Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.7 1 10
Γενική βαθμολογία
 
7.7
Εμφάνιση (πρόσωπο)
 
7.0
Εμφάνιση (σώμα)
 
6.0
Γενική συμπεριφορά
 
9.0
Επικοινωνία
 
9.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
 
10.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
5.0
Με την Vivien τα είπαμε μέσα Δεκέμβρη 2018 στο μίζερο ξενοδοχείο που συχνάζουν τα κορίτσια του GDE. Δεν ήταν η πρώτη μου επιλογή αλλά η επικοινωνία με το ξενοδοχείο έγινε τελευταία στιγμή οπότε και πήρα ό,τι είχε απομείνει στο ράφι. Ωστόσο προς αποφυγή παρεξήγησης, η Vivien ούτε βραδέως κινούμενος κωδικός είναι ούτε έχει λήξει. Απλά σε αυτή την τιμή ο ανταγωνισμός είναι μεγάλος και οι επιλογές πολλές.

Η κοπέλα περίμενε στο δωμάτιο φορώντας ένα μαύρο baby doll που ταίριαζε γάντι με το σωματότυπό της. Με μεγάλα αμυγδαλωτά μάτια, στρογγυλό πρόσωπο, σαρκώδη χείλη έστω και λίγο πειραγμένα, η Vivien έχει την τυπική μουτσούνα που εκτιμώ στην Ρωσική ράτσα. Το πρακτορείο πουλάει την Vivien ως 26αρα και μάλλον εκεί είναι το πρόβλημα διότι η Vivien αν δεν τα έχει ακουμπήσει σίγουρα πλησιάζει τα 40. Και προς Θεού, δεν λέμε ότι η κοπέλα δεν είναι όμορφη. Μιλάμε για ένα πραγματικό τσολιά που άνετα έκανε βήμα μπροστά από το προεδρικό μέγαρο. Τα πόδια της είναι μακριά και λεπτά, η κοιλιά της επίπεδη, ο κώλος αν όχι καλός τουλάχιστον στέκεται ψηλά και αγέρωχα. Εντούτοις η ηλικία δεν μπορεί να κρυφτεί ένεκα της γενικότερης χαλάρωσης στο σώμα και ιδιαίτερο στο στήθος.

Όμως κάπου χάνεις και αλλού κερδίζεις και στο γαμήσι η κοπέλα επέδειξε το κυρίαρχο χαρακτηριστικό της ράτσας που δεν είναι άλλο από την αντοχή. Η Vivien είναι από τις λίγες κοπέλες που μπορείς κυριολεκτικά να γαμήσεις ό,τι κοιλότητα υπάρχει πάνω της. Το στόμα μετατρέπεται άνετα σε μουνί και η Vivian όχι απλά θεωρεί φυσιολογικό να καρφώνεις τον πούτσο σου με όση δύναμη γουστάρεις αλλά έχει και την ψυχική διάθεση να σε κοιτά στα μάτια και να βογκάει ταυτόχρονα από ηδονή. Και δεν τελειώσαμε εκεί. Το κορίτσι απλά λιώνει για κωλογαμήσι, κυριολεκτικά δεν σε αφήνει να τον βγάλεις από πίσω. Είναι δε χαρακτηριστικό του GDE το extra να χρεώνεται με την φορά, δηλαδή αν θες να ξαναπάρεις κώλο να πρέπει να τον πληρώσεις δεύτερη φορά. Με την Vivien όμως αυτό δεν συνέβη αφού γουστάρει τον κώλο περισσότερο από το μουνί οπότε το πρωκτογάζωμα συνεχίστηκε ατελώς.

Είναι από τις λίγες φορές που χόρτασα κωλογαμήσι. Κυριολεκτικά τα κάναμε όλα, τάπες, στάσεις, gaping. Χάρηκα όλες τις όμορφες στιγμές που μπορεί να προσφέρει ένας κώλος. Θα έλιωνα να είχα γνωρίσει την Vivien πριν δέκα χρόνια που θα φυσούσε. Ίσως βέβαια να μην έκανε το κωλογαμήσι που η εμπειρία της έμαθε να κάνει, ωστόσο πιστεύω ότι η κάβλα είναι εκ γενετής χαρακτηριστικό και όχι επίκτητο. Και από κάβλα η Vivien είναι ενεργό ηφαίστειο. Καλά γαμήσια bros!

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Δεκεμβρίου 03, 2018
Διάρκεια
1 ώρα
Κόστος
220€
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ελαφρώς επεξεργασμένες αλλά ακριβείς
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο σώμα
Πρωκτικό
Ναι
Θα την ξανασυναντούσες;
Ίσως
Ενεργό Μέλος
Εγγραφή:
29 Ιουλ 2017
Μηνύματα:
Κριτικές:
9
Likes:
401
Πόντοι:
280
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 TOMCRUISE, ΒΑΣΙΛΗΣ ΜΠΑΡΟΥΧΟΣ, THV και 13 άλλα μέλη

Σχόλια

2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
18 Ιανουαρίου, 2019
δε ξερω ρε φιλε..παντως οταν ηταν glamour βρομαγε αρκετα...μονο καλο βυζι θυμαμαι
19 Ιανουαρίου, 2019
Σε απάντηση ενός προηγούμενου σχολίου

Την διάβασα την κριτική σου αδερφέ, εμένα ευτυχώς δεν μου ήρθε κάτι.. ίσως να είμαι τυχερός, δεν ξέρω, γιατί την μπιχλα την μυρίζω στο χιλιόμετρο και μου πέφτει...
2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2