Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.8 1 10
Γενική βαθμολογία
 
7.8
Εμφάνιση (πρόσωπο)
 
8.0
Εμφάνιση (σώμα)
 
9.0
Γενική συμπεριφορά
 
7.0
Επικοινωνία
 
7.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
 
8.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
8.0
Η σάγκα του ‘Κώδικα Da Vinci’ είναι μάλλον Ελληνική… Σπασίκλας

Οσοι βαριέστε πηγαίνετε στο ‘================’ Γερο-μύστης

Ο Αρχιμήδης ήταν ο μεγαλύτερος επιστήμονας όλων των εποχών Γερο-μύστης. Θα είχε κερδίσει πολλάκις το βραβείο Νόμπελ Φυσικής όπως ο Bardeen 3 φορές ή η οικογένεια Currie 4. Ειδικά όταν άρχισε να αποκρυπτογραφείται το έργο του «παλίμψηστο» το οποίο διαβάστηκε με ακτίνες Χ στο εργαστήριο Stanford Synchrotron Radiation Lightsource (SSRL) φάνηκε ότι τα μαθηματικά του ήταν 1800 (!!!) χρόνια μπροστά κάνοντας τα μαθηματικά των Γαλιλαίο και Ντα Βίντσι να μοιάζουν με ΑΡΙΘΜΗΤΙΚΗ ΤΟΥ ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΟΥ. Γαμήσου

Το αρχικό του κείμενο είχε ξυστεί από την περγαμηνή Λύπη και είχαν γραφτεί επάνω του προσευχές… εξ’ ου και ‘παλίμψηστο’.

ο Αρχιμήδης ανακάλυψε τα μαθηματικά του απείρου, τη μαθηματική φυσική και τη συνδυαστική – κλάδος των μαθηματικών που χρησιμοποιείται στην ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗ ! Επίσης τον απειροστικό λογισμό τον οποίον επανακάλυψαν ο Νεύτωνας και λοιποί 2000 χρόνια μετά… ΜαλακίαΜαλακίαΜαλακία

Το 1998 ‘Ενα δευτερόλεπτο’ ζήτησε ο γενικός πρόξενος της Ελλάδας στη Νέα Υόρκη Χαράλαμπος Μάνεσης από τον συντονιστή της δημοπρασίας του γνωστού οίκου Christie’s της Νέας Υόρκης. Η αγωνία των περίπου 150 θεατών ήταν στο αποκορύφωμά της. Ο αγέλαστος Αμερικανός που κατευθύνει τη διαδικασία, ενώ επαναλαμβάνει το χρηματικό ποσό, φαίνεται ότι προσπαθεί να δώσει κάποια περιθώρια χρόνου στον έλληνα πρόξενο. «Μιλά με εξωτερικό» αναφέρει σε μια στιγμή και στην αίθουσα ξέσπασαν αυθόρμητα γέλια.

2.202.500 δολάρια ΓλώσσαΓλώσσαΓλώσσα κατοχυρώθει τελικά το παλίψηστο στον ‘άγνωστο’ πλειοδότη. Είπαν ότι ήταν ο ΜΠΙΛ ΓΚΕΙΤΣ μια και τα windows 98 λανσαρίστηκαν την ίδια χρονιά, όμως ΓΝΩΡΙΖΩ ότι ο πλειοδότης ήταν το αντίπαλο δέος της πληροφορικής… Το timeline της apple εκτοξεύτηκε εκθετικά.Σπασίκλας

Γιατί όμως? Διότι δεύτερο θέμα, που προκύπτει από την νέα μελέτη του Παλίμψηστου είναι από την επιστολή προς τον Ερατοσθένη στην Αλεξάνδρεια στην οποία ο Αρχιμήδης εκθέτει τον τρόπο που ΕΚΑΝΕ ΤΙΣ ΑΝΑΚΑΛΥΨΕΙΣ ΤΟΥ, δηλαδή ΠΩΣ ΣΚΕΦΤΟΝΑΝ ΝΕΑ ΓΝΩΣΗ…..! Ναι!

==========================================================

Ο Dirty είχε άμεση ανάγκη του παλίμψηστου Κεφάλι σε τοίχο! για να ανακαλύψει τον τρόπο με τον οποίο θα έκανε την μέρα 36ωρη, θα διέφευγε ως αιλουροειδές των διαφόρων υποχρεώσεων για να συναντήσει 2-3 πιπίνια που είχε σταμπάρει. Κουλ

Οι φωτογραφίες της Christina και της Polina με σκανδάλιζαν , είχαν κάτι το κοινό, σικ κολλητά φορέματα, σικ εσώρουχα και κλασσικές γόβες αν δει κανείς τη χρυσή στάμπα στη σόλα από κάτω στις φωτό είναι ALDO και ALBA μια λογική προσέγγιση της κλασσικής γόβας στυλ Jimmy Choo χωρίς να πληρώσει κανείς 600-800 ευρώ. Τα κορίτσια ήταν όμορφα και έξυπνα. Ομοιάζαν σε πολλά. Ο Dirty πήρε απόφαση και έστειλε viber στο Γλαμουροκέντρο όπου το αίτημά του για DUO αντιμετωπίσθηκε με θετικό και επαγγελματικό τρόπο.Γερο-μύστης

Η πόρτα του γνωστού ξενοδοχείου Β.Προαστίων άνοιξε. Δύο όμορφα πιπίνια ΈρωταςΈρωταςΈρωτας – όχι καλλονές – αλλά αυθεντικής ΦΥΣΙΚΗΣ ομορφιάς με ελάχιστο μακιγιάζ μπήκαν μέσα. Φανερά τρακαρισμένες ήμουν το πρώτο ραντεβού στην Ελλάδα και DUO! Μία φρεσκάδα μπήκε στο δωμάτιο η όλη κατάσταση θύμιζε δωμάτιο 5ήμερης στο Λύκειο:
‘Τα χριστιανόπουλα θα πάνε σινεμά, να δούνε πράκτορα 007
Τα φώτα σβήσανε και βγαίνει ο Τζεημς Μποντ
Με την γυναίκα του χωρίς κομπινεζόν...’ Μεγάλο χαμόγελο

‘Money please’ Καπέλο τάδε έφη Christina, ο Dirty μέτρησε το αντίτιμο ξεχωριστά στο χέρι της κάθε κοπέλας, δεν με χάλασε που μου το είπε στην αρχή, το ζήτησε απλά με τόνο φυσικό δίχως άγχος και backthoughts.

Μετά τα καθιερωμένα ντουζάκια, ήρθαν γυμνές στο κρεβάτι . Η Christina με ρώτησε ‘Πως θέλεις ΚατσικογάμηςΚατσικογάμηςΚατσικογάμης ?’ – ‘Όπως θέλετε κορίτσια’ – ‘ YOU ARE THE BOSS’ Κουλ Μεγάλο χαμόγελο είπε η Christina, έδωσε το στίγμα η καλή μέρα από το πρωί φαίνεται… Amateur κατάσταση χρειαζόταν λίγος χρόνος…

Το σώμα της πέτρα, αψεγάδιαστο, Κεφάλι σε τοίχο! το βυζί B+ /C- ελαστικό, όρθιο Προσκύνημα με ροζ ρόγα που αντέχει στο πιπίλισμα και στο σφίξιμο.
Φοβερά περιποιημένα μαλλιά, σώμα γεμάτο-μοντελέ, πεταχτό κωλαράκι με πρόθυμη τρύπα.
Έρωτας

Ημουν ανάσκελα και η Christina ψέκασε το πέος μου με απολυμαντικό (!) και άρχισε μία πίπα όπου τα χείλια της άγγιζαν σαν χάδι το πέος μου, χωρίς φτυσίματα αλλά με σωστή υγρασία ενώ το κρατούσε με τον αντίχειρα και το δείκτη, περιστασιακά γλύστραγε την παλάμη της στην υγρή και λιπασμένη με σάλιο βάλανο η οποία πλέον έμοιαζε με μελιντζάνα σε έκρηξη.Money MouthMoney MouthMoney MouthMoney Mouth

Η Polina έγλυφε τις ρώγες μου, το λαιμό μου, με φίλαγε στα χείλια, έπαιζε με τη γλώσσα της τη γλώσσα μου, την τράβηξα όπως ήμουν ανάσκελα και έφερα το αιδοίο της στο πρόσωπό μου. ΝτροπήΝτροπήΝτροπή Επιανε τη φούχτα μου και ζούλαγε ΔΥΝΑΤΑ με τα χέρια μου τα στήθη της – της αρέσει. Η γλώσσα μου έπαιζε με την κλειτορίδα της, έγινε μούσκεμα. Η Christina της έπιανε τον κώλο Κουλ ενώ μου έπαιρνε πίπα…χωρίς χέρια. Εγώ έριχνα κλεφτές ματιές Σπασίκλας ανάμεσα από τα σκέλια της Polina.

‘Change’ κατάφερα να αρθρώσω όπως ζητάμε αλλαγή φύλλου στο ποκερ.

H Polina άρχισε μία πίπα βαθειά, αργή και βασανιστική. Ρούφαγε το πέος, λάτρευε τη διαδικασία τώρα που είχε το πέος μου στο στόμα της στη φυσική του θέση η αμηχανία της είχε εξαφανιστεί. Γλώσσα

Η Christina έφερε το πρησμένο από στην καύλα αιδοίο της στο πρόσωπό μου, εδώ πιπίλαγα τα χείλια του αιδοίου είναι χειλική και ουχί κλειτοριδική. Εβγαζε κοφτά βογγητά. Η Polina σηκώθηκε και της έπιασε και χάιδευε τα βυζιά από πίσω.
Το κορμί μου ήταν στα όρια…

Τις σήκωσα, πέρασμα του προφυλακτικού και μπήκα στο αιδοίο της Polina το οποίο ήταν σφιχτό σαν δεύτερο προφυλακτικό και άρχισα να σφυροκοπώ ανελέητα, σε στάση ιεραποστολική με όλη μου τη δύναμη. Βόγγαγε. Δίπλα μου η Christina στα 4 τη φίλαγε στο λαιμό ΚουλΚουλΚουλ , στο στήθος Κεφάλι σε τοίχο!Κεφάλι σε τοίχο!Κεφάλι σε τοίχο! ενώ της δακτύλιαζα το μουνί και τον κώλο ΕΛΕΟΣ ΓλώσσαΓλώσσαΓλώσσα. Γύρισα στο πλάι την Polina μπλόκαρα το ένα πόδι της στο στρώμα το άλλο στον ώμο μου, το τέλος ερχόταν ενώ η Christina της χάιδευε το εσωτερικό μέρος των μηρών.

Πέταγμα του προφυλακτικού στο πάτωμα
‘If you're an animal then tear up the floor
Break a sweat on the floor
Yeah we work on the floor’

Αμεση αλλαγή προφυλακτικού, καθάρισμα του πέους από τη Christina, κάθησε ανάσκελα με τα πόδια της κλειστά να έχει πλήρη αίσθηση του πέους μου. Σήκωνε τη λεκάνη να πάρει τα πάντα, αν μπορούσε και τα @@@ θα το έκανε.

Η Polina από πίσω μου με φίλαγε παντού, με φίλαγε στο στόμα, μου χάιδευε τον κώλο και τα @@@ ενώ πήδαγα τη φίλη της. Τα βυζιά της τα πίεζε στην πλάτη μου, έβαλα τα χέρια μου πίσω της και της χάιδευα την κωλοτρυπίδα και το μουνί με μανία. Το θέαμα στον καθρέπτη ή ταν ‘café au lait’ καφέ εγώ λευκά σα γάλα τα κορίτσια, ο Δημιουργός του Σύμπαντος δημιούργησε το Ρώσσικο μουνί για τους πτωχούς Ελληνες γέροντες , αντάμειψα την Christina με εκατομμύρια Ελληνες θαυμαστές στην κοιλιά της πάνω από το αιδοίο.

Hot – Gfe Κορίτσια κάτω από τον φαινομενικό ρώσικο πάγο κρύβεται η δίψα πλήρωσης του κενού ανάμεσα στα σκέλια…
Πέταγμα του προφυλακτικού στο πάτωμα
‘Pick your body up and drop it on the floor
Let the rhythm change your world on the floor
You know we're running shit tonight on the floor’
Ντουζάκι και ‘Τι θα πιείτε κορίτσια?’ – ‘cappuccino’ – πάμε για δεύτερο ημίχρονο Ναι! (επόμενη κριτική Polina).

Πληροφορίες Συνάντησης

Διάρκεια
1 ώρα
Κόστος
280€
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ελαφρώς επεξεργασμένες αλλά ακριβείς
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο σώμα
Dirty69
Γλομπεο-Μύστης
Εγγραφή:
13 Απρ 2010
Μηνύματα:
Κριτικές:
49
Likes:
7.213
Πόντοι:
24.237
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 HoneyVoskos, iuakoya, leonidas72 και 37 άλλα μέλη

Σχόλια

2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
20 Σεπτεμβρίου, 2018
Αν ο Αρχιμηδης ηταν ο μεγαλυτερος επιστημονας ολων των εποχων , εσυ εισαι το μεγαλυτερο "Αρχιδι" ΠροσκύνημαΠροσκύνημαΠροσκύνημα ολων των εποχων που μας καβλωσες με την περιγραφη σου και εκανες τα μαγουλα μου κοκκινα απο τη ζηλια.
Φυσικα αστειευομαι με το χαρακτηρισμο και επειδη ειναι ο μονος κοντινος στον Αρχιμηδη , τολμησα να τον βαλω.Ελπιζω να μην παρεξηγηθηκα.Αν ναι , ζητω προκαταβολικα συγγνωμη.
Υποβαλλω τα ταπεινα μου σεβη για την πραξη και φυσικα για το υπεροχο κειμενο. ΠροσκύνημαΠροσκύνημαΠροσκύνημαΝαι!Ναι!Ναι! ΜΠΡΑΒΟ!!!
21 Σεπτεμβρίου, 2018
Σε απάντηση ενός προηγούμενου σχολίου

Καπέλο μην αγχώνεσαι δεν παρεξηγούμαι, οι άτιμες Κεφάλι σε τοίχο! σφιχτά κορμιά, σφιχτά μουνιά, δίψα για πέος ... Έρωτας
2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2