Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.8 6 10
Γενική βαθμολογία
 
5.7
Εμφάνιση (πρόσωπο)
 
5.0
Εμφάνιση (σώμα)
 
5.0
Γενική συμπεριφορά
 
6.0
Επικοινωνία
 
6.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
 
6.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
6.0
Περίεργο πρσωπάκι, δεν το λες όμορφο ούτε άσχημο, αλλά έχει το κάτι ιδίατερο. Το κωλαράκι είναι το μόνο αξιομνημόνευτο από το σώμα της, και το φυσικό (αλλά όχι ιδιαίτερο) βυζάκι που για μένα τουλάχιστον είναι σημαντικό. Ευχάριστη συμπεριφροά γενικά, δεκτική στο σκληρό σεξ που είναι το βασικό που ζητάω σε τέτοιες συναντήσεις. Τουλάχιστον στην αρχή (ειδικά στις αρχικές δυνατές διεσδύσεις) οι κραυγές της ήταν αληθινές όταν την ξέσκιζα πισωκολλητά. Γενικά στα πρώτα 1-2 λεπτά καταλαβαίνεις αν η κοπέλα έχει την πουτανιά μέσα της και η Μαλβίνα την έχει. Στην ηλικία μου η πολύ σκληρή στύση δεν κρατάει πάνω από 5 λεπτά οπότε μετά από αυτό οι φωνές της ήταν αισθητά προσποιητές αλλά το πάλευε επαγγελματικά. Τελικά έχυσα στο στόμα της (όχι εντελώς αβίαστα) αφού μου έγλειψε ωραία τα αρχίδια (όχι όμως και πιο κάτω όπως καβλωτικά το κάνει η Αφροδίτη). Συνολικά πρέπει να είχαν περάσει 20-25 λεπτά από τηνα ρχή της συνάντησης, και παρόλο που έμεινε 1 ώρα, δεν μου έβγαλε το κάτι για δεύτερη φορά (που πάντως δεν είναι και το πιο εύκολο για μένα), ούτε όμωε και αυτή προσπάθησε. Η συζήτηση πάντως ήταν ευχάριστη. Δεν το μετάνιωσα όπως π.χ., με 1-2 άλλες κοπέλες του γραφείου στο παρελθόν, ούτε όμως θα σκεφτόμουν κάποια επανάληψη, όπως π.χ. με την Αφροδίτη.
Και ένα γενικό σχόλιο για το γραφείο: σίγουρα πολύ επαγγελματική συμπεριφορά και εξυπηρέτηση, όμως οι top κοπέλες είναι λίγες και όχι συχνά διαθέσιμες.
Συμβουλή: υπάρχουν πολλοί που μπορύμε να δώσουμε και 200 και 300 για μια ώρα αν υπάρχουν περισσότερες επιλογές τύπου Αφροδίτης (ή π.χ., Εύης από το παρελθόν). Καλό θα ήταν να έχετε σε πιο μόνιμη βάση μερικές τέτοιες επιλογές.

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Δεκεμβρίου 29, 2018
Διάρκεια
1 ώρα
Κόστος
160€
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ελαφρώς επεξεργασμένες αλλά ακριβείς
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο στόμα (τα φτύνει)
Θα την ξανασυναντούσες;
Όχι
P
Εγγραφή:
Μηνύματα:
Κριτικές:
Likes:
0
Πόντοι:
0
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 anoixtiri, amjik, LanciaRallye037 και 15 άλλα μέλη

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού