Λεπτομέρειες αξιολόγησης

8.2 8 10
Γενική βαθμολογία
 
9.5
Εμφάνιση (πρόσωπο)
 
9.0
Εμφάνιση (σώμα)
 
8.0
Γενική συμπεριφορά
 
10.0
Επικοινωνία
 
10.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
 
10.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
10.0
Χθες εγινε η συναντηση free που εδωσε το γραφειοΝαι! μετα απο τη γνωστη διαμαχη που προεκυψε με πελατη.
Οσον αφορα το γραφειο μπορω να πω πως ηταν εξυπηρετικοτατο και προθυμο να λυσει οποιο θεμα προεκυψε. Αρχικα το free ηταν με την Αννα Μαρια για μια ωρα. Περιπου 2 ωρες πριν το ραντεβου με ενημερωσαν οτι ειναι κουρασμενη και να το κανουμε αργοτερα, το οποιο δεν εγινε γιατι δε μπορουσα εγω. Ετσι μου προτειναν 2 ωρες με οποια κοπελα επιθυμουσαΠροσκύνημα, και διαλεξα την Καρινα.

Η κοπελα ειναι πιο ωραια απο τις φωτογραφιες, βασικα πολυ πιο ωραια μπορω να πω. Πανυψηλη, γυρω στο 1,80 με μικρο αλλα πολυ καλο στηθος,σωμα εξαιρετικο γενικως, ματια γκριζοπρασινα ,με καποια tatoo στη πλατη που δε με χαλασαν καθολου. Η συναντηση κινηθηκε σε GFE επιπεδο, λογω οτι το επελεξα εγω.
Στα της συνευρεσης...πολλα φιλια με γλωσσα και βαθια. Στοματικο αργο και με παρα πολυ καλη τεχνικη. Οποια σταση και να καναμε συμμετειχε και σε αρκετες φασεις φανηκε να το ευχαριστιεται..ετσι καταλαβα και ενιωσα τουλαχιστον, στησιματα τελεια και χωρις κανενα παραπονο οσες στασεις και να αλλαξαμε. Συνολικα παιχτηκαν 2 γυροι, επειδη ετσι ηθελα για να ειμαι πιο χαλαρος. Η κοπελα ηταν πεντακαθαρη και εκανε ντουζ στην αρχη , ενδιαμεσα, αλλα και στο τελος. Πολυ καλη γνωσση της αγγλικης ,αψογη συνενοηση και στο sosial μεταξυ των 2 γυρων συζητηση περι ανεμων και υδατων. Συμπερασματικα μια πολυ καλη επιλογη για καποιον που θελει μια πανεμορφη γυναικα με εμπειρια.

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Οκτωβρίου 20, 2018
Διάρκεια
2 ώρες
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ακριβέστατες
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Πρωκτικό
Όχι
Makis99
Σπουδαίος
Εγγραφή:
12 Μαϊ 2011
Μηνύματα:
Κριτικές:
14
Likes:
1.392
Πόντοι:
2.285
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 stallion(2), chris1955, Jack Skellington και 7 άλλα μέλη

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού