Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.7 38 10
Γενική βαθμολογία
 
6.8
Εμφάνιση (πρόσωπο)
 
7.0
Εμφάνιση (σώμα)
 
7.0
Γενική συμπεριφορά
 
7.0
Επικοινωνία
 
7.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
 
7.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
6.0
Απο τις λίγες φορές που τηλεφώνησα αρκετές ώρες πρίν την συνάντηση διότι συνήθως τους τηλεφωνώ την τελευταία στιγμή και τρέχουν να με εξυπηρετήσουν μιας και καλός πελάτης.

Απο καιρό ήθελα να συναντήσω την Μελίνα και έτσι μόλις την βρήκα διαθέσιμη το deal έκλεισε και προγραμματίστηκε το σημείο συνάντησης και η ώρα,
σχεδόν στην ώρα της η κοπέλα και μόλις άνοιξα την πόρτα να πω την αλήθεια την περίμενα πιο όμορφη στο πρόσωπο, με το που μπήκε η κοπέλα ήταν πολύ κουμπωμένη και όχι ομιλιτική (μετά βέβαια μου είπε οτι με καινούργιους πελάτες θέλει 10 λέπτα πρώτα να τους ψυχολογίσειΧμμμ;Χμμμ;), η αλήθεια ήταν ότι της φάνηκε πολύ περίεργο ότι ήμουν πολύ άνετος με την όλη κατάσταση....τέλος πάντων....πάμε στον αγώνα.

Πίπα αρκετά καλή και προσπαθούσε να τον πάρει όλον μέσα, γλύψιμο αρχιδιών καλό θα έλεγα αλλα γενικά η κοπέλα φαινόταν αρκετά σαν να ντρέπεται...σαν να ήταν νέα στο επάγγελμα...πραγματικά δεν ξέρω αλλα αυτό μου έδωσε να καταλάβω, μπορεί να ψάρωσε με την πολυτέλεια του χώρου που είχε έρθει και ποιος ξέρει τι μπορεί να φανταζόταν στο μυαλό της.

Ένα συμπέρασμα που έχω τελευταία είναι οτι σχεδόν όλες οι εκδιδόμενες γυναίκες έχουν βελτιωθεί πολύ στην πίπα τους και θεωρώ ότι το κάνουν απλά για να χύσουμε με πίπα όποτε να κερδίσουν χρόνο απο το γαμήσι, αυτό μου έδωσε να καταλάβω και η Μελίνα που έντονα προσπαθούσε να με κάνει να χύσω με πίπα...αμ δε που να ήξερε ότι έχω πολύ καλό έλεγχο και γενικά αργό να χύσω, τόσο ώστε μου το είπε μετά.

Όταν άρχισε να ζεστένεται έπιασε το χέρι μου και το έβαλε στο μουνί της για να της το χαιδέψω και πραγματικά το χέρι μου γέμισε υγρά και άρχισα να της βάζω δάχτυλα μέσα, μετά μου ζήτησε να την γλέιψω και εγώ για να χύσει.
Στα γαμήσι ήταν πολύ ομιλιτική με τις γνωστές εκφράσεις που λένε όλες......!

Όπως σε όλες σχεδόν τις κριτικές μου δεν θα μπω σε άλλες λεπτομέρειες αλλά σαν συμπέρασμα απο την όλη συνάντηση αυτο που κρατάω είναι ότι θα την ξανά συναντούσα μόνο στην περίπτωση που δεν θα έβρισκα κάποια άλλη διαθέσιμη.

Πληροφορίες Συνάντησης

Διάρκεια
1 ώρα
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ελαφρώς επεξεργασμένες αλλά ακριβείς
Φιλί
Χωρίς γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Θα την ξανασυναντούσες;
Ίσως
cupracing
Σπουδαίος
Εγγραφή:
13 Οκτ 2010
Μηνύματα:
Κριτικές:
34
Likes:
2.415
Πόντοι:
2.411
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 hornyasfuck, grasdas, ζαχαριας μαυρος και 12 άλλα μέλη

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού