Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.3 69 10
Call-Girls 67926
Γενική βαθμολογία
 
8.0
Εμφάνιση (πρόσωπο)
 
7.0
Εμφάνιση (σώμα)
 
7.0
Γενική συμπεριφορά
 
9.0
Επικοινωνία
 
8.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
 
9.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
8.0
Το τι αναβολες εχει φάει αυτη η έρημη η Μαρία η Μολδαβή δεν λέγεται... μπήκα bou και ειδα το ξεχασμένο αυτό κωλί της Μαρίνας(28) που το ειχα παρει πριν κανα δυο χρονια(αδυνατισμενη απο τότε) και τη πήρα μολις προσγειώθηκε γιατί το Καλοκαίρι δεν πρόλαβα οπότε εμβόλιμη αντί της Μαρίας Μολδαβής που είναι κάτοικος Αθηνών.
Εντάξει η Μαρινα ειναι μια παρα πολύ καλή περίπτωση, αριστοτεχνική πίπα, κορμί με πιασίματα που εγώ το γουσταρω πολυ αυτο το στύλ αλλοι όχι(Δεκτόν!)
Μελαχρινή,καφέ μάτια,αρκετά βαμμένη πλέον και Πλαστικό -κακό- βυζί κατα την αποψή μου, δεν το χρειαζόταν αλλά με υγειά της με χαρά της. Παρα πολύ καλή συμμετοχή η κοπελα, είναι δυναμη στο κρεβάτι κατέχει το σπορ, πολύ καθαρή,πολύ ευχάριστη παρουσια με χαβαλέ,γέλια και ένταση στο σεξ.
Χθες λοιπόν χαιρετούρα, εμφάνισε τις τορπίλες και μου λέει "bon appetite" εντάξει μετά χαράς αλλά πολύ σκληρά... Παίχτηκε πολυ χαμούρεμα, μου τον έπαιξε με τα πόδια, τον έφτυνε,τον χτύπαγε στο στομα,στα μάγουλα παντού, deepthroat ικανοποιητικότατο και μετά της έδωσα το νινί στο χέρι αφού για 15-20' λεπτά σε cowgirl,reverse cow,ιεραποστολικό,τέσσερα και ξανά ιεραποστολικό την έσπασα και δεν μπορούσε να πάει για λούσιμο για το 2ο γύρο, να πω την αλήθεια έχασα χρόνο αλλά δεν με χάλασε, μετά παιχτηκε χαμούρεμα, λάδια και μασάζ, mouthfuck και τρελό αρχιδογλύψιμο οπού τα πήρε στο στόμα. Πολύ ευχάριστη συνάντηση!
Αν μπορώ να πω κάτι αρνητικό είναι ίσως τα νεα αχρείαστα βυζιά και ίσως η αλμυρή τιμή βάσει εμφάνισης-ηλικίας θα μπορούσε να ήταν πιο κάτω από σερβις όμως διάθεση και επικοινωνία είναι κομπλέ.

Πληροφορίες Συνάντησης

Διάρκεια
1 ώρα
Κόστος
100€
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ελαφρώς επεξεργασμένες αλλά ακριβείς
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο στόμα (τα καταπίνει)
Θα την ξανασυναντούσες;
Ίσως
Spectro7
Σπουδαίος
Εγγραφή:
19 Ιουν 2018
Μηνύματα:
Κριτικές:
45
Likes:
1.675
Πόντοι:
2.471
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 THV, Vag_11, chris1955 και 4 άλλα μέλη

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού