Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.9 4 10
Γενική βαθμολογία
 
9.0
Εμφάνιση (πρόσωπο)
 
10.0
Εμφάνιση (σώμα)
 
9.0
Γενική συμπεριφορά
 
9.0
Επικοινωνία
 
7.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
 
10.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
9.0
Χαιρετώ και πάλι Καπέλο
Αυτή τη φορά θα αναφερθώ στη περίπτωση της Μόνικας, την είχα στα υπ' όψη αλλά δεν είχε ταιριάξει έως τώρα.
Ήρθαν τα πράγματα και τα λέγαμε με ένα φίλο/συναγωνιστή, στις αντρικές κουβέντες δεν χωράνε πολλά λόγια, μου λέει δυνατή Ματάκι
Κανόνισα το λοιπόν με το γραφείο για συνάντηση παρόλο που οι φωτογραφίες δεν με εντυπωσίαζαν επαρκώς, αλλά λέω δε γαμιέται ας δοκιμάσω να μου φύγει η απορία.
Βρίσκομαι σε ξενοδοχείο της περιοχής μεσημβρινή ώρα και περιμένω, έρχεται η κυρία με καθυστέρηση, ντυμένη με τζινάκι και μπλουζάκι.
Εντάξει λέω, δεν θα πάμε στο χορό της πρεσβείας για να γαμηθούμε συναντηθήκαμε.
Εδώ θα αναφερθώ στην εμφάνιση της κοπέλας, ο φωτογράφος προφανώς τον είχε κάνει λάστιχο με την Μόνικα και δεν κατάφερε να τραβήξει φωτογραφίες της προκοπής, η Μόνικα απέχει παρασάγγας από τις φωτογραφίες.
Μιλάμε ΤΟ καβλάκι, καστανό με πράσινα μάτια, άσπρο δερματάκι και καβλιαρική έκφραση, η γυναίκα που με βασάνιζε στα όνειρα μου αλλά δεν ήξερα αν υπήρχε καν Κουλ
Στη συνάντηση τώρα, ο πάγος έσπασε αμέσως με ένα παθιάρικο γλωσσόφιλο, κάθεται η κυρία και πάω για ντουζάκι, μου λέει γιατί έκανες μόνος σου απαντάω δε πειράζει θα ξανακάνουμε μαζί.
Μπαίνουμε, μπανιαριζόμαστε και την σκουπίζω με την πετσέτα. Προχωράμε προς το κρεβάτι όπως φιλιόμασταν όρθιοι την σηκώνω και την ρίχνω στο κρεβάτι.
Αρχίζει τα καβλωτικά kiss my body μου έπιανε τα χέρια μου και τα έβαζε στα βυζιά της με τις ρώγες της να έχουν γίνει κάγκελο. Αρχίζω το έργο, γλύψιμο μέχρι τέλους,γιατί είχα διαβάσει άλλους συναγωνιστές περί δύσκολης διείσδυσης και δε γούσταρα τζέλ και μαλακίες.
Γι αυτό επέμεινα για ώρα στο γλύψιμο μέχρι που άρχισε να κουνάει την λεκάνη της και να αφήνει στο στόμα μου τα υγρά της, όταν ευχαριστήθηκε επαρκώς μου έβαλε το προφυλακτικό και ξεκινήσαμε το ανελέητο γαμήσι με πρώτη στάση cow cirl για να χουφτώνω τα βυζάκια της.
Στο τέλος γυρνάμε σε μισιονέρυ με τα πόδια της στους ώμους μου, αυτή έπαιζε με την κλειτορίδα της και έχυνε και εγώ τρελαινόμουν με τις εκφράσεις της κάβλας της.
Κάπου εδώ ήρθε το τέλος του πρώτου γύρου, πήγαμε για ντουζάκι και μετά κέρασα καφέ από ρεσεψιόν για να συνέλθουμε και τσιγάρο (Καρέλια).
Επάνω που νόμιζα ότι καθάρισα με social δεν είχα λάβει υπ όψη ότι η κυρία είχε βαλθεί να με ξεκάνει Γερο-μύστης, ξαναρχίζει να τουρλώνει το κωλαράκι της και πάλι στον αγώνα.
Αλλά δυστυχώς είχε περάσει η ώρα και άρχισαν τα τηλέφωνα, η Μόνικα δεν ήθελε να ξεκολλήσει και έβριζε μαλάκα τον οδηγό ή όποιον έπαιρνε (όντως το μαλάκας είναι διεθνής ορολογία).
Τέλος πάντων δεν ήθελα να το ρισκάρω και υποσχέθηκα επαναληπτική συνάντηση Έρωτας, ντυθήκαμε και μπήκαμε στο ασανσέρ, τι να λέω τώρα παραλίγο να το κάνουμε και εκεί.
Αυτά με την περίπτωση της Μόνικας,
Εντάξει μη πάτε, αφήστε θα πάρω κάτι βιταμίνες και θα τα βολέψω Γλώσσα

Πληροφορίες Συνάντησης

Διάρκεια
1 ώρα
Κόστος
130€
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ελαφρώς επεξεργασμένες αλλά ακριβείς
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο σώμα
Πρωκτικό
Όχι
rodriguez96
Ανώτατος
Εγγραφή:
5 Δεκ 2017
Μηνύματα:
Κριτικές:
32
Likes:
11.459
Πόντοι:
11.746
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 Johnny Red2, Διαγραμμένο μέλος 201295, Διαγραμμένο μέλος 204057 και 27 άλλα μέλη

Σχόλια

4 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 4
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
30 Οκτωβρίου, 2018
Ρε φιλε εισαι σοβαρος Χμμμ; ..αφου βλεπεις οτι το "εργαλειο" γουσταρει και σηκωνει γκαζια ...κανε αναβαθμιση σε 2 ωρο να το ευχαριστηθεις ΈρωταςΈρωταςΈρωτας
Μα εγω θα τα λεω ολα ..αμαν πια Κεφάλι σε τοίχο!
E
Excalibur
01 Νοεμβρίου, 2018
Να προσθέσω στη κριτική όταν αναφέρω "σίγουρα" το εννοώ, δεν το γράφω χάριν εντυπωσιασμού.
Ξανά έκλεισα ραντεβού, πολλή καλή συνάντηση συν μασαζάκι επαγγελματικό και δυνατό Κουλ
02 Νοεμβρίου, 2018
Στο τσακ την γλιτωσες φιλε.Ευγε Ναι!Γερο-μύστης
03 Νοεμβρίου, 2018
Σε απάντηση ενός προηγούμενου σχολίου

Αντε ..καλα στεφανα φιλε. ..:smitte ΠροσκύνημαΠροσκύνημα
E
Excalibur
4 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 4