Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.6 5 10
Call-Girls 4926
Γενική βαθμολογία
 
7.7
Εμφάνιση (πρόσωπο)
 
9.0
Εμφάνιση (σώμα)
 
9.0
Γενική συμπεριφορά
 
7.0
Επικοινωνία
 
7.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
 
7.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
7.0
Ενέδωσα στα Ασιατικά χαρακτηριστικά της και εν τελη δεν το μετάνιωσα. Η μικρή εκ του Καζακστάν έχει πιο Ασιατικά χαρακτηριστικά από όσο φαίνεται από τις φώτο, που για μένα προσωπικά είναι προσόν. Σώμα πάρα πολύ καλό, καθαρόταρη και μοσχομυριστή.

Την πέτυχα μάλλον στο τελευταίο ραντεβού της ημέρας, γιατί όταν έφτασα στο ξενοδοχείο (incall) ψιλοκοιμόταν. Αυτό είχε σαν αποτέλεσμα να είναι κάπως υποτονική στην αρχή. Στην συνέχεια όμως, και με λίγο γλύψιμο στο γυαλισμένο μουάκι της ξύπνησε για τα καλά! Όπως είπε και ο προηγούμενος συναγωνιστής, η μικρή παίζει αρκετά καλή μπάλα αλλά όχι για πολύ. Η πίπα της είναι borderline καλή, αλλά τα μπαλάκια τα έγλυψε με μαεστρία, μετά από την απαραίτητη προτροπή.

Στα του σεξ, εγώ έκανα την περισσότερη δουλειά, αλλά στην συγκεκριμένη περίπρωση δεν με χάλασε γιατί ήθελα να πάρω το Ασιατάκι όπως γούσταρα εγώ, οπότε την έβαλα κάτω και στα 4 και της έκανα ότι ήθελα - δεν είπε όχι σε τίποτα. Χύσιμο βαθιά μέσα της και μετά ήθελε αγκλίτσες και κουβεντούλα.

Προς ευχαρίστησή μου, ο δεύτερος γύρος άρχισε με δικιά της πρωτοβουλία, καθώς ήταν μέσα στις γλύκιες και τα χάδια, οπότε απλά πήρε σωστή θέση και με έβαλε μέσα της. Στον δεύτερο γύρο έπαιξε εκείνη περισσότερη μπάλα και έδειξε να το απολαμβάνει περισσότερο. Μετά από διάφορες στάσεις με βαθιές διεισδύσεις, τελείωσα στα καλοφτιαγμένα βυζάκια της.

Μπανάκι μαζί, λίγο ακόμα κουβέντα, βαθύ φιλί και αποχαιρετιρμός. Σε γενικές γραμμές μία καλή συνάντηση με ένα φαινομενα γλυκο κορίτσι που έχει τα φόντα να φτάσει ψηλά, αρκεί να το δουλέψει λίγο παραπάνω. Για μένα που έχω και λίγο Asian fetish, κέρδισε αυτόματα πόντους με τα Asian looks και το τρελό κορμί της με την βελούδινη επιδερμίδα, αλλά για άλλους μπορεί αυτό να μην είναι αρκετό. Μάλλον θα την ξανασυναντούσα για την Asian-like εμπειρία και για να δω εάν θα έχει βελτιωθεί και άλλο ως προς την όρεξη που δείχνει.

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Δεκεμβρίου 26, 2018
Διάρκεια
1 ώρα
Κόστος
140€
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ελαφρώς επεξεργασμένες αλλά ακριβείς
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο σώμα
Πρωκτικό
Όχι
Θα την ξανασυναντούσες;
Ίσως
golden21
Σεβαστός
Εγγραφή:
10 Μαϊ 2008
Μηνύματα:
Κριτικές:
31
Likes:
1.397
Πόντοι:
1.071
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 kwstasxat, chris1955, laiono13 και 4 άλλα μέλη

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού