Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.4 7 10
Γενική βαθμολογία
 
7.3
Εμφάνιση (πρόσωπο)
 
8.0
Εμφάνιση (σώμα)
 
8.0
Γενική συμπεριφορά
 
7.0
Επικοινωνία
 
7.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
 
7.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
7.0
Καλησπέρα σε όλους (και όλεςΜεγάλο χαμόγελο)
Γράφω αυτήν την κριτική όχι μόνο για να πω την άποψη μου αλλά κυρίως για να τονίσω το προσωπικό μου συμπέρασμα οτι τελικά και στον πληρωμένο έρωτα είναι σαν τον αυθόρμητο.
Είναι τι θα σου βγάλει ο άλλος, είναι θέμα χημέιας. Θελω να πω οτι ακόμα και με κοπέλες με άσχημες κριτικές έχω περάσει σουπερ και το αντίστροφο.
Στα της Νταναϊα τωρα. Συνεννοηση με το γραφειο άψογη, παιρνω δωμάτιο βόρεια, ειδοποιω και περιμενω..Χτυπάει η πόρτα και μόλις ανοίγω αυθόρμητα φωνάζω από ευχαρίστηση!
Ομοίως και το μωρό δείχνοντας ευχαρίστηση που είδε κάτι που της άρεσε, φορώντας όσα ζητησα ...από μέσα γιατι απέξω ηταν πραγματικα μια υπέροχη κυρια πολυ γοητευτικα ντυμένη. Φιλια συστάσεις ποτακι και βουρ στο παιχνίδι.
Απόλα οτι ζητήθηκε με πολυ χαβαλε και ερωτισμό.Πρόσωπο απο άλλο πλανητη στήθος λιγο σκληρο, κώλος απλός οχι κάτι σουπερ, αλλα απαυτους που στο στησιμο σε κάνει να νιώθεις τεράστιος....Τελέιωμα στο ελαστικό, μπανακι κουβεντα και ελαφρυς δευτερος γύρος με κυριώς στοματικο. Νομίζω ξεπεράσαμε λίγο το χρόνο , φεύγοντας με χαιρέτησε πολυ ερωτικά και γενικά ώς συμπέρασμα μου άφησε κυρίως gfe φάση αλλα όποτε χρειάστηκε ανεβάσαμε ρυθμούς και σε ένταση και σε στάσεις.
Αυτά από εμένα γενικά νομίζω αξίζει τα λεφτά ειδικά σε σχέση με κάποιες άλλες φόλες που κυκλοφορούν. Για μενα τουλάχιστον που η συμπεριφορά και το ύφος παίζει ρόλο παντου.
Αγγλικά όχι σούπερ αλλα όπως είπα εφόσον υπάρχει διάθεση κι απτους δυο όλα βρίσκονται.
Καλη συνέχεια!

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Δεκεμβρίου 08, 2018
Διάρκεια
1μιση ώρα
Κόστος
200€
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ελαφρώς επεξεργασμένες αλλά ακριβείς
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
protaris2018
Σπουδαίος
Εγγραφή:
21 Σεπ 2018
Μηνύματα:
Κριτικές:
33
Likes:
2.576
Πόντοι:
2.471
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 TOMCRUISE, rodriguez65, ark153 και 5 άλλα μέλη

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού