Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.6 7 10
Γενική βαθμολογία
 
7.5
Εμφάνιση (πρόσωπο)
 
7.0
Εμφάνιση (σώμα)
 
7.0
Γενική συμπεριφορά
 
8.0
Επικοινωνία
 
8.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
 
8.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
7.0
Συναντηση με την Αλεξανδρα χθες βραδυ στο γνωστο χοτελι...!!! Αφου δεν υπηρχαν κ πολλες επιλογες αποφασισα να δω την Αλεξανδρα Έρωτας Ηξερα τι θα συναντησω γιατι την ειχα "παρει" οταν ηταν εδω πριν μηνες! Η Αλεξανδρα ειναι 1.75 περιπου, γυρο στα 28 με 30 χρονων, λευκη κ καθαρη επιδερμιδα , συμπαθητικο προσωπο με ωραιο χαμογελο! Επισεις κατι που μαρεσει πανω της,ειναι οτι εχει πολυ ωραια κ καθαρα δοντακια Χαμόγελο Πανω κατω ειναι αυτο που βλεπεις στις φωτογραφιες με λιγα κιλα παραπανω που εμενα προσωπικα δεν με χαλασε Μεγάλο χαμόγελο Αυτο που μαρεσει σ αυτο το κοριτσι ειναι οτι δεν ειναι ψωνισμενη κ δεν δυσανασχετει οτι κ να την ζητησεις. Προσπαθει να σε ικανοποιησει κ το απολαμβανει κ η ιδια! Για μενα, κ οχι μονο πιστευω! Ειναι συμαντικο η καθε (εργαζομενη) να σεβεται τα χρηματα κ τον πελατη !
Παμε στα του αγωνα τωρα! Ωραια βαθια κ υγρη πιπα για αρκετη ωρα , πολλες κ διαφορες στασεις, με αργο κ γρηγορο ρυθμο, στα τεσερα θα λεγα ειναι απολαυση Ναι! εχει μεγαλη ολοστρογγυλη κ αφρατη κωλαρα (αυτο θεωρω οτι ειναι το δυνατο της σημειο) Ματάκι
Τελος, περασα ομορφα κ θα την ξανασυναντουσα σιγουρα για αλλη μια φορα!!! Καπέλο

Πληροφορίες Συνάντησης

Διάρκεια
1 ώρα
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ελαφρώς επεξεργασμένες αλλά ακριβείς
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο σώμα
Ανώτατος
Εγγραφή:
15 Ιουλ 2017
Μηνύματα:
Κριτικές:
73
Likes:
4.191
Πόντοι:
11.381
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 alpula, Professoras, Maximiliano και 19 άλλα μέλη

Σχόλια

2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
02 Δεκεμβρίου, 2018
Αδερφε επειδη σκεφτομαι πολυ να την δοκιμασω και εγω, εχω 2-3 ερωτησουλες. Προτεινεις 30λεπτο ή ωρα? Δευτερον ηταν ευκολο να κλεισεις ραντεβου? Ή επρεπε να το κανεις μερες πριν? 3ον επειδη δεν εχω ξαναδοκιμασει το συγκεκριμενο πρακτοριο, το ξενοδοχειο ειναι στο κεντρο?
02 Δεκεμβρίου, 2018
Σε απάντηση ενός προηγούμενου σχολίου

Δοκιμασε 30λεπτο, αν μεινεις ευχαριστιμενος.... τι να σ πω, καθεσαι αλλο ενα 30λεπτο! το ραντεβου ειναι ευκολο, απλα περνεις τηλ. το γραφειο κ ρωτας για την ωρα που σε βολευει , θα σ πει το γραφειο για της λεπτομερειες!
2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2