Λεπτομέρειες αξιολόγησης

8.0 3 10
Γενική βαθμολογία
 
7.3
Εμφάνιση (πρόσωπο)
 
7.0
Εμφάνιση (σώμα)
 
7.0
Γενική συμπεριφορά
 
8.0
Επικοινωνία
 
7.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
 
8.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
7.0
Συνάντηση με Victoriia την προηγούμενη εβδομάδα, την επομένη της άφιξής της με 0 κριτικές να περιγράφουν τις επιδόσεις της. Το λες και κασκαντεριλικι.

Παραλείποντας περιτούς προλόγους φρου φρου και αρώματα:

Εμφάνιση: Όπως λέει και ο μέγιστος κασκαντερ Bill Baruch, αφαίρεσε την λάμψη. Αλλα πολλή λαμψη. Πρόσθεσε μερικά χρονάκια και επίσης απειρες ελίτσες στην πλάτη(το αναφέρω απλά γιατί ήταν απειρες. Εμένα προσωπικά δεν με πείραζε αλλά έχω ακούσει και άλλους να έχουν αντίθετη άποψη). Το κορίτσι πάντως χαμογελαστό και ευδιάθετο. Σαν σύνολο ψιλοαδιάφορο, οπότε για να αποφασίσω αν θα την κρατήσω, πέρασα στη δοκιμασία "θώπευσης οπισθίων". Μετά την αγκαλιά καλοσωρίσματος, το χέρι μου πήγε προς τα κάτω και......ωπ! τι έχουμε εδώ; Έναν ωραιότατο, σφριγηλό ποπο , μία κωλάρα!

Είπαμε 2-3 βλακείες (ικανοποιητικά αγγλικά) και εμφανίστηκε μετά το ντουζάκι με την καρώ φουστίτσα της μαθήτριας. Κατέβηκε αργά αργά με φιλιά προς τα κάτω. Κάπου είδα οτι σκάλωσε φτάνοντας στην τσαπού. Νομίζω κοιτούσε τα υγρά που ξεπροβάλανε δειλά. Δεν μπορώ να καταλάβω τι σκεφτότανε και δεν ξέρω αν αυτό φταίει που η πίπα της δεν ήταν κάτι το ιδιαίτερο. Γλείψιμο της κεφαλής (άντε και λίγο πιο κάτω) συνοδευόμενο με χάδια στα μπαλάκια.

Μιάς και στοματικό σε πληρωμένο έρωτα δεν κάνω, είπα να ασχοληθώ λίγο με το γατάκι της τρίβοντας την κλειτορίδα της. Η ανταπόκρισή της ήτο θεαματική μάγκες μου. Υγράθηκε αρκετά και έβγαζε και αληθοφανείς αναστεναγμούς. Εδώ να παρατηρήσω ότι το γατάκι της δεν ήταν γλόμπος. Αυτό με τις ξανθές που δεν ξυρίζονται είναι λίγο θέμα για μερικούς.

Πάμε στα καλύτερα. Στον αγώνα. Η συμμετοχή της ήταν πάρα πολύ καλή. Της άρεσε να το παίζει η μικρή άτακτη μαθήτρια (βλ καρώ φουστίτσα) και μου έλεγε διάφορες τέτοιες παπαριές που βοηθούσαν. Αρχικά σε GFE και έπειτα σε δυνατό κοπάνημα στα 4 με θέα την κωλάρα της, η Victoriia δεν με έκοψε πουθενά, και στα χαστουκάκια της ανταποκρινόταν σαν πρόθυμο τσουλάκι. Την πήρα μονότερμα ολόκληρο ημίχρονο (45') και τελείωσα πανηγυρικά καλώντας όλα τα ζώα της ζούγκλας να με χειροκρτήσουν.

Γενικά η Victoriia δεν θεωρώ ότι έχει την εμφάνιση που θα σε εντυπωσιάσει, απέχει πολύ από τις φωτό, ωστόσο είναι πρόσχαρη, περνάς καλά και έχει κωλάρα την οποία δίνει. Αν το γραφείο αποφάσιζε να μαντρώνει τα κορίτσια του σε κάποιο κανονικό ξενοδοχείο και όχι σε κοτέτσι, θα ξαναδοκίμαζα ένα μισαωράκι anal sex only, αλλά τώρα το βλέπω χλωμό.

Αυτά από εμένα παίχτες μου! Καλά να περνάτε!

Πληροφορίες Συνάντησης

Διάρκεια
1 ώρα
Κόστος
140€
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Θα την ξανασυναντούσες;
Ίσως
Ενεργό Μέλος
Εγγραφή:
4 Απρ 2015
Μηνύματα:
Κριτικές:
19
Likes:
869
Πόντοι:
991
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 pannap, mauros gatos(1), doc_lin και 3 άλλα μέλη

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού