Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.8 22 10
Γενική βαθμολογία
 
9.5
Εμφάνιση (πρόσωπο)
 
9.0
Εμφάνιση (σώμα)
 
8.0
Γενική συμπεριφορά
 
10.0
Επικοινωνία
 
10.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
 
10.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
10.0
Αν και πολύ συχνώς πελάτης στο συγκεκριμένο γραφείο στην Σοφία δεν είχα δώσει ποτέ την δέουσα προσοχή ώστε να την προτιμήσω, διαβάζοντας όμως τις κριτικές απο τους συναγωνιστές μου θύμησε την Ήρα οπότε έπρεπε οποσδήποτε να προτιμηθεί.
Όταν την αντίκρισα στην πόρτα πραγματικά έμεινα έκληπκτος με την εμφάνισεί και το πρόσωπό της, πολύ όμορφη και elegance γυναίκα και σύντομα ετοιμάζω και ένα longdate ραντεβού μαζί της (περισσότερα όταν έρθει η ώρα).
Με το που μπαίνει μέσα χωρίς να χάνει χρόνο, φιλί και γονάτισμα μου τον πετάει έξω και αρχίζει την δουλειά της, προσπαθούσε για deep την πίεζα και εγώ απο το κεφάλι και όλα μετατράπηκαν σε ένα mouth fuck όπως πρέπει οταν έχεις μια τέτοια γυναίκα να σε υπηρετήσει.
Διακοπή του σκηνικού και πάμε για μπανάκι, όπου με έβαλε στο κρεββάτι να ξαπλώσω και άρχισε να με γλύφει, να με γλύφει παντού λές και ήμουν γλειφιτζούρι λες και ήμουν παγωτό ο τρόπος που το κάνει ο τρόπος που σε κοιτάζει και σου μιλάει είναι ότι πραγματικά της αρέσει να το κάνει.
Η Σοφία είναι για αυτούς που θέλουν την γυναίκα στην υποταγή, ο άντρας να είναι ο κυρίαρχος και η γυναίκα να τον υπακούει και να τον υπηρετεί οι άλλοι απλά προσπεράστε....

Ναι θα την ξανά συναντούσα, θα την ξανά συναντήσω και ναι θα προγραμματιστεί άμεσα και ένα πακετάκι με Σοφία και Ήρα οι οποίες πιστεύω δένουν πολύ καλά μαζί, μπορούν να βγάλουν πολύ ωραία γούστα και είναι πραγμματικά ακομπλέξάριστες γυναίκες γιατί αυτές είναι όντως ΓΥΝΑΙΚΕΣ.

Πληροφορίες Συνάντησης

Διάρκεια
1 ώρα
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ελαφρώς επεξεργασμένες αλλά ακριβείς
Φιλί
Χωρίς γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο σώμα
cupracing
Σπουδαίος
Εγγραφή:
13 Οκτ 2010
Μηνύματα:
Κριτικές:
34
Likes:
2.409
Πόντοι:
2.411
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 grasdas, ζαχαριας μαυρος, panagos7 και 26 άλλα μέλη

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού