Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.6 14 10
Γενική βαθμολογία
 
8.3
Εμφάνιση (πρόσωπο)
 
10.0
Εμφάνιση (σώμα)
 
8.0
Γενική συμπεριφορά
 
8.0
Επικοινωνία
 
8.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
 
8.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
8.0
Μετά από ατελείωτες ώρες επιστημονικής μελέτης και πολύπλοκων μαθηματικών υπολογισμών, κατάφερα επιτέλους να προβλέψω το νούμερο του τζόκερ και να κερδίσω και εγώ ένα FreeFuck! Στόχος η Φραντζέσκα. Το ραντεβού κλείστηκε για γνωστό ξενοδοχείο ημιδιαμονής στη μεταμόρφωση.
Ο Ψαχτήρης έφθασε νωρίς, έκανε το ντουζάκι του και άραξε στην περίεργη καρέκλα για να περιμένει… Το γραφείο με ρώτησε αν ήθελα να έρθει νωρίτερα και φυσικά δέχθηκα.
Η πόρτα χτύπησε 20 λεπτά πριν την ώρα του ραντεβού. Η Φραντζεσκα μπήκε μέσα με χαμόγελο και μια θετική διάθεση που φώτισε όλο το δωμάτιο, ντυμένη απλά με ένα λουλουδάτο φορεματάκι και τα ψιλοτάκουνά της. Πέρασε μέσα με ένα φιλί, ρωτώντας το όνομά μου.
Δυστυχώς το μόνο μου ταλέντο είναι να προβλέπω τα νούμερα του τζόκερ. Θα ήθελα προαγματικά να έχω το ταλέντο ορισμένων εδώ μέσα στο γράψιμο, ώστε να μπορούσα να σας μεταφέρω το πόσο όμορφο πρόσωπο έχει αυτό το κορίτσι. Είναι πραγματικά πανέμορφη! Νομίζω ότι οι φωτογραφίες την αδικούν και επίσης νομίζω πως το φυσικό χρώμα των μαλλιών της θα την έκανε ακόμα ομορφότερη!!!
Της πρόσφερα κάτι να πιεί και ζήτησε καφεδάκι. Κάθισε διπλα μου στο κρεβάτι και περάσαμε λίγη ώρα με ψιλοκουβεντούλα (στα Αγγλικά - τα οποία μιλάει αρκετά καλα) μέχρι να έρθει ο καφές και να μπεί και το μωρό για ντουζάκι.
Βγήκε έξω φορώντας το άρωμά της. Σώμα πολύ καλό, μικρό στήθος με ρόγα που σκληραίνει σα βότσαλο στο στόμα! Ωραία μεσσούλα και κώλος για να γραφτούν ποιήματα!!!
Ηρθε δίπλα μου και με ρώτησε αν μου αρέσει το 69… Έτσι και ξεκινήσαμε να φτιάχνουμε ο ένας τον άλλο. Η τεχνική της στην πίπα δεν είναι και οτι καλύτερο μου έχει συμβεί, είναι όμως σε πολύ καλά επίπεδα με ωραίο γλύψιμο και περιποίηση σε όλα τα εξαρτήματα. Σκεφτηκα κάποια στιγμή να την καθοδηγήσω, ωστόσο το άφησα και δεν είπα τίποτα γιατί και μόνο η θέα αυτού του μωρού με κάβλωνε απίστευτα και δε θα άντεχα ούτε λεπτό… Ανέβηκα πάνω της και μπήκα στο ζεστό μουνάκι της γλύφωντας το στήθος της και δινοντάς της φιλιά και θαυμάζοντας το πρόσωπό της και απολαμβάνοντας τα βογγητά της.
Ωστόσο το κτήνος μέσα μου δεν ήταν ικανοποιημένο με ρομαντικοπηδηματάκια και την γύρισε στα τέσσερα δηλώνωντας πως επιθυμεί τον κώλο της. Μετά από λίγο σάλιο και κωλοδάχτυλα την έπερνε από κώλο με αργά σπροξίματα και σφαλιάρες. Παρότι σκέφτηκα προς στιγμήν να την ταϊσω τα παιδιά μου, ήταν αδύνατο να εγκαταλείψω τη θαλπωρή αυτής της υπέροχης κωλότρυπας και το τέλος ήρθε μέσα της.
Μετά το ντουζάκι και το διαλειματάκι και αφού μας πήρε η μπάλα με την κουβέντα μου λέει ότι έχουμε κανα δεκάλεπτο ακόμα και με ρωτάει αν προλαβαίνουμε και για δεύτερο γύρο. Πριν το πολυσυζητήσουμε βρέθηκε να με ρουφάει, να περνάει το πλαστικό, να με καβαλάει ανάποδα και να λικνίζεται με ρυθμό πάνω μου.
Το κτήνος όμως δεν είχε τελειώσει με το μικρό και το ξανάστησε στα τέσσερα μπαίνοντας στο κώλο της ασάλιωτα και χτυπώντας γρήγορα και δυνατά για αρκετή ώρα, αντλώντας ευχαρίστηση από τα βογγητά που γέμιζαν το δωμάτιο, μέχρι να έρθει το τέλος πάλι μέσα της.
Συμπερασματικά η Φραντζέσκα είναι μια κοπελίτσα που το λίγο που χάνει σε τεχνική το αναπληρώνει με το παραπάνω με την ομορφιά και τη διάθεσή της! Προσωπικά θα επιδιώξω σίγουρα ένα μεγαλύτερο σε διάρκεια ραντεβού μαζί της.

Πληροφορίες Συνάντησης

Διάρκεια
1 ώρα
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ακριβέστατες
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Πρωκτικό
Ναι
PSAXTIRI
Ανώτατος
Εγγραφή:
22 Σεπ 2005
Μηνύματα:
Κριτικές:
51
Likes:
3.936
Πόντοι:
17.145
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 hornyasfuck, Zebu, Κούλης Χρυσός και 27 άλλα μέλη

Σχόλια

2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
22 Αυγούστου, 2018
Ναι! Έφαγες καλα τύπε... Εχει ενα κωλο η άτιμη... Μπαίνεις και δε θες να βγεις Γερο-μύστης
review reaction 1 hornyasfuck
23 Αυγούστου, 2018
Σε απάντηση ενός προηγούμενου σχολίου

Ω ναι! Κατσικογάμης
review reaction 1 hornyasfuck
2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2