Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.3 3 10
Γενική βαθμολογία
 
7.3
Εμφάνιση (πρόσωπο)
 
8.0
Εμφάνιση (σώμα)
 
8.0
Γενική συμπεριφορά
 
7.0
Επικοινωνία
 
7.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
 
7.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
7.0
Εμφάνιση: Ανοίγοντας την πόρτα του δωματίου αντικρύζψ ένα άλογο που με κοιτούσε από ψηλά (175+12 cm) με σφικτό σώμα και με highlight τον στρογγυλό της πωπό. Το προσωπό της δεν είναι κάτι εντυπωσιακό ή έκφυλο, αλλά πολύ γλυκό και χωρίς κάτι να με χαλάει. 'Οταν αφαίρεσε τα ρούχα της έγιναν εμφανή τρία τατουάζ τα οποία δεν φαίνονται στις φωτογραφίες και το πρόμο βίντεο και το στήθος της δεν μου φάνηκε για 2 (γι' αυτό το λόγο επέλεξα "ελαφρώς επεξεργασμένες αλλά ακριβείς"). Κατα τ'άλλα ό,τι φαίνεται στο βίντεο.

Γενική συμπεριφορά: Η μικρή είχε έρθει καθαρή και έτσι όπως με είχε καυλώσει με την εμφάνιση της, την έβαλα και άρχισε άμεσα την πίπα. Δεν υπολόγισα όμως την εξέλιξη. Βγάζοντας το εργαλείο μου από το στόμα της παρατήρησα λίγο αίμα και δυο κοψίματα αντιδιαμετρικά της βαλάνου. Επικίνδυνες αποστολές σκέφτομαι μιας και μόλις είχαμε αρχίσει και μετά από το ραντεβού μας είχα κλείσει για 1.5 ώρα την Λίλα και δεν ήθελα να σταματήσει έτσι άδοξα ο πόλεμος. Τρέχω στο μπάνιο να καθαρίσω λίγο τις πληγές, καθησυχάζω και την Αριάνα πως δεν πονάω, περνάμε το προφυλακτικό προσεκτικά και αρχίζει ο αγώνας. Γενικά δέχεται και αντέχει τα πάντα και στις δύο τρυπούλες της. Πρωτοβουλίες δεν παίρνει, απολαμβάνει με όμορφους μορφασμούς του προσώπου της και συμμετέχει χωρίς να παραπονιέται αν και το δωμάτιο ήταν αρκετά ζεστό και ιδρώσαμε. Το μόνο αρνητικό της συνάντησης ήταν ότι η ώρα τελείωνε, αλλά εγώ όχι. Ωστόσο, φοβόμουν να την βάλω να με τελειώσει με στοματικό και το ραντεβού τελείωσε με ένα γκολ στο ημίχρονο.

Θα ξανασυναντούσα την Αριάνα όταν αφαιρέσει τα σιδεράκια της, επειδή θα ήθελα να την δοκιμάσω στο μάξιμουμ που μπορεί να δώσει. Σίγουρα αξίζει σε αυτήν την τιμή και με αυτά που προσφέρει. Καλή συνέχεια σε όλους και να προσέχετε με αυτό το κορίτσι.

Υ.Γ.: Το ραντεβού με την Λίλα τελικά δεν πραγματοποιήθηκε. Η τηλεφωνήτρια με ενημέρωσε πως δεν μπορούσε να επικοινωνήσει με την κοπέλα και προσφέρθηκε να ξαναστείλει την Αριάνα. Αλλά έτσι όπως ήμουν θεώρησα καλύτερο να ντυθώ και να γυρίσω στο σπίτι μου.

Πληροφορίες Συνάντησης

Διάρκεια
1 ώρα
Κόστος
170€
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ελαφρώς επεξεργασμένες αλλά ακριβείς
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Πρωκτικό
Ναι
Θα την ξανασυναντούσες;
Ίσως
Ενεργό Μέλος
Εγγραφή:
13 Αυγ 2011
Μηνύματα:
Κριτικές:
3
Likes:
114
Πόντοι:
280
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 hornyasfuck, doc_lin, ΒΑΣΙΛΗΣ ΜΠΑΡΟΥΧΟΣ και 14 άλλα μέλη

Σχόλια

4 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 4
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
23 Σεπτεμβρίου, 2018
Μπράβο ρε μάγκα, η πρώτη κριτική μετά από ένα μήνα. Η μικρή δεν προλαβαίνει να κάνει ραντεβού αλλά όλοι στη Μουγκα. Να'σαι καλά φίλε για την ενημέρωση. Κρίμα για το ατύχημα που δεν σου επέτρεψε να το χαρείς στο μαξιμουμ.
review reaction 1 hornyasfuck
23 Σεπτεμβρίου, 2018
Άμα είναι να ματώνουν τα πουλιά μας άστο καλύτερα!!!!!Ας τα βγάλει και βλέπουμε......Ναι!Ναι!Ναι!Ναι!Ναι!Ναι!
review reaction 1 hornyasfuck
23 Σεπτεμβρίου, 2018
Αίμα και αμυχές μπορεί να είναι πολύ επικίνδυνα πράγματα..κακώς συνέχισες...
review reaction 1 hornyasfuck
23 Σεπτεμβρίου, 2018
με σιδερακια φιλε μου ειναι λογικο να το παθεις αυτο . τι να κανει η κοπελα δεν το κρυβει οτι τα εχει. παντος δεν ειναι επικινδυνο μονο για εσενα αλλα και για την κοπελα
review reaction 1 hornyasfuck
4 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 4