Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.6 30 10
Γενική βαθμολογία
 
8.2
Εμφάνιση (πρόσωπο)
 
9.0
Εμφάνιση (σώμα)
 
8.0
Γενική συμπεριφορά
 
9.0
Επικοινωνία
 
9.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
 
7.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
7.0
Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε κατά την διάρκεια των Χριστουγέννων σε νέο χώρο που είναι αισθητά καλύτερος από τα προηγούμενα ξενοδοχεία που μέχρι πρότινος επέλεγε το πρακτορείο. Εντούτοις η υποχρεωτική παράδοση στοιχείων ταυτότητας στο front desk προκειμένου να προχωρήσεις στο δωμάτιο ίσως να προβληματίσει τους κρυψίνους.

Η κοπέλα με υποδέχτηκε ντυμένη με ένα βραδινό τιραντάκι και μια εφαρμοστή μίνι φούστα που διέγραφε την καλλίγραμμή σιλουέτα της. Τί να πει κανείς για αυτό το κορίτσι; Πρόκειται για ένα μπουμπουκάκι που έλαχιστα χρειάστηκε ο φωτοσοπάς να πειράξει προκειμένου να βγει πιο αστραφτερή. Λίγο παραπάνω από τα 20 έτη και λίγο παρακάτω από το 1.70, η κοπέλα είναι περίπου ό,τι ακριβώς βλέπετε στις φωτογραφίες. Το κορμί της λιγνό, το στήθος της petite αλλά θυληκό, μια κατάλευκη και αψεγάδιαστη επιδερμίδα, ένα πανέμορφο ροζ μουνάκι με καλοσχηματισμένα χείλια και ένα κωλαράκι ποίημα. Δεν θέλει και πολύ να ερωτευτείς.

Μόλις επιβεβαίωσε ότι κάνει anal, όρμησα στο μπάνιο και με συνοπτικές διαδικασίες βρισκόμουν πάλι στο δωμάτιο γυμνός και καυλωμένος, έτοιμος να κατασπαράξω το μικρό θήραμα. Η κοπέλα είχε ήδη βγάλει τα ρούχα της και ύστερα από μερικά παθιασμένα φιλιά, έπεσε στα γόνατα και άρχισε να με τσιμπουκώνει με πολλή ζέση. Δεν συμβαίνει συχνά αλλά αν το μωρό είναι τόσο φρεσκαδούρα θα πάρω κι εγώ κάνα γλυφομούνι έτσι για το γαμώτο. Γρήγορα όμως επανήλθα στις φυσιολογικές μου στροφές και το ενδιαφέρον μου επικεντρώθηκε σε μια ροζ κωλοτρυπίδα που πρόβαλε μπροστά μου έτοιμη για παραβίαση.

Η ιδέα και μόνο ότι δύναται να σκίσεις ένα τέτοιο λαχταριστό κωλαράκι σε φτιάχνει. Πόσο μάλλον να έχεις στημένο στα τέσσερα ένα τέτοιο κορίτσι και να καρφώνεις τον πούτσο σου αργά και σταθερά στην ονειρική κωλοτρυπίδα της. Το εγχείρημα ωστόσο δεν ήταν εύκολο, διότι η Alisa καθότι νέα στην δουλειά είναι λίγο αδούλευτη και συνεπώς χρειάζεται αρκετό λιπαντικό και επιμονή. Αυτό όμως με καύλωνε ακόμα περισσότερό και έκανε την διαδικασία πιο δύσκολή αφού το καυλί μου δεν έλεγε να μαλακώσει. Πέρασαν πέντε λεπτά και κάπως η διείσδυση σαν να ομαλοποιήθηκε οπότε ξεκίνησε το πρωκτογάζωμα. Η κοπέλα ήταν δεκτική σε όλα και δοκιμάσαμε διάφορες στάσεις που μου επέτρεπαν να θαυμάζω τον πούτσο μου να βυθίζεται σε ένα τόσο φρέσκο κωλαράκι. Σε μερικά σημεία η Alisa επέδειξε σημάδια κόπωσης και από μόνη της με έβαζε μπροστά προκειμένου να ξεκουράσει την κωλοτρυπίδα της. Ήταν ίσως και η μοναδική kinky πινελιά σε όλη την συνεύρεση. Το κορίτσι δε πεντακάθαρο και παρόλη την ταλαιπωρία που υπέστη το μοτέρ δεν έχασε ούτε μια σταγόνα «λάδι».

Όσο και να προσπάθησα να το καθυστερήσω, η κατάθεση ήρθε γρηγορότερα από ότι ήθελα και έχυσα μέσα στον κώλο της (με σκουφί πάντοτε). Ακολουθήσε ντουζάκι και μια ολιγόλεπτη συνομιλία όπου μου ανέφερε το ότι προέρχεται από την Αγία Πετρούπολη (σώπα κάτι είχα καταλάβει) και ότι της αρέσουν τα ταξίδια. Γενικά πρόκειται για ένα πολύ καλό και ευχάριστο κορίτσι που δεν προκαλεί με επιδεικτικά σχόλια και τις κλασσικές συμπεριφορές που έχουν οι βίζιτες. Όμως τα λόγια είναι φτώχια και έτσι προχωρήσαμε στον επόμενο γύρο που περιείχε ασφαλώς Κώλο και λίγο από τα προηγούμενα.

Συμπερασματικά η Alisa είναι ένα φρέσκο κορίτσι με θετική διάθεση, ικανοποιητική συμμετοχή στο σεξ που προτείνεται σε κάθε είδους πουτανιάρη με εξαίρεση ίσως τους PSE lovers που απαιτούν μεγάλες καταπιόνες, φτυσίματα και gagging. Οι αγα-παππούληδες καλά θα κάνουν να προσέχουν.

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Δεκεμβρίου 27, 2018
Διάρκεια
1 ώρα
Κόστος
180€
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ακριβέστατες
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο σώμα
Πρωκτικό
Ναι
Ενεργό Μέλος
Εγγραφή:
29 Ιουλ 2017
Μηνύματα:
Κριτικές:
9
Likes:
401
Πόντοι:
280
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 andronikos3, TOMCRUISE, chris1955 και 16 άλλα μέλη

Σχόλια

2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
18 Ιανουαρίου, 2019
Σε ευχαριστούμε πολύ φίλε που μας είπες πως πέρασες πέρυσι με μια κοπέλα που πλέον δεν είναι διαθέσιμη... Καπέλο
review reaction 1 TOMCRUISE
19 Ιανουαρίου, 2019
Σε απάντηση ενός προηγούμενου σχολίου

Εννοείς πριν κάνα μήνα...
Επίσης η κοπέλα μπορεί να ξανάρθει οπότε η κριτική ίσως βοηθήσει κάποιον άλλο συναγωνιστή Γερο-μύστης
review reaction 1 TOMCRUISE
2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2