Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.5 132 10
Call-Girls 296655
Γενική βαθμολογία
 
8.7
Εμφάνιση (πρόσωπο)
 
7.0
Εμφάνιση (σώμα)
 
7.0
Γενική συμπεριφορά
 
10.0
Επικοινωνία
 
10.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
 
10.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
8.0
Τελικά ο κανόνας είναι "Ο κανόνας" και είναι απαράβατος. Να φοβάσαι τα σιγανά ποταμάκια. Μετά από αρκετά mail ήρθε η συνάντηση με την μικροκαμωμένη κοπέλα. Συμπαθητική με μάτια που γυαλίζουν και βλέμμα που δεν χαμηλώνει.
Χαμηλόφωνη, ευγενική και ειλικρινής. Μορφωμένη, χωρίς ταμπού, θα τολμούσα να πω, πως σεξουαλικά αποπνέει την υγεία της ηλικίας της. Αποζητά την ηδονή απ'όπου και αν προέρχεται. Πολλώ μάλλον αν συνοδεύεται και από χρηματική ικανοποίηση. Δεν ντρέπεται για τα θέλω της αλλά σε διεγείρει με τη συστολή που αφήνει να πλανιέται στην ατμόσφαιρα. Έχεις να κάνεις με μια τίγρη μεταμφιεσμένη σε ελαφάκι. Το σημαντικότερο απ'όλα είναι πως φεύγοντας θα αφήσει πίσω της μια αύρα πόθου που μοιραία θα σε οδηγήσει στην επόμενη συνάντησή σας.
Η "Ιόλη" μια και σίγουρα δεν λέγεται έτσι, είναι αυτό που κατά βάθος ψάχνει ο άντρας. Γλυκιά , υπάκουη, παθιασμένη, ένα είδος μεσογειακής geisha που εκλείπει. Χωρίς κινητό στο χέρι ή το κομοδίνο, σε κοιτά στα μάτια και αν τη "φροντίσεις" σωστά σου παραδίδεται όσο περνά η ώρα όλο και περισσότερο. Είναι προφανές πως ξέρει το όχι και το μή , αλλά η ηδονή που νοιώθει δεν την αφήνει να το πει.
Εγώ μαζί της απόλαυσα μια ερωτική πράξη που ομολογώ πως με γύρισε πίσω πολλά χρόνια. Εκεί στην ηλικία της εξερεύνησης και της αναζήτησης.
Για να είμαι και εντός θέματος χωρίς αγοραίες εκφράσεις - που δεν της αρμόζουν- τα κάναμε όλα σε μια ώρα. Αποχαιρετιστήκαμε με την υπόσχεση να ξαναβρεθούμε και να "εμπλουτίσουμε" κατά κάποιον τρόπο την επόμενη συνεύρεση μας.
Πέρασα υπέροχα και τη συστήνω ανεπιφύλακτα όχι στα κομπλεξικά κοκοράκια του πεντάλεπτου αλλά σε εκείνους που θέλουν να ζήσουν μια ζεστή και ολοκληρωμένη ερωτική εμπειρία.

Πληροφορίες Συνάντησης

Διάρκεια
1 ώρα
Κόστος
150€
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ακριβέστατες
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο στόμα (τα φτύνει)
Πρωκτικό
Ναι
Ενεργό Μέλος
Εγγραφή:
6 Αυγ 2016
Μηνύματα:
Κριτικές:
10
Likes:
624
Πόντοι:
290
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 Demonas(2), Perier45, THV και 9 άλλα μέλη

Σχόλια

1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
27 Νοεμβρίου, 2018
Να είσαι σίγουρος ότι μόλις την συναντήσεις πάλι, θα εισπράξεις ακόμη περισσότερα...
1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1