Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.7 6 10
Call-Girls 21967
Γενική βαθμολογία
 
7.2
Εμφάνιση (πρόσωπο)
 
7.0
Εμφάνιση (σώμα)
 
6.0
Γενική συμπεριφορά
 
8.0
Επικοινωνία
 
8.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
 
7.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
7.0
Να ξεκινήσω λέγοντας ότι τη μέρα που έγινε η συνάντηση είχα την ανάγκη για ένα όμορφο busty ερωτεύσιμο μωράκι, χωρίς να χρειάζομαι τα extra που σχεδόν πάντα ζητάω. Έτσι επέλεξα την εν λόγο κορασίδα. Με το που μπήκα στο δωμάτιο αντίκρισα μια γλυκιά παρουσία με το χαμόγελο από την αρχή έως και το τέλος της συνάντησης, δυο πανέμορφες πράσινες ματάρες(αν θυμάμαι καλά), βυζάρες και μια κωλάρα για πλατσούρισμα.

Η κοπέλα μιλάει ελληνικά και με ρώτησε αν πρέπει να πάω για ντουζάκι οπού και πήγα χωρίς να πούμε τίποτα για το παράβολο. Με το που βγήκα τη βρήκα να με περιμένει στο κρεβάτι και να με κοιτάει στα μάτια. Σηκώθηκε χαλαρά χωρίς βιασύνες και τινάγματα και ανταλλάξαμε τα πρώτα φιλιά, γλώσσα ελάχιστη χρησιμοποιήθηκε αλλά ο αισθησιασμός ήταν στο φουλ, κατέβηκα και εγώ αργά φιλώντας το λαιμό και τους λοβούς από τα αυτάκια της, εκεί ακούστηκαν και οι πρώτοι αναστεναγμοί, κάνοντας μια μεγάλη στάση στις υπέροχες βυζάρες της που ήταν απίστευτες στην υφή και με υπομονή ανταποκρίθηκαν οι ρωγίτσες της και έγιναν κάγκελο, όσο εγώ επεξεργαζόμουν το πάνω μέρος του κορμιού της αυτή με είχε αγκαλιά και αναστέναζε στο αυτί μου, εκεί έγινα και εγώ κάγκελο.

Κάπου έκανα στάση και πήρε αυτή την σκυτάλη και με περιποιήθηκε αργά και αισθησιακά με φιλάκια σε όλο το κορμί επιμονή στις ρώγες και συνέχεια με στοματικό και ενδελεχή επεξεργασία της γύρο περιοχής με έμφαση στις μπάλες αλλά και σε ένα σημείο πριν την χαραμάδα που είναι το ευαίσθητο σημείο μου οπού το κατάλαβε και επέμενε όσο εγώ έλιωνα. Φόρεσε κάλτσα και τον πήρε στο στόμα της όμορφα χωρίς όμως dt αλλά με αγάπη, δεν ξετρελάθηκα να πω την αλήθεια αλλά όλα τα παρελκόμενα που έκανε πριν ήταν υπέρ αρκετά.

Εκεί που κατευθυνόμασταν για το κυρίως πιάτο ξέχασα ότι εγώ δεν την περιποιήθηκα κι ας φορούσα καπότα κατέβηκα να την περιποιηθώ και εγώ για αρκετή ώρα, οπού δε θυμάμαι πρέπει να έπεσε και δακτύλιασμα εκτός από γλύψιμο με υπέροχη ανταπόκριση από πλευράς της.

Έτσι με τα πολλά ήρθε η ώρα να μπω στο υπέροχο νινάκι της και άρχισα αργά και αισθησιακά με κάποιες τέρμα βαθιές εισχωρήσεις που έδειχνε να απολαμβάνει. Αλλάξαμε διάφορες στάσεις και ήρθε το τέλος μέσα της.
Ο δεύτερος γύρος περιλάμβανε μια από τα ίδια απλά τα highlights ήταν όταν ήταν αυτή από επάνω με θέα τις βυζάρες αλλά και reverse με θέα την πατάρα της οπού και σφυροκόπησα ανελέητα αργότερα όταν ανάψαν τα αίματα με πολύ πλατσούρισμα και συνοδεία σφαλιάρας.
Μέχρι να φύγω ήταν τόσο χαλαρή, τόσο όμορφη και χαμογελαστή, ούτε τι οφείλω δε μου είπε, εγώ ρώτησα και άφησα το παράβολο. Η αλήθεια είναι ότι είναι λιγομίλητη αλλά όταν ήμουν μέσα σε κάποια φάση και της λέω: "μμμ! πόσο ζεστό είναι το μουνάκι σου", μου απαντάει ψιθυριστά και μες στην καύλα: " και ποιος φταίει γι'αυτό?", άντε μετά να φύγεις. Πραγματικά αν και δεν παρέχει τις top υπηρεσίες εγώ δεν ήθελα να φύγω αν είχα μεγαλύτερη οικονομική άνεση θα καθόμουν άλλη μια ώρα μόνο για να είμαστε αγκαλιά και να κοιταζόμαστε στα μάτια.

Το συμπέρασμα είναι ότι αυτό που βλέπεις(ιδιαίτερα στις φωτογραφίες που είναι στην μπανιέρα)αυτό παίρνεις και πολλές ζητάνε πολύ περισσότερα και τρως τέτοια ξενέρα με υπηρεσίες χειρότερες από μπουρδέλο οπού ψάχνεις αμέσως μετά να πας στο κοντινότερο στούντιο μόνο και μόνο για να τελειώσεις σαν άνθρωπος. Ακούστηκαν κάποια άσχημα σχόλια για το σώμα της αλλά παίρνεις μια busty κοπέλα με λίγο κοιλίτσα και ελάχιστη κυτταρίτιδα, αλλά για αυτό πας, αν θες να πας με μοντελέ πιπίνι πήγαινε με πιπίνι.

Υ.Γ: Ενδέχεται κάποιες από τις κραυγούλες και αναστεναγμούς τις να είναι και ψεύτικες αλλά έτσι πως έδενε όλο το πράγμα δε με χάλασε καθόλου, ίσα ίσα που μου άρεσε κιόλας.

Πληροφορίες Συνάντησης

Διάρκεια
1 ώρα
Κόστος
150€
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ελαφρώς επεξεργασμένες αλλά ακριβείς
Πίπα
ΜΕ προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο σώμα
Πρωκτικό
Όχι
Θα την ξανασυναντούσες;
Ίσως
De marco 156
Μέγας
Εγγραφή:
27 Ιαν 2017
Μηνύματα:
Κριτικές:
49
Likes:
1.677
Πόντοι:
4.381
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 manosrazr, nyxtoperpatiths, chris1955 και 11 άλλα μέλη

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού