Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.5 6 10
Γενική βαθμολογία
 
6.3
Εμφάνιση (πρόσωπο)
 
6.0
Εμφάνιση (σώμα)
 
7.0
Γενική συμπεριφορά
 
6.0
Επικοινωνία
 
6.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
 
7.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
6.0
Αφού κατάφερα να ξεπεράσω τους όποιους ενδοιασμούς μου, αποφάσισα να σηκώσω το ακουστικό και να κάνω το πρώτο εγχείρημα μου για ραντεβού (στην Ελλάδα).
Άψογη η επικοινωνία με το γραφείο, με έκανε να αισθανθώ άνετα και να κλείσω συνάντηση με την προτεινόμενη νεαρά.
Η πρώτη εντύπωση μόλις άνοιξε η πόρτα του γνωστού ξενοδοχείου, δεν ήταν ιδιαίτερα εντυπωσιακή, όμως αμέσως βελτιώθηκε από την άνετη συμπεριφορά της Κατριν. Οι φωτογραφίες είναι μεν αληθινές, αλλά είναι και αρκετά «αισιόδοξες», συγκριτικά με την πραγματικότητα. Με μέτρια Αγγλικά υπήρξε η τυπική συζήτηση, ζήτησε την αμοιβή της πριν προχωρήσουμε (!), μου πρότεινε αν ήθελα ντουζάκι και κατευθείαν στο κρεβάτι.
Καλό σφικτό σωματάκι, στητό βυζάκι δυάρι, αλλά αδιάφορη ρόγα. Δήλωσε από μόνη της ότι δεν τον παίρνει από πίσω, αλλά στα υπόλοιπα είναι οκ. Ξεκίνησε με δική της πρωτοβουλία με πίπα, που ομολογώ ήταν πολύ καλή. Είχα και καιρό να παίξω μπάλα….., σε δέκα λεπτά με καθάρισε. Ντους πάλι και χαλάρωμα για δεύτερο γύρο. Άνετη και ευδιάθετη, προσπάθησε για μασαζάκι που ζήτησα, αλλά δεν το έχει καθόλου. Το κατάλαβε και η ίδια, αφού της είπα ότι δεν θέλω άλλο και γελάσαμε. Κατέβηκε πάλι και τον πήρε στο στόμα και ξεκίνησε το ρεσιτάλ πίπας. Δεν παραιτείτε με τίποτα και θέλει να τιμήσει τα λεφτά που παίρνει. Με αφήνει χαλαρά να της γλύψω και τις δυο τρύπες στο 69. Μουνάκι στενό, όμως στεγνό και καλά που την έγλειψα αρκετά, ώστε να της τον βάλω με ιεραποστολικό, αφού μου πέρασε το προφυλακτικό. Μάλλον προσποιητά βογκητά ήπιας κάβλας, έδειχνε να γουστάρει. Ήταν αδύνατο να τελειώσω και ξανάρχισε την πίπα. Το αστέρι δεν το έβαλε κάτω, παρόλο που μου πέρασε η σκέψη να μην την ταλαιπωρήσω άλλο. Ούτε εγώ πίστευα ότι τα κατάφερε εντός χρόνου. Εύγε κορίτσι μου. Στο τέλος της παράστασης (μια ώρα), δεν έδειξε να βιάζεται να με ξαποστείλει και ευγενικά με καληνύχτισε.
Έφυγα από το δωμάτιο με ένα μεγάλο χαμόγελο, όχι τόσο για την ποιότητα της συνάντησης (που δεν τη λες και κακή), όσο για την επίδοση μου. Πέρασαν περισσότερα από 20 έτη, που είχα να τελειώσω δύο φορές, σε λιγότερο από μία ώρα (εξαιρούνται οι μαλακίες).
Έπεται συνέχεια σίγουρα, με άλλο όμως μωρό.
Τώρα τον μάθαμε το δρόμο στην συμπρωτεύουσα.

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Δεκεμβρίου 01, 2018
Διάρκεια
1 ώρα
Κόστος
140€
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ελαφρώς επεξεργασμένες αλλά ακριβείς
Φιλί
Χωρίς γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο σώμα
Πρωκτικό
Όχι
Θα την ξανασυναντούσες;
Όχι
Νέο Μέλος
Εγγραφή:
3 Φεβ 2015
Μηνύματα:
Κριτικές:
1
Likes:
42
Πόντοι:
0
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 chris1955, IanAlderson, doc_lin και 10 άλλα μέλη

Σχόλια

1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
06 Ιανουαρίου, 2019
Εύγε καλή αρχή και καλή χρονιά
1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1