Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.9 7 10
Γενική βαθμολογία
 
7.2
Εμφάνιση (πρόσωπο)
 
7.0
Εμφάνιση (σώμα)
 
8.0
Γενική συμπεριφορά
 
7.0
Επικοινωνία
 
7.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
 
7.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
7.0
Το κορίτσι δεν ήταν η αρχική επιλογή μου αλλα μιας και η Μελίνα δεν ήταν διαθέσιμη είπα να δοκιμάσω την συγκεκριμένη κοπέλα, με ιντριγκάρισε και το ύψος αλλα και το πολύ όμορφο στήθος απο τις φωτογραφίες οπότε ενέδωσα στην πρόταση της τηλεφωνήτριας.
Οταν άνοιξα την πόρτα αντίκρισα μια κοπέλα πραγματικά ψηλή πάνω σε μποτάκια αν θυμάμαι καλά τουλάχιστον 10εκ. τώρα μια κοπέλα με 1,85 ύψος τι τα θέλει τόσο ψηλά παπούτσια είναι σαν να λές γιατι οι δισεκατομμυριούχοι θέλουν πιο πολλά χρήματα.....!
Όμορφη κοπέλα με προσωπάκι που πραγματικά δείχνει το μικρό της ηλικίας της, το αρνητικό είναι οτι το νινάκι της πρέπει να ήταν 3-4 ημερες αξύριστο και γρατσούναγε σαν γυαλόχαρτο.
Επίσης νινάκι με μεγάλα μουνόχειλα και πίσω τρύπα που φαίνεται πολύ δουλεμένει.
Στο σόσιαλ τώρα το κορίτσι ακόμα παλεύει με την εφηβία ή την μετα εφηβία εποχή (οπότε μηδέν σόσιαλ για εμένα)και την ανεξαρτησία στην ζωή της για αυτό άλλωστε έχει και τα τατουαζ στο σώμα της με τα χελιδώνεια και την πεταλούδα.
Επι το έργο, πίπα που προσπαθούσε για deep και πολύ καλό στήσιμο στα τέσσερα όπου μάλλον είναι και η στάση που την βολέυει και της αρέσει.
Πολύ όμορφη κολάρα στα τέσσερα και δέχεται και μπάτσες στα κολομέρια, τουλάχιστον εγώ της τα έκανα κατα κόκκινα που την λυπήθηκα στο τέλος.
Εν κατακλείδι θα έλεγα ότι είναι μια συνάντηση που θα την ξεχάσω σύντομα και είναι μια κοπέλα που δεν θα την ξανα συναντήσω γιατί υπάρχουν άλλες κοπέλες που εγώ περνάω πολύ καλύτερα.

Το φιλί το αναφέρω χωρίς γλώσσα γιατί το αποφεύγω εγώ, είναι πολύ λίγες οι φορές που δίνω φιλί στο στόμα και ειδικά με γλώσσα μόνο σε μία κοπέλα.

Πληροφορίες Συνάντησης

Διάρκεια
1 ώρα
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ακριβέστατες
Φιλί
Χωρίς γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο σώμα
Πρωκτικό
Όχι
cupracing
Σπουδαίος
Εγγραφή:
13 Οκτ 2010
Μηνύματα:
Κριτικές:
34
Likes:
2.415
Πόντοι:
2.411
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 grasdas, ζαχαριας μαυρος, panagos7 και 11 άλλα μέλη

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού