Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.1 19 10
Προβεβλημένη
Call-Girls 40594
Γενική βαθμολογία
 
7.2
Εμφάνιση (πρόσωπο)
 
7.0
Εμφάνιση (σώμα)
 
6.0
Γενική συμπεριφορά
 
9.0
Επικοινωνία
 
8.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
 
7.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
6.0
Καλό μήνα σε όλους,
Καθώς χάζευα το αγαπητό μας φόρουμ βλέπω καινούρια κορασίδα από Your Angels και συγκεκριμένα την Barbie. Μ'άρεσαν οι φωτο, είναι στο στιλ που ψάχνω γενικότερα. Σκέφτηκα αρκετά και μετά λέω ας κάνω και εγώ κασκαντεριλίκι και ότι γίνει. Έκλεισα ένα ραντεβού με το γραφείο εύκολα και γρήγορα και πήρα το δρόμο για το γνωστό χοτελι νοτίων προαστίων.

Για να μην πολυλογώ, την καθορισμένη ώρα χτυπάει η πόρτα, ανοίγω και βλέπω την κοπέλα των φωτογραφιών, όταν γδύθηκε φάνηκαν τα 2-3 κιλά παραπάνω από τις φωτο αλλά χωρίς να την χαλάνε. Η κοπέλα έχει σώμα για πιασήματα χωρίς να κρέμεται τπτ.κατσαμε τα είπαμε λίγο να χαλαρώσει , μιας και είναι πρώτη φορά στην Ελλάδα και γενικά πρώτη φορά στη δουλειά. Έβαλα 8 στην επικοινωνία γιατί μιλάω την γλώσσα κι έτσι είχαμε καλή συνεννόηση, απ ότι μου είπε ξέρει αρκετά αγγλικά για να μπορεί να ανταλλάξει μερικές κουβέντες. Ελπιζω να γραψουν και αλλα παιδιά κριτική να για έχουμε μια πιο ολοκληρωμένη εικόνα.
Μετά από λίγο περάσαμε στο μπάνιο εν'αλλαξ για να συνεχίσουμε την περεταίρω γνωριμία μας.

Η Barbie έχει απαλό δέρμα, 2ρακι βιζάκι το οποίο χωρούσε όλο στην παλάμη μου, με την ρόγα να ανταποκρίνεται άμεσα στα χάδια. Στα φιλιά δεν τσιγκουνεύεται και φιλάει αρκετά καλά και βαθειά, και τα αναζητεί και όλη την διάρκεια του αγώνα. Η κοπέλα είναι πολύ καθαρή, έχει μυρωδάτο μουνάκι κλειστού τύπου το οποίο το ευχαριστιέσαι να το περιποιείσαι. Έβγαζε αληθοφανή κραβγουλες και φενόνταν ότι το απολάμβανε. Πίπα αρκετά καλή, με χέρι και χωρίς προσπάθησε και για deep αλλά δεν της βγήκε, παντός ην ιδρώνει την φανέλα.
Στον αγώνα δεν πέρνει πρωτοβουλίες, οκ μην περιμένετε και πολλά από την κοπέλα που είναι πρώτη φορά στην δουλειά και είναι ακόμα μαγκωμένη. Την παίδεψα και εγώ λίγο για τη αργούσα να τελειώσω , αφού είχαμε πιεί λίγα ποτάκια πριν για να χαλαρώσουμε. Δεν μου είπε οχι, σε ακούει και προσπαθεί να σε ικανοποιήσει. Μετά από εναλλαγές στάσεων ήρθε το τέλος στο λάστιχο με αυτήν από πάνω μου. Ιερωμένοι και ευχαριστημένοι ξαπλώσαμε να χαλαρώσουμε. Οκ δεν είναι κανένας Orgazmatron, όπως βλέπω μερικούς εδώ πέρα με αυτά που γράφουν, αλλά φάνηκε ότι και αυτή το ευχαριστήθηκε πολύ.
Σε γενικές γραμμές συστήνεται και για PSE γιατί αντέχει το σφυροκόπημα αλλά μπορεί και να παίξει σωστά το ρόλο της στο GFE. Ναι είναι άπειρη ακόμα αλλά μαθαίνει γρήγορα και πιστευω ότι θα καλύψει τις απαιτήσεις.
Αυτά από μένα, εγώ πέρασα πολύ καλά και θα την ξαναδώ.

Καλό είναι το γαμήσι παίδες αλλά να γράφουμε και 2 λόγια, πολλές κοπέλες έρχονται, εργάζονται και φεύγουν και δεν υπάρχει ούτε μία κριτική.

Καλά να περνάτε...!!!

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Φεβρουαρίου 01, 2019
Διάρκεια
1μιση ώρα
Κόστος
210€
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ακριβέστατες
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο σώμα
Ενεργό Μέλος
Εγγραφή:
16 Αυγ 2011
Μηνύματα:
Κριτικές:
27
Likes:
960
Πόντοι:
990
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 WHATABOUTFUCK, spirtoulis(2), Hadrian και 12 άλλα μέλη

Σχόλια

2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
06 Απριλίου, 2019
Η πρώτη φορά ήταν δικιά σου ή δικιά της?
07 Απριλίου, 2019
Σε απάντηση ενός προηγούμενου σχολίου

Μου Είπε ότι είναι πρώτη φορά στο σπορ..
Άρα δικιά της...
2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2