούσε να με ευχαριστήσει μέχρι τελευταία στιγμή.

Για να κλείνουμε τώρα, να την συστήσω μμμμμ.... Ο καθένας αποφασίζει μόνος του, εγώ πέρασα φανταστικά και θα την ξαναδώ, άλλοι δεν πέρασαν καλά. Επίσης να προσέξουμε παιδιά και την δική μας καθαριότητα και υγιεινή και συμπεριφορα μας (με ολο τον σεβασμο στις προηγουμενες κριτηκες και χωρις να θελω να προσβάλλω) για μην αναρωτιόμαστε γιατι με τον εναν ήταν ετσι και με τον άλλον διαφορετικά. Είναι και θέμα χημείας, είναι και γυναίκες μπορεί κάποιους να τους γουστάρουν και να αποδίδουν στο 110%
Και δεν λέω για συγκεκριμένη κοπέλα αλλά και γενικός όπως θα τις φερθείτε θα έχετε και ανάλογη ανταπόκριση.

Αυτά από μένα, προσπάθησα να είμαι όσο γίνεται πιο αντικειμενικός.

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Φεβρουαρίου 11, 2019
Διάρκεια
2 ώρες
Κόστος
320€
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ακριβέστατες
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο στόμα (τα φτύνει)
Ενεργό Μέλος
Εγγραφή:
16 Αυγ 2011
Μηνύματα:
Κριτικές:
27
Likes:
960
Πόντοι:
990
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 WHATABOUTFUCK, chris1955, spipis71 και 14 άλλα μέλη

Σχόλια

1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
15 Φεβρουαρίου, 2019
Δεν καταλαβαίνω τα σχόλιά σου περί καθαριότητας και συμπεριφοράς.
Δηλαδή όσοι λένε ότι είναι κομοδίνο, φταει που είναι άπλυτοι και αγενείς;
1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1