Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.2 10 10
Γενική βαθμολογία
 
3.5
Εμφάνιση (πρόσωπο)
 
7.0
Εμφάνιση (σώμα)
 
8.0
Γενική συμπεριφορά
 
2.0
Επικοινωνία
 
2.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
 
1.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
1.0
Νομίζω πως ο τίτλος τα λέει όλα.
Έχοντας δει στο συγκεκριμένο site αυτό το κορίτσι αποφάσισα να το συναντήσω γιατί απλά μου τράβηξε το ενδιαφέρον. Συνεννόηση με την ευγενέστατη τηλεφωνητρια στο τηλέφωνο και το κορίτσι ήρθε στην ώρα του. Με το που ανοίγω την πόρτα αντικριζω μια αρκετά όμορφη κοπέλα η οποία ήταν κάπως μαζεμένη. Γδύνεται για να πάει να κάνει ντους και εκεί καβ...νω ακόμα περισσότερο γιατί και το σώμα της είναι αρκετά καλό. Και κάπου εδώ τελειώνουν τα καλά. Η συνέχεια ήταν καταστροφική. Για την ακρίβεια μου ζήτησε κατευθείαν τα λεφτά (πρώτο φάουλ), βγαίνει από το μπάνιο πάω να την φιλισω και μου λέει NO KISSING Κεφάλι σε τοίχο!, ( δεύτερο φάουλ) αλλά λέω δεν γ...τε. (Δυστυχώς το κάτω κεφάλι μου έλεγε προχωρά) Ενω στα του σεξ η κοπέλα ήταν όλο όχι και μη και γενικά το έδειχνε ότι έκανε αγκαρια. Εχυσα με το ζόρι και την έδιωξα.
Υ.Γ. 1 τα λεφτά που ζηταει η συγκεκριμένη κοπέλα είναι ξεφτίλα για αυτα που προσφέρει και απορώ γιατί έχει τόσο υψηλή τιμή
Υ.Γ.2 εννοείτε πως δεν θα υπάρξει μαζί της άλλη συνάντηση

Πληροφορίες Συνάντησης

Διάρκεια
1 ώρα
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ελαφρώς επεξεργασμένες αλλά ακριβείς
Φιλί
Όχι
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Πρωκτικό
Όχι
Ανώτερος
Εγγραφή:
5 Φεβ 2018
Μηνύματα:
Κριτικές:
50
Likes:
7.905
Πόντοι:
8.236
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 hornyasfuck, TOMCRUISE, TurboLover και 14 άλλα μέλη

Σχόλια

4 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 4
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
21 Ιανουαρίου, 2019
μοιάζει με 25χρονη Καίτη Γαρμπή πάντως...
καλά κι εσύ δε διάβασες τον παρακάτω που τα έγραψε στην κριτική του;
22 Ιανουαρίου, 2019
Δεύτερη σερί αρνητική κριτική αποτι φαίνεται σ'αυτό το τουρ ήρθε αγγαρεία ένα μαζέψει το χρήμα γιατί στο προηγούμενο έγραφαν πολύ καλά λόγια.Ευχαριστουμε που μας προφυλασετε την είχα στις πρώτες επιλογές.
22 Ιανουαρίου, 2019
δεν γραφεις καπου ποσα πηρε απο σενα, πραγαμτικα πολυ ομορφη και καυλωτικη για να συνεχισεις παρα τα αρχικα οχι και μη. μονο και μονο για το παλμαρε να λες οτι γαμησες και αυτην την ομορφη
ΔΜ
Διαγραμμένο μέλος 172663
22 Ιανουαρίου, 2019
nik1410 αυτό που γράφεις για το ότι δεν γράφω πόσα πλήρωσα είναι αστείο. Η τιμή της κοπέλας φαίνεται στο site. Επίσης είναι εύκολο να καταλάβεις πόσα πλήρωσα γιατί αν διάβασες προσεκτικά την κριτική μου θα κατάλαβες ότι την κράτησα (ας πούμε) μια ώρα και δεν έκανα κάτι έξτρα μαζί της. Επίσης φαντάζομαι ότι έστω και μια φορά θα έχεις μπει στο συγκεκριμένο site και θα έχεις που κυμαίνονται οι τιμές. Όσο όμορφη και να είναι με τέτοια συμπεριφορά δεν δικαιολογητε αυτή η τιμή. Όχι μόνο για την συγκεκριμένη κοπέλα αλλά για κάθε κοπέλα που συμπεριφερεται έτσι.
4 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 4