Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.2 3 10
Γενική βαθμολογία
 
7.0
Εμφάνιση (πρόσωπο)
 
8.0
Εμφάνιση (σώμα)
 
9.0
Γενική συμπεριφορά
 
8.0
Επικοινωνία
 
6.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
 
6.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
5.0
Λίγο καθυστερημένη κριτική για την κορασίδα αφού η συνάντηση έγινε την προηγούμενη εβδομάδα και η Victoria έχει πλέον φύγει. Αφού όπως είπε μπορεί να ξανάρθει ας υπάρχει και η δική μου εμπειρία.
Η συνεννόηση με το γραφείο απλή και άμεση, η συνάντηση έγινε σε ξενοδοχείο ημιδιαμονής νωρίς απόγευμα, στα συν γραφείου και κοπέλας ότι ήρθε ντυμένη με ένα ωραίο νεανικό φορεματάκι και πέδιλα(όπως είχα ζητήσει)που δεν «φώναζαν» βίζιτα .
Εμφανισιακά η περιγραφή που έχει κάνει ο προ-προηγούμενος συναγωνιστής (mysterious) είναι πολύ ακριβής, πρόκειται για ένα πολύ όμορφο νεαρό κορίτσι, κορμί λαμπάδα με ελαφρά ασιατικά χαρακτηριστικά χωρίς να είναι «σχιστομάτα», η ηλικία που αναφέρεται είναι μάλλον η πραγματική καθώς και το ύψος, είμαι 1.78 και σχεδόν με έφτανε. Οι φωτογραφίες στο προφίλ της θα έλεγα ότι είναι παραπλανητικές με την έννοια ότι την δείχνουν λιγότερο όμορφη από ότι είναι και αρκετά πιο "ανοικτόχρωμη", της πρότεινα να βάλει μερικές σέλφι που μου έδειξε στο κινητό της και αντιπροσωπεύουν πολύ καλύτερα αυτό που θα δείτε από κοντά. Επίσης είναι ευγενική χαμογελαστή και ευχάριστη σε όλη τη διάρκεια της συνάντησης, με τα λίγα αγγλικά της μπορέσαμε να πούμε και δυο κουβέντες.
Στα του αγώνα (δύο γύροι) υπήρχαν αρκετά θετικά αλλά και αρνητικά . Η κοπέλα δείχνει αρκετά άπειρη αφού σε καμία περίπτωση δεν πήρε πρωτοβουλίες. Φιλιά πολύ λίγα και διστακτικά και κυρίως με δική μου πρωτοβουλία, γλωσσόφιλα τα απέφυγε διακριτικά. Δεν ξέρω αν θα έδινε εφόσον επέμενα αλλά προσωπικά δεν θέλω να «απαιτώ» υπηρεσίες από μια επαγγελματία, η επαγγελματίας πρέπει να προσφέρει τουλάχιστον όσα αναγράφονται στο σαιτ του γραφείου. Δεν το έχει καθόλου με τα προκαταρτικά, δεν έκανε σχεδόν τίποτα για να με ανάψει, με το που ξεντύθηκε γονάτισε και τον πήρε στο στόμα. Το στοματικό της κάπως άτεχνο, κυρίως είχα καβλώσει από την εικόνα της παρά από την πίπα που μου έπαιρνε. Πάντως είχε αρκετή διάρκεια και προσπαθούσε και για DT μέχρι που της φεύγανε τα σάλια. Στα συν, ήταν δεκτικότατη στη δική μου περιποίηση, χάδια φιλιά στο σώμα από πάνω μέχρι κάτω και περιποίηση στο πολύ μικρό μουνάκι της. Στο δεύτερο γύρο που εφιέρωσα αρκετό χρόνο να τη γλύφω την πιάσαν οι σπασμοί και τα βογκητά.
Στο κυρίως έργο : Η απειρία της φαίνεται και εδώ στη σχετική δυσκολία με την οποία πέρασε το προφυλακτικό, βέβαια τα μακριά και περιποιημένα νύχια της δεν βοηθούσαν και πολύ... Ήταν δεκτική και συνεργάσιμη σε όλες στάσεις που πρότεινα με εξαίρεση όταν της είπα να τη σηκώσω στα χέρια, πάντως είχε πλάκα η αντίδραση της όταν κατάλαβε τι ήθελα Μεγάλο χαμόγελο . Από την άλλη χρησιμοποίησε αρκετό λιπαντικό σε όλες τις στάσεις (it’s big που είπε δυο-τρεις φορές με κάποια απογοήτευση στον τόνο της φωνής...) που χάλασε κάπως την αίσθηση στενότητας που περιγράφει ο mysterious. Στο τέλος του δεύτερο γύρου στο ιεραποστολικό και ενώ είχε προηγηθεί η δική μου περιποίηση συμμετείχε εμφανώς πιο ενεργά.

Θα έλεγα ότι πέρασα καλά κυρίως επειδή πήρα ένα φρέσκο και όμορφο κορίτσι, γι’ αυτό την επέλεξα άλλωστε από την αρχή. Όμως δεν είναι η επαγγελματιάς που θα σου προσφέρει καυτό σεξ ούτε θα σε κερδίσει με την τεχνική της. Γι’ αυτό έβαλα όχι στο αν θα την ξανάβλεπα παρόλο που από θέμα εξωτερικής εμφάνισης είναι ακριβώς στα γούστα μου, και από άποψη συμπεριφοράς ήταν επίσης ΟΚ (για μένα εξίσου σημαντικό με το τεχνικό μέρος είναι η κοπέλα να φέρεται φυσιολογικά). Στη "Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή" έβαλα 6 γιατί αφενός συμμετείχε σε ότι ήθελα αλλά χωρίς πρωτοβουλίες εκ μέρους της κοπέλας νομίζω δεν μπορείς να βάλεις μεγαλύερη βαθμολογία εδώ.

Πληροφορίες Συνάντησης

Διάρκεια
1 ώρα
Κόστος
150€
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ελαφρώς επεξεργασμένες αλλά ακριβείς
Φιλί
Χωρίς γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Θα την ξανασυναντούσες;
Όχι
Μέγας
Εγγραφή:
9 Μαϊ 2008
Μηνύματα:
Κριτικές:
27
Likes:
3.916
Πόντοι:
4.895
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 Jim25jim, GALLAS, Batsilas και 14 άλλα μέλη

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού