Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.7 1 10
Γενική βαθμολογία
 
7.7
Εμφάνιση (πρόσωπο)
 
8.0
Εμφάνιση (σώμα)
 
9.0
Γενική συμπεριφορά
 
7.0
Επικοινωνία
 
6.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
 
8.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
8.0
Κοίταζα τις φωτογραφίες των κοριτσιών Christina και Polina, η πρώτη είχε πεταχτό κωλαράκι προς τα πίσω, η Polina μολονότι πολύ πιο skinny modele σώμα το κωλαράκι της ήταν πιο αχλαδωτό για πιασίματα δίχως αύριο και γαμήσια ΚατσικογάμηςΚατσικογάμηςΚατσικογάμηςΚατσικογάμης δίχως αύριο.

Τα σάλια ΓλώσσαΓλώσσαΓλώσσα έτρεχαν από τον γέροντα Dirty ενώ έβγαζε νοερές άναθρες κραυγές μπροστά στην οθόνη του υπολογιστή κοιτώντας τα κορίτσια του γλάμουρα: ‘ατό ατό τέεεελεειιι’ - υπό την τυμπανοκρουσία της κροταλίζουσας μασέλας του…. Κεφάλι σε τοίχο! Τα συναισθήματα άλλαξαν άρδην με την καταφατική απάντηση του Γλάμουρα ότι τα κορίτσια έρχονται και για DUO… ‘ Ααααα ααααα’ Ναι! η κραυγή του άρχοντα της ζούγκλας ταρζάν αντήχησε στο φουσκωμένο στήθος μου Κουλ τύφλα να έχει ο Τζώνη Βαισμίλερ ο νο 1 ταρζάν.

Η Polina είναι πιο αδύνατη αλλά με πεταχτό κώλο, ευχάριστη, πρόθυμη, όμορφο νεανικό πρόσωπο, αμφότερες 1.70, βυζί Β+/C- στήθος που αψηφάει τη βαρύτητα Γλώσσα και διάθεση μικρού κοριτσιού. GFE δεν είναι για PSE ‘me tarzan – you wife – me boss’, θέλει στοργή και προδερμ για λίγο και μετά μόλις ανάψει δώστε να καταλάβει.ΚατσικογάμηςΚατσικογάμηςΚατσικογάμης

….. Τα κορίτσια ήπιαν μόνα τους, τους καπουτσίνους Σπασίκλας με γρήγορο ρυθμό ΔΕΝ ήταν εκεί για να μου φάνε το χρόνο, πολύ σωστά. ‘Ηρθαμε για λίγο ήλιο, λίγο παραλία, λίγο δουλειά να βγάλουμε Little money’, τα αγγλικά της Christina είναι καλά, της Polina Πιο βασικά έως στοιχειώδη. ‘Δεν μένουμε σε ξενοδοχείο μένουμε εκεί …’ – Mein Got παραείναι αθώα αυτά τα δύο δεν λέγονται τέτοια.

‘Πόσο θα καθήσετε’ – ‘5-10-15 μέρες’ – ‘δεν έρχεσαι να καθήσεις Γερο-μύστης να σε γλύψω Χριστινάκι? Μου πήρε το πρόσωπο και μου το κούναγε ώστε να τρίβει και η γλώσσα μου και τα χείλια μου, την κλειτορίδα της και τα χείλια του αιδοίου, Money MouthMoney MouthMoney Mouth σπαρτάραγε. Εντωμεταξύ η Πωλίνα ρούφαγε τόσο βαθειά και τόσο κοντά στη ρίζα νόμιζα ότι μου ρούφαγε τον εγκέφαλο, ήθελα να φωνάξω 'μη μη όχι άλλο φύσα, φύσα, μπήκε το σεντόνι στον κ@λο Κεφάλι σε τοίχο!Κεφάλι σε τοίχο!Κεφάλι σε τοίχο!.

Αλλαγή καιη Χριστίνα κάθησε reverse cpwgirl ΓλώσσαΓλώσσαΓλώσσα πάνω στο πέος μου και η Πωλίνα έφερε το αιδοίο της να το γλύψω. Η χριστίνα στα ακροδάκτυλα ανεβοκατέβαινε με ταχύτητα πάνω στο πέος μου, ενώ η Πωλίνα άνοιξε με τα δυό της χέρια τα κωλομάγουλα Ναι! ώστε να της γλύψω όλες τις τρύπες Money Mouth . Η Χριστίνα με ένα αεροπλανικό γύρισε σε κανονικό cowgirl στα ακροδάκτυλα και συνέχιζε να με σφυροκοπάει. Για στήριξη κρατιόταν από τα στήθη της Πωλίνας με το αριστερό χέρι ενώ με το δεξί της χάιδευε την χαράδρα του κώλου Προσκύνημα συναντώντας ενίοται την γλώσσα μου…
‘I don't want to live here no more,
I don't want to stay
Ain't gonna spend the rest of my life,
Quietly fading away’
Χτύπαγαν οι στροφές στον εγκέφαλο. Ανέβασα στροφές την έχυσα και αμέσως έβαλα την Πωλίνα στα 4 με νέο προφυλακτικό και την σήκωσα κυριολεκτικά από τα κωλομάγουλα. Γαμήσου Το μουνάκι της από την αιμάτωση έγινε ροζ-κόκκινο Έρωτας ενώ κουνούσε σαν μαινάδα τα μαλλιά της βογγώντας. Ναι! Η Χριστίνα γονατιστή δίπλα μου μου έδινε παθιασμένα γλωσσόφιλα ενώ χάιδευε τα @@@ μου, τις ρώγες μου και την κωλοτρυπίδα της Πωλίνας ΓλώσσαΓλώσσαΓλώσσα.
Πόσο να αντέξω? Αποκαμωμένος τελείωσα…

Φιληθήκαμε στο στόμα με τα κορίτσια, αυτές μπήκαν στο αμάξι του οδηγού και εγώ με τρεμάμενα πόδια σαν τζελ σήκωσα το χέρι μου να σταματήσω το αμάξι. Σούρθηκα στο πίσω κάθισμα σκεπτόμενος και λιμπιζόμενος που δεν είχα άλλο σπέρμα να αποθέσω μέσα στον κώλο της Πωλίνας. ΛύπηΛύπηΛύπηΛύπη

‘το σεξ όπως το τσιγάρο είναι η τέλεια απόλαυση, διαρκεί λίγο και σε αφήνει ανικανοποίητο ‘ Γερο-μύστης

Ευτυχώς μπορώ ακόμα στην ηλικία μου και πηδάω… γιατί αν περιμένει η Phillip Morris από μένα να κάνει προκοπή…. Κεφάλι σε τοίχο!

Πληροφορίες Συνάντησης

Διάρκεια
1 ώρα
Κόστος
280€
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ελαφρώς επεξεργασμένες αλλά ακριβείς
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Dirty69
Γλομπεο-Μύστης
Εγγραφή:
13 Απρ 2010
Μηνύματα:
Κριτικές:
49
Likes:
7.213
Πόντοι:
23.470
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 iuakoya, leonidas72, ΝΙΚΟΣ ΤΣΙΦΟΡΟΣ και 37 άλλα μέλη

Σχόλια

6 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 6
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
20 Σεπτεμβρίου, 2018
Μας έκανες ζημιά Γλώσσα
20 Σεπτεμβρίου, 2018
Επικό γαμησι τρελο αγόρι! Ναι!Προσκύνημα
20 Σεπτεμβρίου, 2018
Εύγε φίλε μου!

Μας κατακαύλωσες...

Κεφάλι σε τοίχο!
21 Σεπτεμβρίου, 2018
Το ταμ ταμ μες στη ζουγκλα χτυπαει
Ο βρωμιαρης την Χριστινα γαμαει
Η Πωλινα του παιρνει μια πιπα
και αυτος της ξεσκιζει την τρυπα.
21 Σεπτεμβρίου, 2018
Σε απάντηση ενός προηγούμενου σχολίου

Ακόμα τρέμω ... Money MouthMoney MouthMoney MouthMoney Mouth και στην αρχή ΔΕΝ τους φαίνεται, σιγανά ποταμάκια ....
21 Σεπτεμβρίου, 2018
Σε απάντηση ενός προηγούμενου σχολίου

Γερο-μύστης μάγισσες, δεν μου έπεφτε με τίποτα, και δεν τους φαίνεται...
6 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 6