Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.2 66 10
Γενική βαθμολογία
 
6.7
Εμφάνιση (πρόσωπο)
 
7.0
Εμφάνιση (σώμα)
 
8.0
Γενική συμπεριφορά
 
6.0
Επικοινωνία
 
6.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
 
6.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
7.0
Η συνάντηση έγινε στο παλιό της χώρο, οπότε θεωρητικά θα μπορούσε να μην ισχύει ως ένα βαθμό ο τίτλος της κρητικής. Θα επαναλάβω και εγώ όπως και πολύ άλλοι ότι μιλάμε για υπηρεσίες studio και όχι call girl γιατί στο forum είναι στην κατηγορία call girl.

Είμαι λάτρης της κατηγορίας Milf οπότε με βάση τις φωτογραφίες είπα ότι πρέπει να την συναντήσω. Επειδή όμως δεν ψηνόμουν για καθαρά studio φάση της λέω αν ενδιαφέρεται για μια ώρα κτλ. Μου λέει βεβαίως, έλα και θα τα βολέψουμε. Πάω από εκεί (για τον χώρο δεν λέω τίποτα άλλαξε) και μου λέει ξέρεις χίλια συγγνώμη αλλά ίσα που προλαβαίνουμε ένα γύρω, όπως καταλαβαίνετε δεν φεύγεις εύκολα εκείνη την ώρα. Φυσικά ήταν ευγενέστατη (ανέφεραν και άλλοι το επικοινωνίακο της χάρισμα), προφανώς πλήρωσα για μια φορά αλλά δεν πήρα αυτό που ήθελα.

Εμφανισιακά μου φάνηκε πολύ ωραία. Στα του αγώνα δεν υπάρχει λόγος να μπω σε λεπτομέρειες, θα πω μόνο τα εξής:

Επειδή σου βγάζει μια καύλα η ίδια και μια αίσθηση ότι το γουστάρει λέω για να δούμε μπορεί και να εκπλαγούμε ευχάριστα. Η αλήθεια είναι ότι δεν μπορώ να πω ούτε κάτι άσχημο, ούτε κάτι καλό, διότι μέχρι να μπει μέσα να πει δύο κουβέντες και να γδυθώ, βρισκόμουν ήδη έξω από το σπίτι. Ήταν τέτοια η ταχύτητα της συνάντησης που δεν κατάλαβα καλά καλά τι μου συνέβη.

Δεν μου άφησε κακή εικόνα για τις δυνατότητες της πάνω στο άθλημα και φυσικά ήταν πολύ γλυκιά και ευγενική αλλά δεν με έψησε ο τρόπος που παρέχει την υπηρεσία, αυτός είναι και λόγος που είπα ότι δεν θα την ξανα έβλεπα, μου έδωσε την εικόνα του ψεκάστε σκουπίστε... Είναι μια πολιτική που παίζει πολύ, το σέβομαι αλλά δεν ψήνει.

Πληροφορίες Συνάντησης

Διάρκεια
30 λεπτά
Κόστος
40€
Τήρηση υπηρεσιών
ΔΕΝ τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ελαφρώς επεξεργασμένες αλλά ακριβείς
Φιλί
Όχι
Θα την ξανασυναντούσες;
Όχι
Νέο Μέλος
Εγγραφή:
27 Νοε 2014
Μηνύματα:
Κριτικές:
4
Likes:
69
Πόντοι:
0
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 razorxt, geny24, chris1955 και 7 άλλα μέλη

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού