Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.4 27 10
Γενική βαθμολογία
 
6.8
Εμφάνιση (πρόσωπο)
 
5.0
Εμφάνιση (σώμα)
 
6.0
Γενική συμπεριφορά
 
7.0
Επικοινωνία
 
7.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
 
8.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
8.0
Την Αφροδίτη την είχα σε εκκρεμότητα εδώ και πολύ καιρό, και ο λόγος ήταν, ότι λόγω των περιορισμένων υπηρεσιών που προσφέρει, και εννοώ ότι δε δίνει φιλιά στό στόμα, και δε κάνει cim/cif, τα οποία είναι γιά μένα must, και αποτελούν βασικά προαπαιτούμενα γιά κάθε μου συνεύρεση με οποιαδήποτε κοπέλα, τη καθιστούσαν αυτομάτως "αδύναμο κρίκο", και ανέστελλαν συνέχεια κάθε πιθανή συνάντηση μαζί της.
Παρ΄όλ΄αυτά, οι γνώμες, και οι πληροφορίες που μάζευα από έγκριτους συναγωνιστές, ήταν και πολλές, αλλά και πολύ θετικές, και σε συνδυασμό με το χαμηλό σχετικά αντίτημο, αποφάσισα να τη δοκιμάσω.
Συνάντηση λοιπόν στο Bill στίς 6 το απόγευμα, καθότι της είχα ζητήσει να είμαι το τελευταίο της ραντεβού, γιά να κερδίσω και extra time όπως κι έγινε τελικά(συνολικά 90')
Με το που ανοίγει η πόρτα βλέπω ένα κοντούλικο ζυμαράκι με συμπαθητικό/αδιάφορο/καθημερινό πρόσωπο(όπως μπορεί να το πεί ο καθένας).
Αφού συστηθήκαμε, έσπασε πολύ εύκολα ο πάγος, κι αφού πήγε γιά μπανάκι, ήρθε μετά από δίπλα μου σιγά σιγά σα τη γάτα, κι άρχισε τις πρώτες αναγνωριστικές κινήσεις.
Πολύ απαλά φιλιά οριακά δίπλα από το στόμα, και πλάι από το λαιμό, και παράλληλα με το χέρι της , και ειδικά με τα μεσαία της δάχτυλα, άρχισαν να εξερευνούν το σώμα μου, και να μ΄αγγίζουν αισθησιακά από πάνω έως κάτω, με αποτέλεσμα να έχουμε ταχεία, και άμεση "ανταπόκριση". Μάλιστα επειδή την είχα καταβρεί με αυτού του είδους τα προκαταρκτικά, της ζήτησα "παράταση", και να μην αλλάξει τέμπο.
Τ΄ αγγίγματά της ήταν σκοπίμως γύρω, και πέριξ της "διακεκαυμένης ζώνης", και ίσα που ακουμπούσαν όλως τυχαίως το πούτσο μου, και ξανά μανά το ίδιο.
Συγχρόνως όσο το έκανε αυτό, συνέχιζε τα επιφανειακά φιλιά γύρω από το προσωπό μου, και θα τονίσω εδώ ότι της αρέσει πολύ ιδιαίτερα να τρίβει τη μύτη της, με τη δική μου(το έκανε πολλές φορές), όπως τα μικρά παιδιά στα πρώτα τους ερωτικά σκιρτήματα.
Τώρα όσον αφορά "στα του αγώνα", η πίπα της είναι ικανοποιητική, με πέρασμα και από τις μπάλες, παίχτηκαν δύο γύροι, με γλυφομούνια, με πλαγιαστά 69, με εναλλαγές στάσεων, με αγαπημένη της στα τέσσερα όπως μου είπε, και χύσιμο και τις δύο φορές στα (νερουλά) βυζάκια της(μιάς και οι βασικές μου επιλογές γι αυτό, εξέλειπαν).
Συμπερασματικά θα πώ ότι πρόκειται γιά ένα πολύ τρυφερό, και ναζιάρικο πλάσμα, που της αρέσει πολυ το γούτσου γούτσου, είναι πολύ χαδιάρα, σα τη γάτα που τρίβεται συνέχεια πάνω σου γιά να τη χαιδέψεις. Αφού στο τέλος μετά το τέλος του δεύτερου γύρου, κι αφού έκανε το μπανάκι της, ήρθε και κούρνιασε στην αγκαλιά μου, μένοντας έτσι γιά αρκετά λεπτά ακούνητη, ενώ τη χάιδευα στα μαλλιά, και στη πλάτη. Είχε αφεθεί στά χάδια μου, και ήταν σα να το επιζητούσε, δείχνοντας μου ότι είχε ανάγκη αυτή τη τρυφερότητα.
Με αφορμή αυτή τη σκηνή που έζησα, θα ήθελα να πώ σε όλους ότι καλό θα είναι, να προσφέρουμε τέτοιες "ειδικές" στιγμές σ΄αυτά τα κορίτσια, γιατί βγάζουν μια στιγμιαία αδυναμία, και πρέπει να είμαστε εμείς που θα τη καλύψουμε.
Να πώ και κάτι επίσης που μου είπε, και μου έκανε εντύπωση. Επειδή όπως μου ανέφερε, η πλειοψηφία των πελατών της είναι κατά βάση παντρεμένοι, μου είπε επί λέξει :
"Δεν είναι σωστό αυτό που κάνουν, ν΄αφήνουν τις γυναίκες τους, και να πηγαίνουν με άλλες!"
Κατά τη προσωπική μου γνώμη γιά τα χρήματα που ζητάει σε σχέση μ' αυτά που προσφέρει, είναι απλά μιά καλή οικονομική gfe λύση.
Απλά μιά καλή λύση γι αυτούς που δεν έχουν πολλές απαιτήσεις, και σ΄αυτούς που αρκούνται με το περιορισμένο φάσμα υπηρεσιών που προσφέρει, αλλά που τις κάνει καλά.
Γιά μένα που έχω μάθει αλλιώς, και θέλω πιό πλήρες μενού σίγουρα δε με καλύπτει.
Να τονίσω επίσης ότι ήταν πεντακάθαρη με τα listerine της, και τα σχετικά.
Η φωνούλα της βέβαια είναι όλα τα λεφτά. Μόνο να την ακούσεις, κλείνεις αμέσως ραντεβού μαζί της. Ζάχαρη, και μέλι το κορίτσι......

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Οκτωβρίου 31, 2018
Διάρκεια
1μιση ώρα
Κόστος
50€
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ακριβέστατες
Φιλί
Όχι
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο σώμα
Πρωκτικό
Όχι
Θα την ξανασυναντούσες;
Ίσως
Εκλεκτικός
Σεβαστός
Εγγραφή:
22 Μαϊ 2015
Μηνύματα:
Κριτικές:
12
Likes:
6.278
Πόντοι:
2.046
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 ζαχαριας μαυρος, geny24, chris1955 και 36 άλλα μέλη

Σχόλια

2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
17 Νοεμβρίου, 2018
Phone number please
K
Keni00
27 Νοεμβρίου, 2018
Συναγωνιστη λογω κρισης τα λεφτα που ζηταει ειναι καλα....Υπαρχει περιπτωση για το τηλεφωνο της...???
2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2