Λεπτομέρειες αξιολόγησης

8.0 45 10
Γενική βαθμολογία
 
7.5
Εμφάνιση (πρόσωπο)
 
7.0
Εμφάνιση (σώμα)
 
8.0
Γενική συμπεριφορά
 
7.0
Επικοινωνία
 
8.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
 
7.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
8.0
Είχα το τηλέφωνο της εδω και ένα χρόνο και είχαμε μιλήσει κίολας μια φορά, αλλά μετά, σε 2-3 προσπάθειες που είχα κάνει δεν είχε κάτσει να βρεθούμε. Πριν καμια 10αριά μέρες, βλέποντας ότι είχε κίνηση στο νήμα της, αποφασίζω να πάρω. Απάντησε αμέσως, καθώς με είχε περασμένο από τότε που μιλήσαμε και κανονίσαμε συνάντηση για το επόμενη μέρα.

Πρώτη εντύπωση μόλις την είδα, αρκετά καλή. Είναι μια γλυκιά κοπέλα, με ωραίες γεμάτες καμπύλες, χωρίς τίποτα παραπάνω απ'όσο πρέπει. Σε καμία περίπτωση όμως δεν είναι μοντελοκατάσταση. Το στήθος μου έιπε η ίδια ότι το έχει φτιάξει, αλλά πραγματικά δεν καταλαβαίνεις τίποτα, όυτε σε όψη όυτε σε αίσθηση. Μόνο μείον, για τα δικά μου γούστα, στην εμφάνιση της τα πειραγμένα χείλη.

Για να μη μακρυγορώ, στο σεξ όλα καλά και όπως πρέπει, στα προκαταρκτικά και στα κυρίως. Ξεκινήσαμε με μπανάκι παρέα, αλληλοσαπουνιστήκαμε, χουφτωθήκαμε κλπ, κλπ. Η συμπεριφορά της στην αρχή μου φάνηκε κάπως μαγκωμένα, στο κρεβάτι όμως συνεχίσαμε καλά. Τα φιλιά της όχι πολύ βαθιά και παρατεταμένα, αλλά δεν τα αποφεύγει.

Κάναμε μόνο ένα γύρο μεγάλης διάρκειας και μετά πήγαμε για μπανάκι, αράξαμε και πιάσαμε λίγο κουβέντα. Εκεί ανοίχτηκε και μιλήσαμε αρκετά, χαλάρωσε περισσότερο και ήταν πολύ πιο γελαστή και γλυκιά. Πιστεύω ότι σε επόμενη συνάντηση θα είναι πολύ πιο άνετη και θα περάσουμε καλύτερα, οπότε σκοπεύω σίγουρα να την ξαναδώ.

Να περνάτε όλοι καλά. Καπέλο

Πληροφορίες Συνάντησης

Διάρκεια
1 ώρα
Κόστος
100€
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ακριβέστατες
Φιλί
Χωρίς γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Πρωκτικό
Όχι
N
Εγγραφή:
Μηνύματα:
Κριτικές:
Likes:
0
Πόντοι:
0
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 GALLAS, wired77, doc_lin και 6 άλλα μέλη

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού