Λεπτομέρειες αξιολόγησης

5.6 3 10
Γενική βαθμολογία
 
5.8
Εμφάνιση (πρόσωπο)
 
7.0
Εμφάνιση (σώμα)
 
8.0
Γενική συμπεριφορά
 
7.0
Επικοινωνία
 
3.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
 
5.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
5.0
Να κάνω και εγώ το χρέος μου σαν καλός συναθλητής. Ήμουν ανάμεσα στην Alexandra και στην Rianna. Λόγο στήθους επέλεξα Rianna.Κεφάλι σε τοίχο! Η επικοινωνία με το γραφείο τέλεια και κατατοπιστική. Το ξενοδοχείο το γνωστό (θα μπορούσε και καλύτερο). Ανοίγει η πόρτα και βλέπω την κυρία των φωτογραφιών. Σίγουρα έχει περάσει τα 35 και έχει τατουάζ στα χέρια, στην πλάτη κ.τ.λ. Προσωπικά δεν με χαλάει. Το ντύσιμο της πολύ απλό. Μου εξήγησε ότι η βαλίτσα της την στείλανε στην Μπαρτσελόνα! ΟΚ να το δικαιολογήσω. Μπορούσε να με υποδεχότανε με τα εσώρουχα, θα ήταν καυλύτερα!! Αλλά οχι με καλτσες και τζήν σορτσάκι!!! Τεσπα. Επικοινωνία μηδέν. Αγγλικά επιπέδου Α1. Απο την αμηχανία της όταν έκανα χαβαλέ έκανε ότι ξεκαρδιζότανε!!! Καθαριότητα στο έπαρκο. Ντουζάκι μετα από εμένα στην αρχή και πρίν από εμένα όταν τελείωσαμε. Σύνολο 3 ντους.
Στο πρώτο γύρο είχε μόνο στοματικό και 69. Γούσταρα να καταθέσω στα βυζιά της (σιλικόνη αλλά καλή δουλειά). Με την πίπα βάζω 6 γιατί όταν την είπα να το φτύσει έκανε ότι δεν καταλάβαινε!! Νινάκι πάντως είχε καθαρό και η σούφρα της ήταν καθαρή. Η παραφωνία της στιγμής ήταν που ήρθε το φαγητό που παράγγειλε και μας διέκοψαν. Επανέρχομαι... τελειώνω μπαίνει για ντους, μπαίνω και εγώ και την βλέπω όταν βγαίνω να τρώει. Εντάξει ανθρώπινο είναι, αλλά εδω μιλάμε με ξεγκάβλωσε.
Την προτείνω να μου κάνει μασαζ γιατί απο επικοινωνία γιοκ!Με το που ανακτώ δυνάμεις ξεκινάω τον δεύτερο γύρο. Γλυφομούνι δεν με ανοιγε τα πόδια της!! Απέφευγε και τις βαθιές διεισδύσεις!!Τρεις στάσεις και όπως την έχω από κάτω σηκώνετε και μου βγάζει την καποτα (τάχα με γκάβλα) και με πιπώνει!!! Ξενερώνω και καταλαβαίνω ότι έπεσα σε φόλα. με τελειώνει πάλι στα βυζία της και πάει για ντούς. Μπάινω και εγώ με την σειρά μου και ξεμπερδέψαμε, απλά!!!!
Συνοπτικά:
1.Δεν θα την ξαναβλεπα
2.Αλλάξτε ξενοδοχείο
3.Φερτε κορίτσια που να μας σέβονται
Πιστέυω να πρόλαβα να σώσω μερικούς!!!

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Νοεμβρίου 12, 2018
Διάρκεια
1 ώρα
Κόστος
140€
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ελαφρώς επεξεργασμένες αλλά ακριβείς
Φιλί
Χωρίς γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο σώμα
Πρωκτικό
Όχι
Θα την ξανασυναντούσες;
Όχι
Ενεργό Μέλος
Εγγραφή:
1 Ιουν 2012
Μηνύματα:
Κριτικές:
10
Likes:
427
Πόντοι:
291
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 chris1955, laiono13, Ramstein και 13 άλλα μέλη

Σχόλια

1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
15 Νοεμβρίου, 2018
Πας που πας, δεν σε ρωτησε αν πεινας να τρωγατε μαζι;; χαχα. Εφαγες που εφαγες την φολα, ας ετρωγες κανα φαγητο απο το ξενοδοχειο χαχαχα..
1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1