Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.0 7 10
Call-Girls 11970
Γενική βαθμολογία
 
6.0
Εμφάνιση (πρόσωπο)
 
4.0
Εμφάνιση (σώμα)
 
10.0
Γενική συμπεριφορά
 
4.0
Επικοινωνία
 
4.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
 
9.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
5.0
Πολλές οι επιλογές στο χωριό μας τώρα τελευταία και αυτό κάνει την λύση του "γρίφου" ακόμα πιο δύσκολη. Η συγκεκριμένη κορασίδα μου κέντρισε το ενδιαφέρον και στα προηγούμενα τουρς για τον λόγο ότι δείχνει να έχει απίθανο κορμί (και πολλές μη επαγγελματικές φωτό στο προφίλ της), την απέφυγα όμως γιατί είχα υποψίες υψηλού τουπέ και το γνωστό στυλ "σας κάνω τη χάρη μπαστουνόβλαχοι και ήρθα απο το καζακστάν.." Κουλ.

Εύκολη συνεννόηση με 2 sms με το "γραφείο" για το μισαωράκι (καθιερώθηκε) και βουρ για το "ξενοδοχείο Β" (όπως λέμε γκαρσόνα Β Ματάκι) στον τιμημένο Βαρδάρη. Κακό και μικρό το δωμάτιο, στην εντέλεια όμως το είχε η νεαρά, συμμαζεμένο με σωστό φωτισμό και ηλεκτρονική μουσική να παίζει από ένα ηχειάκι-βαρελάκι από αυτά που κουβαλάνε οι μικροί κάνγκουρες στο λιμάνι όταν αράζουν.

Πρώτη εντύπωση κακή με το που ανοίγει η πόρτα, ξεπροβάλει ένα πολύ φαρδύ στρόγγυλο πρόσωπο με ασιατικά χαρακτηριστικά και πρησμένα χείλια, γρήγορα όμως κατεβάζοντας το βλέμμα αντίκρισα μια απίστευτη κορμάρα μέσα σε ένα ανοιχτό κιμονό, να ξεχύνονται οι στητές θεοστρόγγυλες πλαστικές βυζάρες και ξέχασα αμέσως το πρόσωπο και την κρύα υποδοχή. Αγγλικά καλά αλλά περίεργη προφορά (κορίτσια ο ροφός δεν χρειάζεται να μιλάει οπότε μπορεί να χει πρησμένα χείλια). Δεν σκέφτηκαν καν να την κάνω το κορμί πραγματικά με άφησε άφωνο Money Mouth Ζήτησε το παράβολο μπροστά ενώ είχα κάνει ήδη κίνηση να το αφήσω.

Επειδή η κοπέλα στο προφίλ της έχει πολλές φωτογραφίες (από διάφορες περιόδους λογικά) θα προσπαθήσω να κάνω μία περιγραφή: μαλλί μαύρο μπούκλα δεμένο ψηλά (σαν τη φωτό με τις μαύρες μπότες μέσα στη μπανιέρα), πρόσωπο όπως προείπα στρόγγυλο πρησμένο (όπως στη φώτο με το άσπρο μαγιό που είναι ξαπλωμένη με γυαλί ηλίου, αλλά ακόμα πιο πρησμένη) και σώμα φωτιά κοντά στο 1.77 ένα κλικ πιο γεμάτο από της περισσότερες φωτογραφίες αλλά με τρομερές καμπύλες, κοιλιακούς πέτρα, κωλάρα ποίημα και ίσως τις καλύτερες από άποψη εμφάνισης πλαστικές βυζάρες που έχω δει (αποδείχτηκαν όμως σκληρές και ευαίσθητες Θυμός). Ηλικιακά δυσκολεύομαι να την κατατάξω κάπου θα έλεγα με επιφύλαξη 25-30. Τα tattoo πολλά όπως στις φωτογραφίες τα περισσότερα κακής ποιότητας, εμένα προσωπικά δεν με χαλάνε.

Στον αγώνα ξεκίνησε την μάχη από κάποια απόσταση (όπως κάνουν οι περισσότερες τάνες στα στούντιο δλδ) χωρίς φιλιά μπαλαμούτια και πολλά πολλά. Το παραβλέπω, αρχίζει το κλαρίνο το οποίο είναι πολύ δυνατό, την γυρνάω σε 69 γιατί προτιμώ να χώσω τη μούρη μου στην κωλάρα της από να την βλέπω και νιώθω να με τελειώνει μέσα στο πεντάλεπτο, την φρενάρω, βάζει λάστιχο και καβαλάει χωρίς γράσαρισμα. Και εδώ μαεστρία και πολύ ωραία αίσθηση αλλά κλειστά τα μάτια μόνιμα. Λέω δεν γαμείς θα ζεσταθεί το εργαλείο και θα ξεκουμπωθεί. Την αλλάζω σε ιεραποστόλη, τα ίδια και εκεί... Την γυρνάω στα 4 και εκεί είναι όνειρο.... με κούρασε όμως η στάση και την ξανάβαλα από πάνω όπου το χει και μου χάρισε ένα πολύ δυνατό τελείωμα εντός καπότας (ακόμα κλειστά τα μάτια..).

Βγαίνοντας από το μπάνιο δεν μου δώσε καμία σημασία κολλημένη με το κινητό στο κρεβάτι και όσο ντυνόμουν τα ίδια και έριχνε και κάτι πεταχτά βλέμματα στο υπερπέραν...

Στο ρεζουμέ, πολύ πολύ δυνατό σώμα (δεκαράκι το βάζω χωρίς τύψεις), πολύ καλή πίπα, ξέρει να γαμιέται και έχει διάθεση να κάνει ότι της ζητήσεις, το πρόσωπο όμως δεν έχει πολύ σχέση με τις φώτος και η συμπεριφορά της τουλάχιστο μαζί μου άκρως απόμακρη, τυπική, "χάρη σας κάνω ρε ληγούρια". Σόσιαλ 0 (θες και σόσιαλ τσομπάνη Μεγάλο χαμόγελο)

Μια εμπειρία που μέχρι να βγω στη μοναστηρίου την είχα ξεχάσει κιόλας.

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Οκτωβρίου 11, 2018
Διάρκεια
30 λεπτά
Κόστος
120€
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ελαφρώς επεξεργασμένες αλλά ακριβείς
Φιλί
Όχι
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Πρωκτικό
Όχι
Θα την ξανασυναντούσες;
Όχι
M
Εγγραφή:
Μηνύματα:
Κριτικές:
Likes:
0
Πόντοι:
0
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 Coco13, chris1955, doc_lin και 17 άλλα μέλη

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού