Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.3 3 10
Γενική βαθμολογία
 
6.5
Εμφάνιση (πρόσωπο)
 
7.0
Εμφάνιση (σώμα)
 
8.0
Γενική συμπεριφορά
 
7.0
Επικοινωνία
 
4.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
 
7.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
6.0
Πέρασμα από την Katya το οποίο μου άφησε ανάμεικτα συναισθήματα στο τέλος του. Την εν λόγω την είχα βάλει στο μάτι από την πρώτη στιγμή. Εν τέλει την προηγούμενη εβδομάδα επέλεξα τη Zara, αλλά κάτι με έτρωγε κι ήθελα να την συναντήσω.
Προσπάθησα τη Δευτέρα και μου είπε το γραφείο ότι μπορεί μετά τις 2 το βράδυ και λέω όχι (αν η κοπέλα από τις 9 που έστειλα μέχρι τις 2 το βράδυ δεν έκλεισε πόδι, ας μπει και κανας ακόμα να πει την άποψή του, δεν πάει χαμένη).
Μου πρότεινε την Sasha μου έστειλε και κάτι φωτογραφίες ερασιτεχνικες και με βάλε σε δίλημμα. Εν τέλει ξαναέστειλα χθες, μου είπε ότι η Katya είναι διαθέσιμη και πήγα.
Σε γενικές γραμμές τα είπε κι ο συναγωνιστής από κάτω για την εμφάνιση. Όμορφη κοπέλα και ωραίο σώμα και τρομερό κωλαράκι. Στα αρνητικά ήταν ότι δε μιλά αγγλικά κι συνεννόηση γινόταν με translator.
Εντελώς amateur η φάση, ήταν λες και μόλις μπήκα σε σχέση και δοκιμάζουμε στο sex τι μας αρέσει και τι όχι. Πρώτος γύρος λίγα πράγματα γενικά, γιατί δεν κράτησα και πολύ κι όταν ήρθε το τέλος κι εγώ σπάστηκα μου κάνει it's ok babe, relax. Στοματικό παίχτηκε μόνο, γούσταρε περιποίηση της περιοχής της, υγρανθηκε γρήγορα. Πίπα καλή σε γενικές γραμμές, χωρίς προφυλακτικό και άλλες μαλακιες (μάλλον το κράξιμο του συμπαίκτη έπιασε τόπο).
Στο ενδιάμεσο συνεννόηση με translator, έκανε προσωπικές ερωτήσεις αν είμαι μόνος, κτλ, μου είπε ότι νέοι είμαστε ας διασκεδασουμε κι ας πιούμε (τη φαντάζομαι καλοκαίρι πίτα σε κάνα νησί να περιφέρει το κουφάρι της Γλώσσα).
2ος γύρος, εναλλαγή στάσεων, γενικά δεν άντεχε όταν ανέβαζα στροφές, κυρίως όταν την είχα στα 4 το απολάμβανε περισσότερο. Τελείωμα στα βυζιά της, όσο έριχνε περιποίηση στις μπάλες. Δεν έδειξε γενικά βιασύνες.
Το amateur της υπόθεσης ήταν αυτό που άφησε ανάμεικτα συναισθήματα. Προσωπικά δεν πιστεύω να την ξανασυναντουσα, αλλά κι απ'οτι κατάλαβα ούτε η ίδια θα μείνει και πολύ σ'αυτό. Τουλάχιστον αυτό κατάλαβα από το translator. Χμμμ;

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Ιανουαρίου 29, 2019
Διάρκεια
1 ώρα
Κόστος
150€
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ελαφρώς επεξεργασμένες αλλά ακριβείς
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο σώμα
Πρωκτικό
Όχι
Θα την ξανασυναντούσες;
Ίσως
Σεβαστός
Εγγραφή:
17 Σεπ 2012
Μηνύματα:
Κριτικές:
22
Likes:
1.264
Πόντοι:
1.011
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 doc_lin, Ramstein, JACK SPARTALOW και 8 άλλα μέλη

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού